How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

ben hamiş değilim :)) belkide hamişim :)) 28 nisan bakarmısın 10,06.1985 :)) bi mutlu olurum :)))yapda sevineym:2:

Son düzenleme:
Minure hanim p.tesi gunu cinsiyet ile ilgili bende sizden yardim almistim.
Bugun doktora gittik.erkek oldugunu soylemistiniz:1: ve bebegimiz erkek.bugun gosterdi pasamiz.
Bilgi verecegimi soylemistim.iyi aksamlar:16:

ben hamiş değilim :)) belkide hamişim :)) 28 nisan bakarmısın 10,06.1985 :)) bi mutlu olurum :)))yapda sevineym

Mınurecim son adet tarihim 5 mayıs doğum tarihim 14.03.1982 belki bu ay hamile kalmışsam cinsiyeti ne olur bakabilirmisin teşekkürler

Tamam tekrar yaziyorum :52:

Cnm 15 ekim 87 dogumluyum

Nisan 2011'de hamileydim ama iki bucuk ay sonra dusuk yaptim o bebegimin cinsiyetini merak ediyorum.

Daha sonra Rabbim Eylul 2011'de tekrar hamile olmayi nasip etti doktorlar kiz diyor ama gobegimi goren erkek diyor o yuzden birde sana sorayim dedim. ALLAH nasip kismet ederse iki hafta sonra kavusacagim melegime ama iste merak.

Tskler

cnm benim yazim gorulmuyor sanirim benden once ve sonra yazanlara hepsine cevap vermissin beni yine es gecmissin.

Bende sabah aksam cevap geldimi diye bakiyorum oyle :50:

Neyse canin sag olsun onemli degil ALLAH kismet ederse 17 gun sonra bebegimi kucagima alacagim o zaman gozlerimle gorurum gercekten kizmi diye.

Sagol

canim sanirim sen dogum gununden sonra iliskide olup hamile kalmissin,yanin 37 yasa gectikten sonra..ERKEK.

evet doğum günümden sonra.14 mayısta oldu kazayla.belli olunca yazarım. 2 kızım 1 oğlum var.baktığınız için teşekkürler.öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tabii.

Back