- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
siz Bakude calisiyosunuz demek
ben kizima hamileyken Respublika klinik hastanesinde ultrasona baktirmistim ama simdi unuttum doktorun ismini bulursam yazarim size
ben hamile degilim ama eger dogum tarihimi yazarsam ne zaman erkek olacagini bana da yazarmisiniz
20.09.90 dogum tarihim
simdiden tesekkurler
ben eksik kalmayayım
23,02,1983
sat 1 mayıs
cnm benim yazim gorulmuyor sanirim benden once ve sonra yazanlara hepsine cevap vermissin beni yine es gecmissin.
Bende sabah aksam cevap geldimi diye bakiyorum oyle
Neyse canin sag olsun onemli degil ALLAH kismet ederse 17 gun sonra bebegimi kucagima alacagim o zaman gozlerimle gorurum gercekten kizmi diye.
Sagol
Minureeee ben bugun adet oldum haziranda tekrar deniycez haziran benım için kız mı erkek mi acaba lütfennnn doğum tarihim 22.11.1985 bitane oğlum var kız istiyorum
Minureeee ben bugun adet oldum haziranda tekrar deniycez haziran benım için kız mı erkek mi acaba lütfennnn doğum tarihim 22.11.1985 bitane oğlum var kız istiyorum
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
arkadaşım hamile şuan ve 7. ayı içinde .
Sat ı 18 kasım 2011.
doğum tarihi 23 nisan 1984
merakla bekliyoruz
arkadaşım özele gidiyormuş özellerin ultrason cihazları daha teknolojik açıdan gelişmiş oluyor diye düşünürdüm belli olmuyormuş ozaman
doğum tarihim 17/01/1985
sat tarihi 23 ekim 2011
kasım da hamile kalmam gerek de :)
teşekkür ederim.
mrb bu kadar iş arasında yardım etmek büyük erdem o nedenle tşk.
ben hamilemiyim bilmiyorum :))
inşallah vardır bu ay bebek
22.12.1980 sat 30 nisan 2012
bebeği beklemek zor şimdiden yazayımda cinsiyetini öğrenirken çok beklemeyeyim dedim
şimdidden tşk kolay gelsin.
o zmn rıca etsem benım kı nedır acaba 29.03.2012 1989
bebis ERKEk.ultrason dogrularsa bana yaz,sende dogrular listesine katil...bana da bakar mısınız
02.12.1983 doğum tarihi SAt:19 şubat
mayis ve hazirand kiz.temmuz erkek.sizede hayirli kandiller.Minure nerdesınn bi arkadaşım için bakarmısın hangi ay erkek ayı doğum tarihi 04.10.1986 şimdiden sağol. Hayırlı kandiller
benimde doğum tarihim 13/07/1983 sat tarihimde 07/04/2012 banada bakarmısın
hayirli kandiller hesabimca ERKEK...bana da bakabilir misiniz?
06.11.78
sat:9 şubat
şimdiden çok teşekkürler ve herkese hayırlı kandiller
benimkinede bakarmısınız. doğum tarihim 09-07-1987 sat: 3 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?