hamilelik öncesi cinsiyet seçimi konusunda benim de önerim şu sayfayı incelemeniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-analizi-ile-cinsiyet-secimi.html#post5168464
herkese merhabalar.bence de yumurtlama günü erkek. benim 2 oğlum var.ikincisinde sık ilişki olsun ki kızım olsun dedim.ama oğlum oldu.bence alakası yok.en fazla araştırmalarımda tutan çin takvimi.hani şu E ve K ben kaç kişi de denediysem tuttu.
İlişki durumuna göre erkek ama Rabbim bilir aynı şekilde deneyen arkadaşinda kızı oldu sizin denemenizin aynısı bol dua Rabbim kalpleri bilen ve gorendir İnşeALLAH bizimde kalbimizden geçeni nasip etsinArkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yardımcı olurmusunuz banada
Cinsiyet nedir bebeğinizinArkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yardımcı olurmusunuz banada
Bebeginizin cinsiyeti nedir paylasirmisiniz bizimle tsklrArkadaşlar bn ovulasyon testi takibi yapıyordum evde en sonunda çift cizgiyi gördüm dün akşama doğru saat 4 de pozitifi gordukden 12 saat sonra ilişki oldu ilişkiden 12 saat sonra tekrr iliskiye girdik garanti olsn dye sizce bu durumda cinsiyeti ne olabilir bu soylenenlere bakarak yardımcı olurmusunuz banada
Nasil yani canim adettin bitiminden sonrami basladiniz ki kiz olduKız cinsiyet taşıyan spermler evet daha uzun yaşıyor erkek spermler ise daha hızlı koşuyor bu durumda yumurtlama öncesi girilen ilişkiden hamile kalınırsa erkek spermler ölmüş olacağı için kız olma ihtimali yüksek ama bence bunun ilişki sıklığıyla değilde yumurtlamadan önce olmasıyla ilgili.Bende yumurtlama öncesi 48 saat arayla 3 kez ilişkiye girdim yumurtlama öncesi son ilişkim yumurta çatlamadan 24 saat önceydi muhtemelande ondan hamile kaldım ve kız:).Bence tanıdığınız ovulasyon testiyle yumurtlamayı belirlesin o testler yumurtlama öncesi 24 -36 saat öncesinde pozitiflik veriyor pozitifi gördükden sonra 24-36 saat arası ilişkiye girsin çünkü benim bildiğim yumurta ancak 24 saat yaşar gerçi çocuğu varsa aceleside yoksa iyice garantiye almak için 36 saat sonra girsin nasılsa acelesi yok olmadı bir dahaki ay girer.Bizlerin acelesi olduğundan biz adet bitip ilişkiye girmeye başlamışdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?