• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek denemelerinden beri adet döngüsü değişti

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
44
Korunmayı bırakalı adetleri düzensizleşenler bu başlıkta toplanalım.
Ben düşündüğümden beri ya normalinden daha kısa sürüyor, ya da bat tan önce oluyorum regl.

Sizlerde durumlar nasıl?
Buna vücudun hamileliğe hazırlanması diye okumuştum, gerçekliği var mı, ancak böyle yaşayıp hamile kalan arkadaşlar bilir.

Ben düşündüğümden beri ya normalinden daha kısa sürüyor, ya da bat tan önce oluyorum regl.

Sizlerde durumlar nasıl?
Buna vücudun hamileliğe hazırlanması diye okumuştum, gerçekliği var mı, ancak böyle yaşayıp hamile kalan arkadaşlar bilir.
Evet canım bende de öyle oldu korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti her ay gecikti mesela ve buda beni hep hayal kırıklığına uğratıyordu hamileyim sanıyordum. Bu 6 ay sürdü 7.ay hamile oldugumu öğrendim şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah 🤗❤️

Evet canım bende de öyle oldu korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti her ay gecikti mesela ve buda beni hep hayal kırıklığına uğratıyordu hamileyim sanıyordum. Bu 6 ay sürdü 7.ay hamile oldugumu öğrendim şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah 🤗❤️
Aminn ❤️ Hayırlı mutlu bir evlat olsun inşallah

Sizlerde durumlar nasıl?
Evet Oyle bir drum var canim bende korunmayi birakinca sirekli degisti simdi elhamdulillah cok sukur hamileyim

Evet Oyle bir drum var canim bende korunmayi birakinca sirekli degisti simdi elhamdulillah cok sukur hamileyim
Hayırlı olsun yavrunuz sağlıkla gelsin inş.
Kaçıncı ayda olmuştu denemelerden sonra?
Sizde de ben gibi ya kısa sürüyor ya da erken mi gelyordu.

Evet aynen dediginiz gibi oluyordu amin sagolasin 6.ayda oldu canim nasiptir iste
Inş darısı başıma ve tüm isteyenlere.
Birde pıhtıda geliyor az da olsa arada, önceden gelmezdi, kanamada sanki biraz daha yoğun,
sizde de böyle miydı?

Inş darısı başıma ve tüm isteyenlere.
Birde pıhtıda geliyor az da olsa arada, önceden gelmezdi, kanamada sanki biraz daha yoğun,
sizde de böyle miydı?
Normalde 4 gun olurdum uzunda suruyordu evet degisiyordu yani vucut kendini hazirliyor canim korunmayi birakinca oyle oluyor

Bu başlığı görünce sevindim çünkü bende de aynı durum var eskiden 28. Yada 29. Gün adet olurdum şimdi 24-26 bazen 28 değişiyor ve günü azaldı 3 günde bitiyor

Sizinkiler yine iyimiş kızlar benimki 28 günde bir gelirdi evlendikten 1 ay sonra 35-50 gün de bir gelmeye başladı 2 yıldırda öyle hatta bazen 70 güne çıktığı oluyor doktorlara söylüyorum 2-3 aylık gecikme olmayınca sorun olmaz fazlada diyorlar ama bu kadar uzun olmasıda kötü 😔

Back
X