bebek cinsiyeti ve girilen iliski sikligi ile ilgili bir sorum var

hey arkadaslar, ben bu basligi acali cok olmus. simdi hamileyim Allah'in izni ile. 3 hafta sonra da cinsiyetini gorenecem. bakalim kendim tespit edecem yazdigim dogru mu diye.

ben yumurtlamadan 3 gun once 1 gun once, yumurtlama gunu ve yumurtlamadan 1 gun sonra denedim. yani full calistik.

canim hem eksi hem tatli istiyor. ikisini de yiyorum. 6. hafta 1 hafta bulantim oldu. gecti. kilo almadim. genislemedim. gobegim de minnacik zaten. sivilcelerim cikiyor arada, guzellesmedim yani:) lekelenme yok yuzumde. sonraaaaaaaaaaaaaa....cin takvimi erkek, yorumcu kiz cikiyor. icimden onceleri kiz geciyordu simdi erkek geciyor.

3 hafta sonra 5 Martta sonucu yazarim size.

ben oğluma adetimin 10-20. günleri arasında gün aşırı beraberlikle hamile kalmıştım. ama hamileliğim boyunca çok güzelleşmiştim. her gören aynı şeyi söylüyordu.:))

benimde ilki kız onu pek hatırlamıyorum ama bunda yumurtlama günü ve 4 gün öncesi sadece iki kere oldu.kızmda herkes oğlun olacak diyordu okadar güzelleşmiştimki.bunu henüz öğrenemedim.bu hamilelğimde çok sivilcem çıkmıştı ilk haftalarda şimdi bişeyim yok ilkinde çok kusmuş hastanelerde geçirmiştim bunda bir kere bile kusmadım bulantım da çok az oldu.bende meraktayım bakalım kızmı oğlanmı.

herkese merhabalar.bence de yumurtlama günü erkek. benim 2 oğlum var.ikincisinde sık ilişki olsun ki kızım olsun dedim.ama oğlum oldu.bence alakası yok.en fazla araştırmalarımda tutan çin takvimi.hani şu E ve K ben kaç kişi de denediysem tuttu.

bu ay ben bazı yöntemlerle denedim.tutarsa hepinize açıklarım kızlar

herkese merhabalar.bence de yumurtlama günü erkek. benim 2 oğlum var.ikincisinde sık ilişki olsun ki kızım olsun dedim.ama oğlum oldu.bence alakası yok.en fazla araştırmalarımda tutan çin takvimi.hani şu E ve K ben kaç kişi de denediysem tuttu.

Canim bizim temmuz anneleri tpoigimiz var. Cin takviminin %50 si tuttu. yarisinda tutmadi,sans isi yani.

bence sen yumurtlamadan önce denediğin günlerde hamile kalmışsındır. bende kız olması için bu şekilde olduğunu duymuştum.

valla biz de sık ilişkiye girdik ama oğlum olcak bende çin takvimi tutuyo benm bi tanıdık kız istiyodu çin takvimine göre hamiş kaldı kız doğurdu bilmiyorum artık

Arkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yardımcı olurmusunuz banada

Arkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yardımcı olurmusunuz banada
İlişki durumuna göre erkek ama Rabbim bilir aynı şekilde deneyen arkadaşinda kızı oldu sizin denemenizin aynısı bol dua Rabbim kalpleri bilen ve gorendir İnşeALLAH bizimde kalbimizden geçeni nasip etsin

Cinsiyet nedir bebeğinizin

Bebeginizin cinsiyeti nedir paylasirmisiniz bizimle tsklr

Kız cinsiyet taşıyan spermler evet daha uzun yaşıyor erkek spermler ise daha hızlı koşuyor bu durumda yumurtlama öncesi girilen ilişkiden hamile kalınırsa erkek spermler ölmüş olacağı için kız olma ihtimali yüksek ama bence bunun ilişki sıklığıyla değilde yumurtlamadan önce olmasıyla ilgili.Bende yumurtlama öncesi 48 saat arayla 3 kez ilişkiye girdim yumurtlama öncesi son ilişkim yumurta çatlamadan 24 saat önceydi muhtemelande ondan hamile kaldım ve kız:).Bence tanıdığınız ovulasyon testiyle yumurtlamayı belirlesin o testler yumurtlama öncesi 24 -36 saat öncesinde pozitiflik veriyor pozitifi gördükden sonra 24-36 saat arası ilişkiye girsin çünkü benim bildiğim yumurta ancak 24 saat yaşar gerçi çocuğu varsa aceleside yoksa iyice garantiye almak için 36 saat sonra girsin nasılsa acelesi yok olmadı bir dahaki ay girer.Bizlerin acelesi olduğundan biz adet bitip ilişkiye girmeye başlamışdık.
Nasil yani canim adettin bitiminden sonrami basladiniz ki kiz oldu 🤔bende adet bititeck bir 10gun sayip iliski den sonra kiz olacak diye duydum arti erkek haz alackamis once sonra bayan soluna yaticakmis kafam karisti heryerde farkli yaziyor adetten oncemi sonrami kiz bebek oliyormus tabi hasa rabbim bilir ama iste kiz evlat sevgisinide tatmak istiyorum 🙏

Back
X