geçmiş olsun rose... umarım en kısa zamanda allah gönlüne göre verir.. hayal kırıklığına kapılma her işte bi hayır vardır de canım
rose çok geçmiş olsun. üzülme çok herşeyde vardır bir hayır. benimde en son adetim 4 eylülde oldu. 18 eylülde doktor yumurtan çatlamış dedi. bekliyorum hala adet olmadım. arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar. ama az. başka hiç bir belirti yok. hiçbişey hissetmiyorum.
5 ekim adet günüm test yapsam çıkarmı dedim kimse cevap yazmadı bana.yaptım bugün bende hiç beklemiyodum ama ikinci çizgiyi gördüm.inanamadım.hemen kan testine koştum 151 çıktı..halada inanamıyorum.
5 ekim adet günüm test yapsam çıkarmı dedim kimse cevap yazmadı bana.yaptım bugün bende hiç beklemiyodum ama ikinci çizgiyi gördüm.inanamadım.hemen kan testine koştum 151 çıktı..halada inanamıyorum.
bende bu topige cok girerim ama senin yazini görmedim...ama ne güzel bi haber bu insaallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin....
rose çok geçmiş olsun. üzülme çok herşeyde vardır bir hayır. benimde en son adetim 4 eylülde oldu. 18 eylülde doktor yumurtan çatlamış dedi. bekliyorum hala adet olmadım. arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar. ama az. başka hiç bir belirti yok. hiçbişey hissetmiyorum.
kız kaçamak mı yapıyon sen hııııı
kaç günde oluyorsun cnm..yani günün geçtimi acaba..mesela benim sat 4 eylüldü..sonra 28 eylülde yeniden oldu..biraz kısa aralıklarım..eğer günün geçtiyse test yap hemen
oyyy inşallah canım yaaa.ben baktım temmuz başında alırız bebişleri kucağımızaaaaaikimiziki birbirine ne kadar yakin benimkide 2 eylüldü ondan sonrasi 29 eylüldü.bu ay hamile kalirsak ayni yasiti birak ayni gün bile olabilirler...
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah :))
canım tebrik ederim :) benimde 4 ekim regl günümdü geçti ama hala test yapmadım bekliyorum bikaç gün geçsin diye.. negatif çıkarsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm. belki vücudum beni kandırıyordur diyorm bazen bulantım oluyyo sende nasıl belirtiler var?
oyyy inşallah canım yaaa.ben baktım temmuz başında alırız bebişleri kucağımızaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?