canim daha yenimi hamile kaldin? senin bebis ERKEK.
evet canım yeni hamişim ben 6 haftalık kısmet bakalım sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim daha yenimi hamile kaldin? senin bebis ERKEK.
azerin senin ismin ne?ben azerbeycanda calisiyorum,ama azeri diyilim...sen hangi sehirde yasiyorsun?
doğum :18 07 1979 sat: 10 mayıs bu arada çin takvimine göremi hesaplıyorsunuz
ben hamiş değilim :)) belkide hamişim :)) 28 nisan bakarmısın 10,06.1985 :)) bi mutlu olurum :)))yapda sevineym:2:
ERKEK...2-3gune hamis olursan belli olucak.
Minure hanim p.tesi gunu cinsiyet ile ilgili bende sizden yardim almistim.
Bugun doktora gittik.erkek oldugunu soylemistiniz ve bebegimiz erkek.bugun gosterdi pasamiz.
Bilgi verecegimi soylemistim.iyi aksamlar
benim ismim zuleyha
sirvan sehrinde yasiyorum
siz nerde calisiyosunuz??
bende cinsiyet tahmini istiyorum.doğum tarihim. 20.01.1988 SAT 30 Mart cevabınızı bekliyorum :)
Mınurecim son adet tarihim 5 mayıs doğum tarihim 14.03.1982 belki bu ay hamile kalmışsam cinsiyeti ne olur bakabilirmisin teşekkürler
Tamam tekrar yaziyorum
Cnm 15 ekim 87 dogumluyum
Nisan 2011'de hamileydim ama iki bucuk ay sonra dusuk yaptim o bebegimin cinsiyetini merak ediyorum.
Daha sonra Rabbim Eylul 2011'de tekrar hamile olmayi nasip etti doktorlar kiz diyor ama gobegimi goren erkek diyor o yuzden birde sana sorayim dedim. ALLAH nasip kismet ederse iki hafta sonra kavusacagim melegime ama iste merak.
Tskler
senin bebis ERKEK...
canim sanirim sen dogum gununden sonra iliskide olup hamile kalmissin,yanin 37 yasa gectikten sonra..ERKEK.