slm bende aranıza yani katılanlardanım :) 6 aydır korunmuyoruz. ayın 19 unda doktora gittim herşey normal dedi folik asit verdi.geçen ay adetim 3 gün gecikmişti 30 unda oldum. bu ayda normal döngüme göre 30 unda adet olmam gerekiyordu.3 gün geçti.belimde 2 gündür yattığımda ağrı oluyo nadir olarakta kasığıma ağrı giriyo test yapmaktanda korkuyorum sonuç hüsran oluyo test en erken 15 günlük gebeliği gösteriyo sanırım yapsamda çıkmaz diye düşünüyorum.boğazım biraz kotü onun için doktorun tavsiye ettiği ağrı kesiciyi kullanıyorm bu yüzden geçikme olabilir mi
bence adetın gectıyse sabah gıdıp test yaptır belırtıler hamıssın gıbı gozukuyor[/QU
negatif sonuç almaktan çok korkuyorumen fazla 1 haftalık olabilir testlerde ne derece çıkar ?
bence ağrı kesiciyi kullanma nolur nolmaz. ben de bu ay çok sıkı çalıştım ama 1 haftadır da grip çekiyorum hiç ilaaç almaddım kendi yöntemlerimle atlatmaya çalışıyorum. bence sen de öyle yap. benim bat 13ü hayırlısı..
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?
pes artik diyecek bir sey bulamiyorum....adama bak ya bir insanin duygulariyla nasil oynuyor...canim ya cok gecmis olsun ..
psıkolojm altust oldu cnm yaa artık herseydn bıktm zaten ne doktora gıderm ne test yaparm((
dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?
psıkolojm altust oldu cnm yaa artık herseydn bıktm zaten ne doktora gıderm ne test yaparm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?