...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

arkadaşım yanımda ve israrla o da bakılmasını rica etti.
sat ı 18 kasım.
doğum tarihi 23 nisan 1984

teşekkür ediyor şimdiden

arkadaşım yanımda ve israrla o da bakılmasını rica etti.
sat ı 18 kasım 2011.
doğum tarihi 23 nisan 1984

teşekkür ediyor şimdiden

canım ben dün regl oldum 22 mayıs yani..bu ay kısmet olurda tutarsa ne olur cinsiyeti doğm tarihim 14.06.1985

Öncelikle konunun sahibi arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum
bizde bebek için uğraşanlardanız eğer bu ay olursam hamile bebeğin
cinsiyeti ne olacak canım doğum tarihim. 22-02-1991
son adet tarihim 06-05-2011 canım bide olmazsa haziranda eşim
yok bebekte olamaz temmuz ağustosta ne olur acaba

canım sırasıyla yapıyosun beklemedeyim bende bana temmuz ve ağustosada bakarmısın?? yukarıda vardı doğm tarihim ve sat

bence dogana kadar hiçbirşeyden emin olma kız diyipte oğlan dogurdu arkadasım yeni :)

bu hesaplamanin 95% dgoruluk orani var...bazisinda 5% E GELIP YALNIS CIKARKEN ,BURDA SAYFALARI OKURSANIZ,her kez DOGRU DOGRU DOGRU yzmis,hatta 2 kizi olanlar bile bana gecmise donuk hesaplatti ve iki kizin var dedim,DOGRU dedi...kimsenin bu topiye girip soru sorma veya inanip inanmama gibi bir mecburiyeti yok...

Bende bugun öğrendim bi arkadaşım 9 ay kız demişler bi doğuruyor erkek 3 aylık oğlu şimdi.

9 ay kiz sanip sonra oglan dogurmamak icin dogru durust ultrason doktoru seciniz,bunu herkeze soyluyorum,,,cinsiyet 1 ultrason doktoru icin en kolay olani,orda klitoris ve ya pipini goz onunde ayird edemeyib,yalnis soyleyenler doktor sayilmaz...her halde daracik bobrek kanalinda minicik 1 tas aramaktan daha kolay...DOKTORUNUZA DIKKAT,,,

Öncelikle konunun sahibi arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum
bizde bebek için uğraşanlardanız eğer bu ay olursam hamile bebeğin
cinsiyeti ne olacak canım doğum tarihim. 22-02-1991
son adet tarihim 06-05-2011 canım bide olmazsa haziranda eşim
yok bebekte olamaz temmuz ağustosta ne olur acaba

ilk once sunu belirtiyim,izine tatile gitsem bile,,,burda olucam,cunki baska sitelrde hastalarim var.. ve gecelim sana,,,kurtaj sonrasi siklusun degise bilir bu normal bisey,27 gun oluyorsa 27 den 14 cik kaldi 13....senin hamile kalma donemin 12-16gunler arasi...insallah hazirana hamile kalirsin,,,ama kurtaj sonrasi hamilelik birazcik gecikir,,,yinede sen istiyorsan ozelde sana hamile kalman icin ilaclari yazarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…