Kibele slm canim ben sana birşey sorucam konuyla ilgisi yok.senin olayini okudum biliyorum.doktorun nekadar korunma süresi verdi acaba merak ettim.ben 7,5 haftalik kürtaj oldum ilk adetten sonra başlayabilirsiniz dedi.aklima takiliyor acaba korunulmalimi.
Bende bunu daha önce duymuştum, merak edip denedim. Şimdi hamileyim, 10 gün sonra inşallah cinsiyetini öğrenicez, öğrenir öğrenmez yazarım.Arkadaslar lutfen hamile olup bebeginin cinsiyetini ogrenenler buraya yazsin. acaba soylenenler dogru mu?
yani yumurtlama zamanindan once ve yumurtlama zamani cok sik hatta her gun iliskiye girildiginde kiz bebek sahibi olacagi soylenir. nedeni ise kiz spermlerin daha uzun omurlu olmalaridir. yani spermler surekli biraklilir ve erkek sperm kisa omulrlu oldugu icin olu. daha cok kiz sperm tarafindan cevrelenen yumurtaya kiz sperm girmesi sansi buyuktur.
erkek icin ise yumurtlama donemi ve bir kez iliski tavsiye ediliyor. erkekler kizlardan daha hizli yuzer ve yumurta yakinsa ilk erkekler ulasir ve muhtemelen erkek sperm bebegi doller.
e simdi hergun iliski olursa muihtemelen kiz olur. paylasir misiniz cok iliski yasayip kiz sahibi mi oldunuz ya da olacaksiniz?
simdi aykiri sesler yukselir saglikli olsun da kiz erkek onemli degil. benim icin de onemli degil. sadece tezin dogrulugu bizzat yasamis kisiler tarafindan dogrulanacak mi merak ediyorum.
kibelecim bu konu dogrumu yanlismi bilmiyorum
ama ben denedim tutmadii
suan melek gibi bir kiz bekliyorum insallahh
neler yaptigimii istersen yazarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?