günaydın kızlar
can parcamın bahsettigi muskanın ismi ümmü sıbyan muskası.googleden bu konuyla ilgili bilgilere ulaşabilriisnizz
ben bi forumda muskanın içinde neler oldugunu buldum.ama ne kadardogru bilmiyorum
siz yinede güvendiginiz bi hocadan yardım alın.özellikle cok düşük yapanlar yadacocugu olmayanlar
Bu hastalıktan korunmak için, 22 Besmele, bir Fatiha, bir Âyet-el-kürsi, bir İhlâs, bir Felak, bir Nas suresiyle, Kalem suresinin 51. ve 52. âyetlerini bir kâğıda İslam harfleriyle yazdıktan sonra, muska haline getirerek bebeğin üstüne asmalıdır. Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Yeni doğan çocuğun sağ kulağına ezan, sol kulağına da ikamet okunursa, “Ümmü sıbyan” hastalığından korunmuş olur.)Beyheki
CİN süresini, yedi kere okuyan kimse nazarlardan , cin ve şeytan şerrinden , fena sözlerden emin olur. Küçük çocuklarda, her türlü kötü hallerden ÜMMÜ SIBYAN denilen manevi hastalıktan korunur.
başka bi forumdada biri şunu yazmış
temiz bir kağıt üzerine EL VELİYY ismi celilinin vefkı ve etrafına da 46 defa elveliyy ismi celili yazılır vebir musabbaya sarıldıktan sonra ümmü sıbyan hastalığına mübtela olan tasırsa biiznillah hemen faydasını görür