...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Banada bakar mısın lütfen dt :27.08.1986 sat:11 mart 10 haftalık hamileyim zaten ama cok merak ediyorum cinsiyet ne olacak acabaaaa en önemlisi hayırlısı ve saglıklısı tabiki:)

tabiki once saglik ama bebisin KIZ olucak.ilk bebekmi? 1-2 hafta sonra ultrason soylerse bana yazarsin/

banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.

sen bekle hamıle kalırsan ben sana o zaman cınsıyetı soylerım,ama yınede bır ıpucu erkek olma ıhtımalı var...eyer hazırana kalmazsan...

eyer hamile kalirsan mayista KIZ ama haziran ERKEK.

canım ya bişey sorucam ben sana daha önce sormuştum hamie kal o zaman söylerim erkek olma ihtimali var demiştin ama sonra mayıs kız haziran erkek demiştin hangisi doğru :44:

ben çin takvimine bakmıştım erkek diyodu ama kızdı fakat kaybettik ayrı konu. ama yanılmayan bir test var onu deneyin çok gülmüştü yaparken sırf hehehehe hadi bilecekmi diye ama kırmızı lahana deneyi idi. vallahi doğru çıktı. sitede uygulanışı anlatılıyordu aynısını yaptık sonuç kızdı. şimdiki gebeliğim için henüz merak içinde değilim zaten ilk çocuğum olucak nasipse. rabbim neyi takdr ederse başımızın üstünde yeri var

canım ya bişey sorucam ben sana daha önce sormuştum hamie kal o zaman söylerim erkek olma ihtimali var demiştin ama sonra mayıs kız haziran erkek demiştin hangisi doğru :44:

baskasiyla karisturmis ola bilirim.dogum tarihi sat yaz.tekrar hesaplayip doruyu soylerim.

Bu hesaplama kadında 4 yılda bir kan yenilenme oluyo diyolarla onun gibimi yapıyosun.Doktor olduğunu biliyorum o nedenle sordum birde canım dış gebelik geçiren birinin rahim filmi çektirmesi tıbben şartmı cevap verirsen sevinirim

ay merak ettim ya benimde bebeğim tam cinsiyetini göstermiyor.. bi kız diyorlar bi oğlan.. kıyafetleirni bile pembe alamıyorum ondan... rica etsem banada bakar msınız?

doğum tarihim 04.09.1986 son adet tarihim 3 ekim pzt

canım yaa hamile değilim ama bebiş düşünüyorum kıızım olsun istiyorum bakabilirmisin ne zaman müsait onun için 15.11.1982

4yilda bir kan deyisimi diyil.sadece sperm hangi ayda hangi yas donemlerinde aktif.ve.s.
Rahim filmine gelince bu sadece 1tedbir.eyer dis gebelikse ve ultrason goruntuledise.zaten amelyata alirlar.diyerleri gereksiz seyler.sart diyil canim.

ay merak ettim ya benimde bebeğim tam cinsiyetini göstermiyor.. bi kız diyorlar bi oğlan.. kıyafetleirni bile pembe alamıyorum ondan... rica etsem banada bakar msınız?

doğum tarihim 04.09.1986 son adet tarihim 3 ekim pzt

canim pembe diyil.mavis al cunki ERKEK.artik dogunca bana haber ederdin.

ya çok merak ettim benimde d.tarihim 16.06.1986 ben haziran ve temmuz aylarında hamile kalırsam cinsiyeti ne olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…