benim de yarından itibaren, tabi hayırlısı olsun yinede..
peki hamilelikten dolayimi olmuş benimde bugun adet olmam gerekiyor belim çok agriyor adet sancısı gibi ama 1 haftadır devam ediyor normalde 2 gun kala başliyodu
meraba benim reglim 6 gün gecikti , hamilelik belirtileri neler oluyor acıklarmısınız rica etsem
dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?
dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?
Geçmişler Olsun arkadaşım! Bitirdin beni inan ki şu an dipteyim. Aman genede sakın ha ümidini kaybetme,Rabbim en güzelini vericektir.
pes artık o ne öyle yaa çocuk oyuncağı gibi.hamilesin deme bari olabilir filan de bi daha tekrar edelim testi bikaç gün sonra de.ayy deli oldum doktora yaa.boşver vardır bunda da bi hayır üzülme.gerçi üzülme demeklede olmuyo ama(
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. tesadüfen karşılaştım bu siteyle ve ozamandan beri sürekli takipteyim. 3 aydır bebek için çalşıyorz bugün regl olmam gerekliydi ama olmadım bekliyorm bakalım ne olucak. 5 gün önce test yaptım negatif cıktı
bende bebek muvzusunu uzun bı ara kapadım cnm... bıde adetım gelse rahatlasam artık((
rose cumm sen azcıkkafanı dinle..akışına bırak hayatı..hiçbeklemediğin bir anda güzellikler seni bulacak inşallahama senin bu doktora kıl oldum başka bi doktora daha gitsen acemimidir nedir..
Canım valla kurudum kaldım, dilim tutuldu! Demek ki hayırlı zaman değilmiş diyelim, ne diyelimAma tüm kızların dediği gibi mutlaka doktorunu değiştir, böyle saçmalık olmaz. İnsan hastasının psikolojisini düşünür biraz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?