Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

konunun başından beri takip ediyorum yazdıklarınızı ve heyecanlı bir film gibi geldi bana :) özellikle rose senin yazdıklarını okuyordumki ha oldu ha olacak diye.sonunda beklediğim haberi şimdi gördüm sende tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bende 2 yıldır deniyorum ama olmuyor.bu ay yine her ay gibi bekliyorum 5 inde adet günüm sadece ara ara kasığımda batma oluyor başka bişey yok.zaten bi belirti olsada inanmıyorum artık çünkü hepsi psikolojik oluyor.eczaneden test aldım ama elim gidip gidip geliyor hem erken diyorum hemde yine çıkmayacak üzüleceğim diyorum.ara vermiştik iki aydır.bu ay adet olunca yine gideceğim tedaviye hayırlısı((

Harika, hiç ümitsizliğe kapılma. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Benim de öyle olmuştu, anlattım bir önceki mesajda. Hayırlı haberler almanı dilerim..

çok tesekkurler kızlarr .. ben bugun soklardayım zaten kan testım bıle negatıfı gosterırken boyle haber duymak ınsallah sonuda guzel olur dualarım sızlerle ve kendımle :)))

Harika, hiç ümitsizliğe kapılma. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Benim de öyle olmuştu, anlattım bir önceki mesajda. Hayırlı haberler almanı dilerim..

cnm senn anlattıklarınla benm yasadıklarım aynı gıbı :)) sonra saqlıklı dogum yaptınmı ? b

ay masallah Allah uzun omur versın :))) degerlerın nasıldı cnm hatrlıyormusun ?
Değerleri rakam olarak hatırlamıyorum ama ben adetimin üzerinden 21 gün geçmişken kan testi yaptırmıştım ve test sonucuna göre 4 haftalık demişlerdi. Ama ultrasonda kese görünüyordu, nokta gibiydi, minicik :) Doktor ultrason kağıdını elime verdiğinde bir tuhaf olmuştum :)
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah canım, sende hayırlı haberler al dilerim.

Canım çooooook sevindim Sana ne dedim bunca dua boş kalmaz dedim di mi :))) Bu arada 13 haftalık hamile bir arkadaşım var o da hamileliğini ilk öğrendiğinde aynı şeyi demişlerdi ( Rahim duvarı kalınlaşmış, gebelik var :)))). Hadi bakalım hayırlısı... Yeni haberlerle sendeyiz :)

evet kalmadı cnm ınsallah devamı gelır sadece bnm ıcın degl herkz ıcın :))) ınss arkadasn gıbı bende 13 haftalk olduqm zamanları gorurum

Kızlar şimdi kahverengi lekelenmem olduuu kafam karıştı??Finale çok yaklaştığımı hissediyorummmm

Ya sevinicem yada üzülücem?????????

ben aranıza yeni katıldım.benide alınn. sizin fikrinizi almak istediğim bi durum var. ben 4 eylülde adet oldum. 18 eylülde gittiğimde doktor yumurtan çatlamış dedi. ben adet olmadım. ama hiç belirtimde yok. kasık ağrısı göğüs vs.. bunlar bende adet önceside olmaz birde öyle bir durumum var.

AÖncelikle her ne olursa olsun hayırlısı olsun :) Vakit daralmış senin için 1-2 güne herşey belli olur :) Ben de seninle ayı durumdaydım, sat 24 ağustos, 5 Eylül'de gittim yumurtan büyümüş dedi. 21 Eylül'de adetime 1 gün kala dayanamadım yaptım testi. Forumdan okuyabilirsin yazmıştım, ben de hiç bir belirti yoktu, ama erken dönemde pek bir belirti olmuyor zaten ya da olan belirtiler psikolojik olabiliyor. Belirtilere takılma, zamanı gelince testini yap :)) Güzel haberlerini bekliyoruz, hakkında hayırlısı olsun :)))

ay cnm hadi hayırlısı yaaa okur okumaz gözlerim doldu artık bende istiyorummm psikolojiim bozulduu((bendedemi öyle bişey varkiii:))(((

merhabalar bene kan testi yaptırdım adet olmadan önce 1,20 çıktı o günü kanamam oldu adet oldum tmam diyorum ama az az pedim çok az batıo bugün sabahta kahverengi akıntım vardı bende anlamadım göğüslerimde çok değişti ((ne oluyor bana bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…