canım 22 haftalık bebeğimi suyumun erken gelmesi sebeiyle kaybettim..ve daha çok yeniii..40 gün oldu..doktorun temmuzda korunmayı bırakabilirsiniz dedi...
bakalım kısmet....
ben bi ara hatırlatırım..yada özel msj atarım..uygun olunca dönersin
bana da bana da bana daaa çatlıcam meraktannnnnn :18:
Doğum tarh : 04.11.1987
sat :29.02.2012
çok sağol canım moral oldun bana.....bak canim bebeyi kayb etme sebebine gore korunma zamani soylerler,simdi senin kayb etme sebebin hic 1 korunmayi gerektirmez,bebekten sonra bidefa adet gorup 2 ci ay hemen hamile kala bilirsin,ama kurtaj yapildiysa,hamile kalman birazcik zaman ala bilir,mesela 5 - 6 gibi,ama sabirli ol,kafana cok takarsan,psikolojik hormonal bozukluk sebebiyle hamile kalamzssin,sakin dusunme hayatini yasa,zamani gelince kendisi supriz yapacak..
çok sağol canım moral oldun bana.....
Allah razı olsun...
AGUSTOS KIZ EYLUL ERKEK...kurtaj ne kadar iyi gecerse gecsin,rahimin yenilenme sureci var,ve bisey daha 2 ay diyil 1 ay korunman yeterli,1 ay fazla korununca inan bana hic 1 sey deyismez..
Mınure ben cinsiyet dışında bişey sorucam benim üç tane missed abortus dedikleri 7-8 haftalık düşükler var.Kan değerleri normal çıktı yani pıhtılaşma yok.Bir de 1 yıl önce dış gebelik geçirmiştm.Şimdi genetik bir sorun var mı düşüğe sebep olabilecek ona bakılacak.Ama sonra mutlaka rahim filmi istiyorlar.Sence düşükle rahim filminin ne alakası var.Zahmetli bişey korkuyorum.Ne dersin.5-6 aydır korunmuyorum olmuyo bu arada.
merhaba arkadasım
27.04.1987 doğum tarihim
sat 27.1.2012 ama yumurtlma günü 2.2.2012 yada 3.2.2012
öyle biraz karışık benimki neye göre bakıyorsun bilmiyorum ama
rica etsem bakabilir misin
Merhaba.
Valla konunun başını okuyamadım, neye göre tahmin yapılıyo bilmiyorum.
Ama bana da cevap verebilirsen cok sevinirim.
Dogum tarihim 19.05.1983
Sat 05.02.2012
Sanırım bunlar yeterli.
Çarşamba kontrolümüz var o zaman öğreniriz büyük ihtimal ama merak iste
Cevaplarsan cok sevinirim....
çok sağol canım moral oldun bana.....
Allah razı olsun...
AGUSTOS KIZ EYLUL ERKEK...kurtaj ne kadar iyi gecerse gecsin,rahimin yenilenme sureci var,ve bisey daha 2 ay diyil 1 ay korunman yeterli,1 ay fazla korununca inan bana hic 1 sey deyismez..
çok sağol canım....
kürtajdan sonraki ilk adetimi yeni oldum canım....
verdiğin bilgiler içinde allah razı olsun içimi rahatlattın...
bakalım bizim bebiş ne zaman gelecekkk...
canim ben doktor yontemiyle yumurtlama gunlerine gore hesapliyorum...senin bebis ERKEK.ultrason sonrasi bana yazarsin...
senın bebıs kız,ultrason soyledımı.???
tabiki once saglik ama bebisin KIZ olucak.ilk bebekmi? 1-2 hafta sonra ultrason soylerse bana yazarsin/
canim o zaman sen ekimde hamile kalmissin.kız...
bide bana bakarmısın bana ultrasonda kız gibi yatıyor dedi doktor ama kız gebeliklerimden farklı bu gebelikbebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?