Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
Harika, hiç ümitsizliğe kapılma. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Benim de öyle olmuştu, anlattım bir önceki mesajda. Hayırlı haberler almanı dilerim..
Evet kızım oldu 3 yaşında şu an :)cnm senn anlattıklarınla benm yasadıklarım aynı gıbı :)) sonra saqlıklı dogum yaptınmı ? b
Evet kızım oldu 3 yaşında şu an :)
Değerleri rakam olarak hatırlamıyorum ama ben adetimin üzerinden 21 gün geçmişken kan testi yaptırmıştım ve test sonucuna göre 4 haftalık demişlerdi. Ama ultrasonda kese görünüyordu, nokta gibiydi, minicik :) Doktor ultrason kağıdını elime verdiğinde bir tuhaf olmuştum :)ay masallah Allah uzun omur versın :))) degerlerın nasıldı cnm hatrlıyormusun ?
Arkidişler yarın sabah kan testi yaptırcaamm inş. vardr bebişş
Canım çooooook sevindimSana ne dedim bunca dua boş kalmaz dedim di mi :))) Bu arada 13 haftalık hamile bir arkadaşım var o da hamileliğini ilk öğrendiğinde aynı şeyi demişlerdi ( Rahim duvarı kalınlaşmış, gebelik var :)))). Hadi bakalım hayırlısı... Yeni haberlerle sendeyiz :)
Kızlar şimdi kahverengi lekelenmem olduuu kafam karıştı??Finale çok yaklaştığımı hissediyorummmm
Ya sevinicem yada üzülücem?????????
Kızlar şimdi kahverengi lekelenmem olduuu kafam karıştı??Finale çok yaklaştığımı hissediyorummmm
ben aranıza yeni katıldım.benide alınn. sizin fikrinizi almak istediğim bi durum var. ben 4 eylülde adet oldum. 18 eylülde gittiğimde doktor yumurtan çatlamış dedi. ben adet olmadım. ama hiç belirtimde yok. kasık ağrısı göğüs vs.. bunlar bende adet önceside olmaz birde öyle bir durumum var.
kızlarrr bugun doktora gıttım.. Gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. Geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. Cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. Herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
değerleri rakam olarak hatırlamıyorum ama ben adetimin üzerinden 21 gün geçmişken kan testi yaptırmıştım ve test sonucuna göre 4 haftalık demişlerdi. Ama ultrasonda kese görünüyordu, nokta gibiydi, minicik :) doktor ultrason kağıdını elime verdiğinde bir tuhaf olmuştum :)
allah isteyen herkese yaşatsın inşallah canım, sende hayırlı haberler al dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?