...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

mrb öncelikle daha öncede cvp verdiğin için çok çok tşk Allah seninde gönlüne göre versin.şimdi dediğim gibi bu ay maalesef yine gebelik yok ben vcinsiyetle beraber bişey daha sormak istiyorum.şimdi sat 28.05.2012 28 günde bir oluyorum hemde hep çok düzenli olmuştur.şimdi ben haziran 11 de tatile gidiyorum eşimden ayrı olarak o 11 ne kadar hamile kalma ihitmalim varmı?ve belki saçma gelecek kadınlar genelde kız çocuk ister ama ben erkek çocuğum olmasını çok isitiyorum.erkek çocuklarının oyuncaklarını bile daha çok seviyorum.Allah önce bebekl versinde gerçi ne gelirse başımızla beraber ama ikinci sorumda ne zmanlarda hangi aylarda oğlum olur.şimdiden tşk ederim.Tabi önceki ana rahmindeki Allah bilir ama merakta ediyor insan.

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
merhaba Minure doğum tarihim: 30/09/1979
Son adet tarihim: 23 nisan 2012

Kız mı olacak yoksa erkek mi? Bana da bir cevap yazarsan çok sevinirim.
Sevgiyle kal,

Merhabalar;
Ben daha gebe değilim gebe kalmak için uğraşanlardanım bu ay olacak gibi hissediyorum hayırlısıyla kısmet tabikide
Doğum tarihim 26.11.1988 Bat da: 30 nisandı rica etsem bi bakabilirmisin

benim sat ım 9 mart siklusum 29 gün
teşekkür ederim.

canim siklusun 29 gun oldugu icin 9 marttan sayarsak 14-15gun yumurtlamissin,buda 21-25 mart arasina geliyor,,,demekki,o zaman hamile kalmissin...mesala en erken 21 marttan baslayarak hesaplasak sen daha 10.haftadasin ve gelicek hafta yani 11.haftada iyi ultrason doktoru cinsiyeti tayin ede bilir,,sana ve tum hanimlara soyluyorum kendi yumurtlama ve dollenme gununuze uygun olarak,,,hamilelik haftanizi dogru hesaplayin...hic 1 doktor haftanizi sizden iyi ve net bilemez...

benim de hamileliğim satımdan geç ama sanırım martın 26-29 u gibi hamile kaldım.yani bu hafta 8. haftanın içindeyiz bi değişiklik olmaz değil mi tahmininizde?

canim zaten herkezin hamileliyi satindan gec olur,siz bana sati soylerken ben 2 hafta sonradan hamileliyi hesaplayip soyluyorum...zaten son adet gordukten 11-15 gun sonra hamile kaliniyor...ultrason doktorlarinin sati sorma sebebi,tam hamilelik gunu belli olmadigi icin ogunden yazarlar...

ok sonucu bekliyicemmm

merhaba
oncelikle tesekurler boyle bir sey paylasitiginiz icin ben hamile degilim ama hamile kalmak istiyenlerdenim bende cok merak ettim bana da soylerseniz sevinirim ben 20.03.1986 ve en son adet tarihim 23 mayis tesekurler

canim haziranda kalirsan KIZ temmuz ERKEK...kalmazsan sonrasini hesaplayip soylerim...

ayyy banada bakar mısın rica etsem canım yaa...
bende hamile değilim ama olabilirimde daha var adetime..
çok merak ettim bende bakarsan çoook sevinirim...
doğum tarihim 29.12.1988 son adet tarihim 6 mayıs

canim buay hamile kalirsan ERKEK ama kalamazsan gelicek aylarida hesaplaryip soylerim./..

canim oncelikle sunu soylemem gerekir,ana rahmindekini ALLAH yaratir,belirler ve ne oldugunu bilir...ama Allahinda isteyiyle simdiki tibb herseyi gore biliyor...gelelim hamile kalmana...tam 15.ci gununde tatile gidiyorsun,tam ayin 10 ve 11 i yumurtlama gunlerin...sen ayin 8i ve 10 iliskide ol,zaten spermin yasama sureci 48 saat.ayin 11i yumurtlarsan icerde onceki gunden kalan canli sperm yumurtani dolleye bilir,ama yumurtlaman herhangi bir nedenden gecikirse,esinden ayri oldugun icin hamile kalma ihtimalin zayif...
cinsiyete gelince bana yas ve dogum tarihini soylersen hesaplaya bilirim...

Merhabalar;
Ben daha gebe değilim gebe kalmak için uğraşanlardanım bu ay olacak gibi hissediyorum hayırlısıyla kısmet tabikide
Doğum tarihim 26.11.1988 Bat da: 30 nisandı rica etsem bi bakabilirmisin

merhaba hamile kalirsan KIZ olucak,30 mayis adet gormezsen.gecerse bana yazarsin... merak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…