- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
merhaba Minure doğum tarihim: 30/09/1979bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
benim sat ım 9 mart siklusum 29 gün
teşekkür ederim.
benim de hamileliğim satımdan geç ama sanırım martın 26-29 u gibi hamile kaldım.yani bu hafta 8. haftanın içindeyiz bi değişiklik olmaz değil mi tahmininizde?
minure bide buna bak geşmiş tarih 22.11.1985 sat 15 nisan 2008
Teşekkürler
henüz ultrasonda göstermedi bebeğim cinsiyetini,
etrafımdaki herkes sizin gibi erkek diyor ama ben göstermediği için kız diye düşünüyorum :26:
Herşeyin hayırlısı tabiki, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,
benimde randevum 18 haziranda sonucu yazacağım buraya tabi yavrum yine saklamazsa kendini
merhaba
oncelikle tesekurler boyle bir sey paylasitiginiz icin ben hamile degilim ama hamile kalmak istiyenlerdenim bende cok merak ettim bana da soylerseniz sevinirim ben 20.03.1986 ve en son adet tarihim 23 mayis tesekurler
ayyy banada bakar mısın rica etsem canım yaa...
bende hamile değilim ama olabilirimde daha var adetime..
çok merak ettim bende bakarsan çoook sevinirim...
doğum tarihim 29.12.1988 son adet tarihim 6 mayıs
mrb öncelikle daha öncede cvp verdiğin için çok çok tşk Allah seninde gönlüne göre versin.şimdi dediğim gibi bu ay maalesef yine gebelik yokben vcinsiyetle beraber bişey daha sormak istiyorum.şimdi sat 28.05.2012 28 günde bir oluyorum hemde hep çok düzenli olmuştur.şimdi ben haziran 11 de tatile gidiyorum eşimden ayrı olarak o 11 ne kadar hamile kalma ihitmalim varmı?ve belki saçma gelecek kadınlar genelde kız çocuk ister ama ben erkek çocuğum olmasını çok isitiyorum.erkek çocuklarının oyuncaklarını bile daha çok seviyorum.Allah önce bebekl versinde gerçi ne gelirse başımızla beraber ama ikinci sorumda ne zmanlarda hangi aylarda oğlum olur.şimdiden tşk ederim.Tabi önceki ana rahmindeki Allah bilir ama merakta ediyor insan.
merhaba Minure doğum tarihim: 30/09/1979
Son adet tarihim: 23 nisan 2012
Kız mı olacak yoksa erkek mi? Bana da bir cevap yazarsan çok sevinirim.
Sevgiyle kal,
çin takvimi denilen yöntem mi bu acaba?
sevgili minure sat 06.04.2012 dogum tarihim 23.03.85 rica etsem bana da soylermisin cinsiyetini?
Merhabalar;
Ben daha gebe değilim gebe kalmak için uğraşanlardanım bu ay olacak gibi hissediyorum hayırlısıyla kısmet tabikide
Doğum tarihim 26.11.1988 Bat da: 30 nisandı rica etsem bi bakabilirmisin
merhaba hamile kalirsan KIZ olucak,30 mayis adet gormezsen.gecerse bana yazarsin... merak...
Canım ben 35 -37 günde bir oluyorum adet bu ay gelirse 6 gün sürüyor yani 6 haziran gibi gelcek (umarım artık gelmes :) Sonucu yazarım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?