- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.981
açıkçası benim eşim benim böyle işlerle uğraştığımı bilse çok üzülür.hemde saçma bulur.ondan gizli ,evde yapmalıyım.dr. ye gitsem arabayı bu gün alıyorum desem sorar ,yalan söylesem anlar:kedi:
geçen ne yapıyosun sen pc.nin başında ded geldi baktı. ttc a boy diye bi site var,ona bakıyorumbana ters ters baktı...bilmiyorumkismile
çatlatma iğnesi ise bence gereksiz ....çünkü artık y lerle x lerin aynı hızda olduğu bulundu...eee yumurta çatlasa ne olcak.x de aynı hızda gidip yumurtayı dölleyi verse..hazır çatlamış yumurta..ben en çok vajen p.h sine inanıyorum ve tam yumurtlama günü tek ilşkiye. bazik ortam x leri öldürür.yumurta çatladığında kalan y ler bizimdir:lepi:sırnaşık şeysırnaşık şey
lütfen mesajlarıma cevap verin arkadaşlar
Ben "bört" koymaya karar verdim hem pek duyulmamış hemde anlamı çok güzel ; denize ilk düşen cemrenin kristal yapısı
tamm benim ini hesapla canım bi bak bakalım ne çıkacak son adet tarihim 11 nisankiz lar bana son satinizi verin bakalim yumurtlama niz takvimle uyacakmi ben bakip buraya yazayim kendimizi dinleyelim
ben baktım kızmış doğrumu kız çıktıbanada bakabilirmisiniz rica etsem
eşimin dt:07 08 1978
benim 01 11 1979
doğum yaptgım tarih:05 02 2009
sana baktım ben ikisi de kız çıktı berre kürtaj olduğun da kız çıktı canımcanım rus takvimini halen acamadım diğer takvimime baktım erkek çıkıyor..Rus takvimine göre mutlaka bakacağım...
gurbet senin baktığın bana da baksana ne gerekiyorsa doğum tarihmiJulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011girlgirlboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboygirlboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2014boyboyboyboyboyboy
iste böyle erkek sende daha cok canim benim
banada bakarmısın lütfenebru ne zaman dusunuyon kiz bebisi bakalim senin teste benim takvimin yumurtalama zamani olacakmi bakalim
ikizlermi kızlarya hep ben kan veririm geneldeeee.yani benim koca pek hastaneye gitmez.en son ne zaman kan verdi hatırlamıyorumm.ama ben yılda muhakkak vermişimdir..eger böyle oluyorsa evet benim iki kız var..
Orası öyle canım hayırlısıBenim 3 Oglum var 4. Ye hamileyim denilen tüm yöntemleri denedim çin takvimi Rus takvimi yeme içme kuZ Duası ama hiç işe yaramadı Buda erkek Allah vermezse vermiyor canım
banada bildiklerini yollarmısın rica etsemkızım izin verirse :) burada yayınlamıcam ama özel mesajla gönderirim :) biz elimizden geleni yapalım, ALLAH ne isterse onu veriyo biliyosnuz değilmi kızlar
Rabbim böyle yazmış canim hayırlı evlat olsun inşaallahBenim 3 Oglum var 4. Ye hamileyim denilen tüm yöntemleri denedim çin takvimi Rus takvimi yeme içme kuZ Duası ama hiç işe yaramadı Buda erkek Allah vermezse vermiyor canım
banada bildiklerini yollarmısın rica etsem[/QUOTEbende merak ettim