• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

ben yeni üye oldugum icin gercekten size özelden yazamiyorum sizce yanilma payi varmidir ben tam olarak bilemiyorum ya oyüzden benim iki tane oglum vardi bunun tabiki eli ayagi düzgün saglikli versin kurban oldugum allahim ama gönlümden gecen kiz esimin cocuklarim ne bileyim iste insallah dua ediyrum kiz evladinda tadinada bakmayi nasip etsin allahim insallah. ben doktora en son 4 nisanda geldi demistim hastaligim ama innanin tam olarak bilmiyorumm inanin bana 10 ocak dedi bebegin dogum tarihini 4 8 nisan oldugunu bile tam bilmiyorum bazen 11 olmus olabilir diyorum son adet tarihimin yani anliycaniz net tahminim olmadigi icin sizce yanilma payi varmidir lütfen cevap lütfen sevgilerimle
ben nisan ayi icin tekrar baktim malesev erkek cikti.ama yumurtlaman gecikip mayisa kaldiysa kiz olma sansin vardir insallah mayista hamile kalmissindir ve KIZ cikar.bende merak ettim,ultrason sonrasi bana mutlaka yazarsin.

sabahtan beri beynim durdu gittiğime gideceğime pişman oldum adam doğru düzgün ilgilenmedi canım sıkıldı keşke sana ulaşmak mümkün olsaydı da bi bakabilseydin ama yine de allah razı olsun içime su serptin rahatlattın inşallah bi sorun yoktur 26sına randevu verdi ilk gittiğim doktor bakalım 26sında bi gidim ne dicek inşallah ii şeyler duyarım birde eşimde cezaevinde çalışıyo memur o da ordaki doktora göstermiş bu değerlere göre ikiz gebelik olabilir demiş o da kafam iyice çorba oldu birini göremezken şimdi değerler yüksek ikiz olur diyo diğer doktor sence ikiz olma ihtimali varmı ki
canim icini ferah tut ALLAHIN izniyle hersey guzel olucak doktora gidince bana yazarsin.

sana baktim canim.ruyalarinda erkekmi goruyordun?
ya aslindan cok garip ama hem kiz hemde erkek görüyorum hem dua ediyordum ama hamile kalmam süpriz oldu normal yollardan korundugumuz icin ama nedense o aylarda allahim banada nasip et kiz evladinda tadina bakmayi nasip et allahim derdim bilmiyorum bazen acaba alllahim dualarimi kabulmü etti acaba diyordum hani dua edersin zamani olur tutarmis ya onun icin sonra bir baktim hamileyim hem erkek görüyorum mavi gözlü hem kiz görüyorum zümrüt gözlü hayir olsun insallah allahim o duamdada allahim söyle zümrüt gözlüm pamuk yüzlüm olsun derdim gercekten cok karisik iste tek cinsiyet görmüyorum onun icin bir türlü tahmin edemiyorum ama hep icimden yani bir tarafim kiz diyor diyer tarafim erkek 2 oglumda yüzde 99 kiz demisti erkek oldu cok sok olduk bindada öyle birde sanki iki oglum var ya yine erkek olcakmis kiz olmucakmis gibi ama bazen sanki evin icinde dolasiyo böyle gülüyo r gözümün önünde canlaniyor hafif gülümsüyorum bazen esim neden gülüyon falan der rüyalarimi anlatinca iste söyle zümrüt gözlü bir kiz cocuk gördüm cok güzeldi diye anlattim esime esim anlatirken onun gözlerinin icinde gülüyordu ama bana diyor nasilda gözlerinin ici gülüyor dedi bana yani bilmiyorum doktor hanimcim dilerim allahimda kurban oldugum allahim gönlüme göre verir onu da tatarim insallah aminnnn..insallah rüyami anlattim diye birsey olmaz hayir olsun diyelim yinede...

Minurecim bir seyi merak ettim siklus cok fark ediyor mu benim adet tarihlerimi (son üç ay) 29 gün cıkıyor ama sana 28 gün yazmıstım

ben nisan ayi icin tekrar baktim malesev erkek cikti.ama yumurtlaman gecikip mayisa kaldiysa kiz olma sansin vardir insallah mayista hamile kalmissindir ve KIZ cikar.bende merak ettim,ultrason sonrasi bana mutlaka yazarsin.

tekrar baktiginiz icin cok ama cok tesekkür ederim gercekten belli olsun yazicam size özelden yazamiyorum ama yine böyle yazicam allahim kurban oldugum allahim herkezin gönlüne kalbine göre versin belki kücük bir ümit bir bakmisiz istedigimiz olmuz hayat süprizlerle dolu gercekten herkezin kalbine göre olsun aminn.. ayrica sizinle tanistigima cok memnun oldum ben almanyada yasiyorum memleketim manisa salihli tekrar cok tesekkür eerim size sevgi ve saygilarimla.

Minurecim bir seyi merak ettim siklus cok fark ediyor mu benim adet tarihlerimi (son üç ay) 29 gün cıkıyor ama sana 28 gün yazmıstım
soyle izah ediyim canik diyelimki,son adet tarihinj 15nisan ve senin siklus 31gunlukse yumurtlaman mayisa deng geliyor,ama siklusun 28 gunlukse yumurtlaman nisana deng geliyor,cinsiyet tahminide aya gore degistigi icin,farki oluyor.ama siklusu bilmem izah ettigim gibi ay ortasina geldiyi donemlerde olur.

soyle izah ediyim canik diyelimki,son adet tarihinj 15nisan ve senin siklus 31gunlukse yumurtlaman mayisa deng geliyor,ama siklusun 28 gunlukse yumurtlaman nisana deng geliyor,cinsiyet tahminide aya gore degistigi icin,farki oluyor.ama siklusu bilmem izah ettigim gibi ay ortasina geldiyi donemlerde olur.

yani bir gunden cinsiyette bi degisiklik olmaz degil mi

minure

hayırlı olsun cnım hamilemisin tebrik ederimmmm:16:

sana göre ne olacak seninkii :1:

canım bana erkek demiştin ama kızım olucak inşAllah :49:

hayirli olsun canim saglikli sihatli kavusursun insallah melegine acaba merak ettim nisandami kaldin mayistami benim tam olarak belli degil bilmiyorum kac günd hastalaniyorum 4 nisandami yoksa 8 demi bilmiyorum senin kizin olucakmis kesin bellimi acaba merak ettim.

Senden benim bebişimin cinsiyet tahminini yapmanı rica edecektim. Yalnız ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden mesajla atamıyorum. Buraya yazıyorum. Tahmini cevabını söylersen memnun olurum canım.
Sat : 1 Mayıs
Doğum tarihim : 03. 03. 1975

MINURE canım ben de ricada bulunmuştum ama galiba gözünden kaçtı. Arada kaynadı mesajım. Lütfen bana da cinsiyet tahmininde bulunur musun?

canımözelden mesaj atamıyorum 100 mesajı dolduramadığım için bende burdan yazayım dedim.
:nazar: bende 2013 şubat anneleri topiğindeyim ve bende her anne adayı olarak bebeğim cinsiyetini
çok merak ediyorum mesaj atarsan bu tahminde bulunursan çok sevinirim birazcıkta olsa merakımı
dindirebilirim tabi herşey allahtan neyse yazayım çok uzattım
benim doğum tarihim 10.08.1985 son sat : 29 nisan ve adetim 285 günde birdir genelde
doktorumun verdiği tahmini doğum tarihi 17 şubat
şimdişden çok teşekkür ederim

selamlar benimkine e bakabilir misin?
09.05.1983 doğum tarihim
28 günde bir adet görüyorum
27.03.2012 son adet tarihim.

şimdiden teşekkürler...

Senden benim bebişimin cinsiyet tahminini yapmanı rica edecektim. Yalnız ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden mesajla atamıyorum. Buraya yazıyorum. Tahmini cevabını söylersen memnun olurum canım.
Sat : 1 Mayıs
Doğum tarihim : 03. 03. 1975
merhaba canim hesapladim senin bebisin KIZ.....................

canımözelden mesaj atamıyorum 100 mesajı dolduramadığım için bende burdan yazayım dedim.
:nazar: bende 2013 şubat anneleri topiğindeyim ve bende her anne adayı olarak bebeğim cinsiyetini
çok merak ediyorum mesaj atarsan bu tahminde bulunursan çok sevinirim birazcıkta olsa merakımı
dindirebilirim tabi herşey allahtan neyse yazayım çok uzattım
benim doğum tarihim 10.08.1985 son sat : 29 nisan ve adetim 285 günde birdir genelde
doktorumun verdiği tahmini doğum tarihi 17 şubat
şimdişden çok teşekkür ederim
canim senin bebisin ERKEK.............subat annelerin cevaplarini ozelde SLADI ye atiyorum listeye koymasi icin................

Ben komsumuz icin bakmanizi istiyorum :26: Ilk bebegi bir konu asmistim bebegin ultrasonlarini da koymustuk beraber :1:

Simdiden tsk ederim:42:

Dogum tarihi 26.06.1988 son adet 14.03.2012

Back