Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

Arkadaşlar bu ay da kırmızıyı gördüm Azcık da ağladım.İnşlh bir gün mutluluktan da ağlarım.

Senin için endişelenip dua ederken şimdi gerçek anlamda hislerini paylaşıyorum.Bizim bilmediğimiz bir hayırlı zaman var elbette. İnşlh çabuk gelir.

ne temmuzdami?yazida cok severiminsaaallah bu ay hamis kalirizbirimizin kizi birimizin oglu olursa besik kertmesi yani internet kertmesi yapariz artik

hay ilahii sen çok yaşa emii.o ne kız internet kertmesi
ayy olsun da artık ben yılın her ayına razıyım ama şu an en yakını temmuzyengeç burcu vay vay vay:18::18:

hay ilahii sen çok yaşa emii.o ne kız internet kertmesi
ayy olsun da artık ben yılın her ayına razıyım ama şu an en yakını temmuzyengeç burcu vay vay vay:18::18:

napalim artik hersey teknoloji devrine bagli oldu...yeni kertme sekli..

bu ay hamis olmaliyim cünkü yengeclerle iyi anlasirim cünkü bende su grubu burcundayim....

son 5 gün. göğüsler şiş kasıklarda ağrı depresif ruh hali. bunlar adet belirtisi mi yaa çok ümitliydim ben bu ay benim yelkenler suya iniyo yavaş yavaş gün yaklaştıkça..

az kaldı...yarın ve yarından sonrsı günler.. Allah'ım ins en güzel haberleri duymak, yaşamak, görmek ve hissetmek dileğiyle ..

ama güzel haberim bu kez olmayacak sizlere, kısmetse bidakine

Son düzenleme:
bu başlık tam da bana göreydi ama adetim çoktan geçti.Hala adet olmadım geç yumurtladığımı bildiğim için az da olsa ümidim var. Sat 25 ağustos

kızzlaaaar bebek geliyyoo :)))

çok mutluyum inşallah kucağıma da almayı nasip eder allahım...
benim sat 2 eylüldü bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı.
bide regl döneminden 5 gün önce yapmıştım onda negatif çıkmıştı arkadaşlar haberiniz olsun umudumuzu kaybetmeyelim.
allah herşeyin hayırlısını versin

allah yavrunu sana bagislasin

Allah uzun ömurler versın saqlıcakla ıns cnm :))))

Senin için endişelenip dua ederken şimdi gerçek anlamda hislerini paylaşıyorum.Bizim bilmediğimiz bir hayırlı zaman var elbette. İnşlh çabuk gelir.

elbette var o yuzden beynımızden bebek olayını sılıyoruzz Allah mm ne zaman verırse o zaman sevınıyoruzz

arkadaşlar ben yeni evliyim. yaşım 33. bir yerde okudum kadın ve erkek sağlıklı bile olsa 30 yaş altı 1 sene, 30 yaş üstü kadınlarsa 2 sene bebek için bekleyebiliyomuş. Bu doğrumudur sizce , hiç 30 yaş üstü ilk hamileliğini yaşayan var mı deneyimlerine ihtiyacım var.

ayrıca eşimle ilk ilişkimiz, geçen hafta yaşadık adetime birkaç gü var, kasık ve bacaklarımda daha önce olmayan korkunç bir ağrı var, sanki şu an adet oluyorum gibi, korkunç ağrıyor, bunun anlamını bilen ?

merhaba.
daha önce yazmıştım 8 ekimdi adet tarihim dün herşey güzeldi ama bu sabah kırmızıyı gördüm üzüldüm ama hayırlısı diyoruz :s

eylülde ayın 9 unda olmuştum adet, bugün 9 u gelen giden yok şimdilik ama bazen benim 2-3 sonrası gelir inş gelmez ve gelmeme sebebi bebeiş olur dua edin kızlar benim içinde bende sizin için ediyorum...

kizlar adeti henüz gelmeyenlerin hakkinda hayirlisi olur insaallah

gelenlerinde ne desem bilmiyorum ama :44::44::44::44: üzülmek yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…