Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

işin kötü tarafı gözlerimden yaşlar akarken içimdeki ses teste ınanma dıyor.. ınanmak ıstemıyorum ama bılıyorumkı cok ıstedıqım ıcın boyle oluyor ben bı sure artık dusunmuyorum bebek cunkı hıc ıyı degılım reqllmn gecıkmesı ardından bu sonuc benı yıktı gectı..

offf ne desem senin yüreğine su serpmeyecek biliyorum canım yaaa.ama bak hepimizin derdi aynı sadece yaşadığımız durumlar farklı..eğer bu ay olmadıysa (-ki bence kesin sonuçregl olmazsan doktor muayenesinde çıkacaktır-) bizim ekime umudumuz var..Allah sağlık verdikçe gelecek her aydan umudumuz var..

yapma güzelim ya bu kadar kendini yiprandirma, su an böyle düsünüyosun bence lütfen stres yapma kendine biz böyle yaptikca hormonlarimizda alt üst oluyor,bizim tek yapacagimiz sey rabbimize siginmak dua ile ondan istemek ,demekki simdi olmasi hayirli degilmis birde bu yönden düsün.olupta hayirsiz yada sagliksiz olmasi daha mi iyi olacakti..lütfen kendini birakma...

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum Bunca dua boşta kalmayacak emin ol, hepimiz senin için dua ediyoruz. Sen işini kış tut, yaz çıkarsa dünyalar senin olacak. Olmaz diye bir şey yok... Bahsetmiştim adet günüm gelmeden gecelerce kk'dan hamilelik ile ilgili paylaşımları okudum. minikgelin diye bir kullanıcı var, onun hikayesi beni çok etkilemişti, ağlatmıştı valla. Rabbim dilerse olur dilemezse olmaz. Ve emin ol ki , kuzucuğun bir yerlerde seni izliyor ve Rabbimin sana kavuşması için izin vereceği doğru zamanı bekliyor :))) Vuslat çok keyifli olacak sizin için, bol bol dua et... Ama hemen olması için değil, hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olması için :))) Dualarımdasın canım...

yaa kızlarr benden beyaz akıntılar gelmeye başladı :// bu testler yanılıo olamazmı ? :) hıc duydunuzmu testte negatıf cıkıp hamıle olan neden benım hıslerım var dıyor ? ben zamannda ne uzuntuler atlattım genede adetim gecıkmedı sımdı nıye gelmıo yaa off ne salak sey

canım Allah gönlüne göre versin üzülme... seni hiç tanımıyorum ama topikten okuduğuma bakarsan benim hislerimde senin hamiş olduğuna dair.. ama umutlandırmak istemem... benim de yarın adet günüm bakalım hayırlısı :)

canım dokroruna cumamı gidecektin?bana da hamişsin gibi geliyooo.ultrasonla bi baktirsan icin rahatlayacak

kızlar ya bat 13 ekim sat 11 eylül. bi tane diş etimde böyle çekilme gibi bişey oldu dünden beri şiş ve iltihaplı gibi. bi de sürekli gazım var şişkinlik var. böyle belirtiler duyan yada yaşayan var mı erken hamilelikte yani daha 12 gün var bata. bu hassas testler işe yarar mı alıp deneyeyim mi sizce? yardımmmm

canim daha bence cok erken .hic test falan yapma,cünkü cikmaz hayal kirikligi yasarsin.sabrede bilirsen adet gününü bekle derim,belirtilerede cok fazla takilma.aklimizda hep bebek fikri oldugu icin herseyi hamilelige yorumluyoruz...

Son düzenleme:
canim daha bence cok erken .hic test falan yapma,cünkü cikmaz hayal kirikligi yasarsin.sabrede bilirsen adet gününü bekle derim,belirtilerede cok fazla takilma.aklimizda hep bebek fikri oldugu icin herseyi hamilelige yorumluyoruz...

haklısın utanmasam grip oldum öksürüyorum onu bile hamileliğe yorasım var o derece.. o kadar gün nasıl geçicek bilmiyorum ki ben.. neyse çalışmalara devam edeyim bari

haklısın utanmasam grip oldum öksürüyorum onu bile hamileliğe yorasım var o derece.. o kadar gün nasıl geçicek bilmiyorum ki ben.. neyse çalışmalara devam edeyim bari

sende haklisin,basimiz,karnimiz,belimiz daha dogrusu vücudumuzda neremiz agrisa hamilimiyiz diye süpheleniyoruznerdeyse basimiza yukardan tas düsse onu bile hamilelige yoracak durumlara geldik.artik edindigim tecrübelerden dolayi belirtilere falan inanacim kalmadi,en güzeli beklenen adet günün gectikten sonrasi test yapmak....

Son düzenleme:

ınsallahh sende hamılesındr cnm sennde haberını beklıyorum :))

Merhaba kızlar benmde sadece 2 günüm var regl belim ağrıyorr bide göğüslerim acıyoo bakalım nolcak????????

Merhaba kızlar benmde sadece 2 günüm var regl belim ağrıyorr bide göğüslerim acıyoo bakalım nolcak????????

mrb valla artik belirtilere inancimiz kalmadi hep hayal kirikligi yasiyoruz. az kalmis regl gününe iki gün daha bekle test yap..dogrusunu o söyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…