- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Evet canım bende de öyle oldu korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti her ay gecikti mesela ve buda beni hep hayal kırıklığına uğratıyordu hamileyim sanıyordum. Bu 6 ay sürdü 7.ay hamile oldugumu öğrendim şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallahKorunmayı bırakalı adetleri düzensizleşenler bu başlıkta toplanalım.
Ben düşündüğümden beri ya normalinden daha kısa sürüyor, ya da bat tan önce oluyorum regl.
Sizlerde durumlar nasıl?
Buna vücudun hamileliğe hazırlanması diye okumuştum, gerçekliği var mı, ancak böyle yaşayıp hamile kalan arkadaşlar bilir.
AminnEvet canım bende de öyle oldu korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti her ay gecikti mesela ve buda beni hep hayal kırıklığına uğratıyordu hamileyim sanıyordum. Bu 6 ay sürdü 7.ay hamile oldugumu öğrendim şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah
Sizin cevabınız var mı?AminnHayırlı mutlu bir evlat olsun inşallah
Amin canım inşallahAminnHayırlı mutlu bir evlat olsun inşallah
Evet Oyle bir drum var canim bende korunmayi birakinca sirekli degisti simdi elhamdulillah cok sukur hamileyimKorunmayı bırakalı adetleri düzensizleşenler bu başlıkta toplanalım.
Ben düşündüğümden beri ya normalinden daha kısa sürüyor, ya da bat tan önce oluyorum regl.
Sizlerde durumlar nasıl?
Buna vücudun hamileliğe hazırlanması diye okumuştum, gerçekliği var mı, ancak böyle yaşayıp hamile kalan arkadaşlar bilir.
Hayırlı olsun yavrunuz sağlıkla gelsin inş.Evet Oyle bir drum var canim bende korunmayi birakinca sirekli degisti simdi elhamdulillah cok sukur hamileyim
Evet aynen dediginiz gibi oluyordu amin sagolasin 6.ayda oldu canim nasiptir isteHayırlı olsun yavrunuz sağlıkla gelsin inş.
Kaçıncı ayda olmuştu denemelerden sonra?
Sizde de ben gibi ya kısa sürüyor ya da erken mi gelyordu.
Inş darısı başıma ve tüm isteyenlere.Evet aynen dediginiz gibi oluyordu amin sagolasin 6.ayda oldu canim nasiptir iste
Belirtileriniz neydi acaba ne zaman test yaptınızEvet aynen dediginiz gibi oluyordu amin sagolasin 6.ayda oldu canim nasiptir iste
Beyaz kremsi akintim cok oldu adet olucakmisim gibi oldu ama olmadim test yapmadim gunum 10 gun gecti kan testine gittim canimBelirtileriniz neydi acaba ne zaman test yaptınız
Normalde 4 gun olurdum uzunda suruyordu evet degisiyordu yani vucut kendini hazirliyor canim korunmayi birakinca oyle oluyorInş darısı başıma ve tüm isteyenlere.
Birde pıhtıda geliyor az da olsa arada, önceden gelmezdi, kanamada sanki biraz daha yoğun,
sizde de böyle miydı?
İnş öyle olur. Sizin gibi olurNormalde 4 gun olurdum uzunda suruyordu evet degisiyordu yani vucut kendini hazirliyor canim korunmayi birakinca oyle oluyor
Şimdi durum ne?Bu başlığı görünce sevindim çünkü bende de aynı durum var eskiden 28. Yada 29. Gün adet olurdum şimdi 24-26 bazen 28 değişiyor ve günü azaldı 3 günde bitiyor
26 güne sabitlendim 2 aydırŞimdi durum ne?
Benim.hala döngüm bi tuhaflaştı.26 güne sabitlendim 2 aydır
Ben de 3 aydır korunmuyorum Canım döngüm 28 ken 24 oldu . Hamile misin pekiBu başlığı görünce sevindim çünkü bende de aynı durum var eskiden 28. Yada 29. Gün adet olurdum şimdi 24-26 bazen 28 değişiyor ve günü azaldı 3 günde bitiyor
Hamile kaldım ama dış gebelik ile sonuçlandıBen de 3 aydır korunmuyorum Canım döngüm 28 ken 24 oldu . Hamile misin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?