bebek cinsiyet belirleme..

Mrb kızlar benımde 2 tane kızım var sukur ama bende 1 oglum olsun ıstıyorum esımde cok ıstıyo hayırlısıyla olır ıns ..bıldıgınız bı yontem varsa yardımcı olurmusınuz

Mrb kızlar benımde 2 tane kızım var sukur ama bende 1 oglum olsun ıstıyorum esımde cok ıstıyo hayırlısıyla olır ıns ..bıldıgınız bı yontem varsa yardımcı olurmusınuz
Ovülasypn testi yap pozitif i gördügün gün birliktelik olsun erkek.ama pozitifi görene kadar korunmasız birliktelik yaşama çünkü yumurtlamadan önce birliktelik olursa erkek spermler yumurtlamayı bekleyemeden ölüyorlar kız spermler uzun yaşıyo ve yumurladıgın anda yumurtayı döllüyo böylece kız oluyvülasyon günü birliktelik olduktan sonrada korunmasız ilişki yaşama birsüre.Komşumda bunu uyguladık ovülasypn testinde pozitifi gördügü gün birliltelik oşdu şimdi bir de oğlu var.Herşey kısmet tabiki allahın takdiri allah gönlüne göre versin cnm

Amınn canım allahım herkesın gonlundekını versın ıns..sımdılık daha dusunmuyorum 3. Kucuk kızım 1 yasında daha 3.yu arastırıp yapmak ıstıyorum ıns 1 de oglum olur ..bırde kadın ısteklı olırsa kız olurmus ısteksız olursa erkek olurmus ..cevremdede soruyorum kımı ısteklıydım oglum oldu dıyo kımı ısteksızdım erkek oldu dıyo bende sasırdım ..

Kısmetse Nisa'nda hamile kalmayı düşünüyorum tatlı bır oğlusum olsun istiyorum burda hep bırlıkte bırbırımıze fıkır alısverısınde bulunalım

Can'ım o bıraz şans ısı gıbı ama benım araştırmalarım kadarıyla kadının ısteklı ve organze olması kayganları dahada arttırdığı ıcın y leri daha kolay ulastırabılıyormus canım

Evet sızın dedıgınız gıbı olupda erkek olanda var ..o yuzden ben doktor kontrolunde hamıle olmak ıstıyorum ıns ..antepde yasıyorum bı doktor var burda gıden kadınlar hep erkek oldu ..erkek tedavısı yapıuo doktor bakalım ..ama bı kadınla olmuyo erkek de sperm kalıtesının yuksek olması lazımmiş..

Whiteandblue Cnm bunu bizim topige yapistirirmisin

Mrhb,yumurtlama zamanınız ne zamandi.gec yumurtlayanlar içinde mı geçerli adet bitimi 2-3 gün sonrası ilişkide kız olasılığı ben adete 5 gün kala yumurtluyorum.ikinci bebeğiniz erkek oldu mu

hayatsn Cnm bak 12 saat muhabbeti

hayatsn

helen sen doktora yumurta takibi yaptırmak için ne dedin.bebek cinsiyetinden bahsettinmi.
benimde doktor bulmam lazım evime yakın ,bu cinsiyet mevzusunda bana yardımcı olacak.
ankaralı varmı aranızda?
Mrhb çocuklarınız kız mı erkek mı?
Hangi yöntemleri uyguladiniz.
Bende ankaraliyim..Doktor bulabildin iz mı?
hayatsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…