• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

eyer hamile kalirsan ERKEK olur,yarin bisey olursa haber edersin...

teşekkür ederim:)

bir kızım var ama ben iki kızım olsun istedim hep erkeğe hiç yakın hissetmedim kendimi fakat erkek olma ihtimaline karşın şüphelendiğim andan itibaren erkeğe alıştırıyorum kendimi çünkü kızı çok kolay kabullenirim de erkekğe emin değilim hayırlısını istiyorum Allahtan,en başta da sağlıklı olmasını
çin takvimine göre de erkek çıkmıştı

pardon,çin takvimine göre kız çıkıyor:)
ama çin takvimine göre ilk çocuğumun da erkek olması gerekiyormuş ama kız:)

farketmez nasil olsa mayisa deng geliyor.ERKEK...

teşekkür ederim canım ben diğer konunada mesaj atmıştım önce buna yazmıştım cevap gelmeyince profilinden gördüm diğer konunu bunu artık kullanmayacaksın sandım canım kusura bakma Rabbim hakkımızdda hayırlı olanuı versin inşallah canım hepimizin :) Allah seninde gönlüne göre versin inşallah :)

banada bakarmısınız bir zahmet ben 20.04.1985 eşim 07.03.1985 sat 28 mayıs olacak sanırım haziranda hamile kalmayı düşünüyorum canım cvbı bekliorum şimdiden teşekkürler :)

mrb benim doğum tarihim 22.12.1980 sat 28.05.2012

adetlerim düzenli hiç sorun yaşamadım bu konuda ama ocaktan beri deniyoruz hiç hamile kalamadım.oğlum olsun istiyorum inşallah olur.artık alıştım eskiden ilk aylarda heycan yapar test yapardım .şimdi nasılsa olmayacak diyorum :((( ama yinede adet olmamayı bekliyorum.

Merhaba MINURE Hanımcım lütfen bana da bir tahmin yürüt doğum tarihim 18.07.1983, SAT 6 Mart ama doktor geç döllenme olduğu için ultrason cihazına 13 Mart diye giriyor, çok teşekkürler

Merhaba MINURE Hanımcım lütfen bana da bir tahmin yürüt doğum tarihim 18.07.1983, SAT 6 Mart ama doktor geç döllenme olduğu için ultrason cihazına 13 Mart diye giriyor, çok teşekkürler

senin bebis ERKEK...canim ben zaten sata gore diyil satdan 10-15 gun sonrasindan cinsiyeti hesaplarim...bazen sat baska ayda dollenme diyer ayda oldugu icin dollenmeden hesaplamak gerekir...

banada bakarmısınız bir zahmet ben 20.04.1985 eşim 07.03.1985 sat 28 mayıs olacak sanırım haziranda hamile kalmayı düşünüyorum canım cvbı bekliorum şimdiden teşekkürler :)

sana cevap yazmismiydim bilmiyorum ama,,,sat 28 mayissa haziranda kalirsin,eyer hamile kalirsan ERKEK...bu doktor hesaplamasinda esinin bilgileri onemli diyl...

teşekkür ederim canım ben diğer konunada mesaj atmıştım önce buna yazmıştım cevap gelmeyince profilinden gördüm diğer konunu bunu artık kullanmayacaksın sandım canım kusura bakma Rabbim hakkımızdda hayırlı olanuı versin inşallah canım hepimizin :) Allah seninde gönlüne göre versin inşallah :)

amin canim amin...

mrb benim doğum tarihim 22.12.1980 sat 28.05.2012

adetlerim düzenli hiç sorun yaşamadım bu konuda ama ocaktan beri deniyoruz hiç hamile kalamadım.oğlum olsun istiyorum inşallah olur.artık alıştım eskiden ilk aylarda heycan yapar test yapardım .şimdi nasılsa olmayacak diyorum :((( ama yinede adet olmamayı bekliyorum.

canim korunmayi biraktiktan sonra 6 ay icinde kadin hamile kala biliyor,bazen iste erkende olur...oluruna birak...ama bu ay insallahki,kalirsin KIZ...bisey olursa yazarsin...

bugün adet oldum 26.01.1978 doğum tarihim. haziran ve temmuz için cinsiyet bakabilir misin rica etsem. tşk.

bide birşey sormak istiyorum nasıl biliyorsun ultrasondan önce gerçi haşaa önce allah bilir hiç şüphesiz bide çin takvimi var genelde tutuyor kime baktırdıysak hep çıkıyor mesela benim bir oglum var kaldıgım ayla erkek çıktı erkek oldu senin baktıgında çin takvimi mi

Back