Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

geçmiş olsun rose... umarım en kısa zamanda allah gönlüne göre verir.. hayal kırıklığına kapılma her işte bi hayır vardır de canım

saol cnm gectı gıttı bosverdm artık.. ınss sende vardır mınık mınık bebıslerr :))))

5 ekim adet günüm test yapsam çıkarmı dedim kimse cevap yazmadı bana.yaptım bugün bende hiç beklemiyodum ama ikinci çizgiyi gördüm.inanamadım.hemen kan testine koştum 151 çıktı..halada inanamıyorum.

ayyy canımm çoook sevındımm tebrık ederımmm

bende bu topige cok girerim ama senin yazini görmedim...ama ne güzel bi haber buinsaallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin....

Hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim kucağına almakta nasip etsin inşlh. Benim de kahvelikler gelmeye başladı,kasığımda da hafiften ağrı var adetim gelsin diye beklemeye başladım artık.

çooook teşekkür ederim arkadaşlar.allah isteyen herkese hepinize versin gerçekten çok içten dua ediyorum hepimiz için

tebriklerrrr..Allah tamamına erdirsinn..bize de nasibetsin inşallahh

kaç günde oluyorsun cnm..yani günün geçtimi acaba..mesela benim sat 4 eylüldü..sonra 28 eylülde yeniden oldu..biraz kısa aralıklarım..eğer günün geçtiyse test yap hemen

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah :))

kaç günde oluyorsun cnm..yani günün geçtimi acaba..mesela benim sat 4 eylüldü..sonra 28 eylülde yeniden oldu..biraz kısa aralıklarım..eğer günün geçtiyse test yap hemen

ikimiziki birbirine ne kadar yakin benimkide 2 eylüldü ondan sonrasi 29 eylüldü.bu ay hamile kalirsak ayni yasiti birak ayni gün bile olabilirler...

Son düzenleme:

canım tebrik ederim :) benimde 4 ekim regl günümdü geçti ama hala test yapmadım bekliyorum bikaç gün geçsin diye.. negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm. belki vücudum beni kandırıyordur diyorm bazen bulantım oluyyo sende nasıl belirtiler var?

bence yap beklemekde kötü bence olacak mı olmayacakmı diye.nasıl bir duygu bilirim iki yıldır bekleyen biri olarak.bende her ay belirti arardım kendimde sanırım psikolojikmiş.bu ay tam tersi hiç bir belirti olmadı.hala yok bişey yani.hadi güzel haberler bekliyorum senden test yap da haber ver ..

yaa ben de merak ediyorm ama şimdi kayınvalidemler falan bende h.sonu için. nasıl alayım onların yanında test artık pazartesi alırım işalla mutlu haberler iletirim sizede )

oyyy inşallah canım yaaa.ben baktım temmuz başında alırız bebişleri kucağımızaaaaa

ne temmuzdami?yazida cok severiminsaaallah bu ay hamis kalirizbirimizin kizi birimizin oglu olursa besik kertmesi yani internet kertmesi yapariz artik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…