...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

bu arada minure hanim ben eylulden sonra hamile kalmayi dusunuyorum zahmet olmazsa size bana eylulden sonraki zamani soylermisiniz
yani eylulden sonra hangi ayda hamile kalirsam erkek olur
20.09.90

belki benimkide sacma olcak ama dıs gebelik yüzünden kaybettim ama cinsiyeti neydi acaba diye hep düşünürüm banada bakarmısın sat:14.03.2012 29.10.1986 doğum tarihim

sana kac defa yazdim.KIZ.dogunca bana haber edersin.

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

benim doğum tarihim 08.05.1983 son adet tarihi:14.03.2012 bakalım benim için hayırlısı ne olacak

arkadaşım özele gidiyormuş özellerin ultrason cihazları daha teknolojik açıdan gelişmiş oluyor diye düşünürdüm belli olmuyormuş ozaman

canim benim cinsiyet soylemek icin ultrason cihazinin diyil,ultrason doktorunun beyninin gelismesi gerekir,ozledir veya daha yeni cihazmis bunlar bos,doktor iyi olmadiktan sonra uzaydan bile baksa hic birsey anlayamaz...

insallah vardir bebek.1hafta sonra belli olursa soylersin.bende KIZin olucak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…