bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ph olcerı nereden aldınız ben bulamadım bıde sorunca uzaylı gıbı bakıolar

evetya aynen :26:karakedi sen nerde oturuyosun,ya ben yurtdisindayimda burdaki doktorlar pek yardimci olmuyorlar,bende bir ay sonra turkiyeye gelicem orada dokora gidicem bana yardimci olmasini istiycem,bugun yine burdaki doktoruma gittim bana sadece yiyeceklerle ilgili rejim verdi bide yumurtlama ,ph ,hepsi yaziyor kagitta daaa ben ph tir ,yumurtlamadirr,daha nasil yapacagimi bilmiyorum,burda bilenlerde kimse bisey yazmiyorrrbuarada benim iki kizim var

KIZLAR merhaba, ilk sayfadan kumaya basladım ELARA MATEMATIKCI KARABIBER GURBETGUZELI EGEM en sık okuduklarım oldu ama sonra bi baktım 106. sayfadayken 4000 küsur sayfa var. Benim durumum su 86 dogumluyum 30 mayısta ilk evlilik yıldönümümüzü kutladık. Ben Mart ayında bilmeden kazara hamile kalmısım ve sinüs grafisi beyin tomografisi fln cekildim cunku daha reglime vardı. reglim 3 gün gecince hemen test yaptık kand degeri 795lerdeydi Doktor tercihi bize bıraktı esimle o gece uzun uzun düsündük ve karar verdik risk almaya gerek yok hele ki ilk bebekte diye metatroxat ignesi ve cytotec ile düsük yaptırdı doktorum bana, persembe günü basladı pazartesi aksamı düsük yaptım. Fakat simdi cocuk istiyoruz yani kısa dogru ekimden itibaren ve özlelikle erkek cocuk istiyoruz cünkü hem esimde bende doguluyuz hemde 2 bir cocuk icin bircok sebep var engel olan. Kafam karmakarısık o kadar cok sey varki okudugum buradan hepsi birbirine girdi, MATEMATIKCI INANILMAZ MUTLU OLDUM SENIN ADINA TEBRIK TEBRIK EDERIM DARISI HEPMIZIN BASINA DILERIM ALLAH uzun ömürlerle kucaklamanı nasip etsin... egtemin bebegi oldumuı nasıl oldu onuda merak ediyorum ve tabiki karabiberinkini...

canım ben ıstanbuldayım dr sana erkek bebıs ıcınmı verdı bunları phdamı verdı
canım sayfa 24 ve 30 a bakın ok orada yazıo

canım ben ıstanbuldayım dr sana erkek bebıs ıcınmı verdı bunları phdamı verdı
canım sayfa 24 ve 30 a bakın ok orada yazıo

evet doktor baya bi sayfa dolusu bilgi verdi,hemen hemen burda paylasilanlarin hepsi var,yenmesi gereken ve yenmemesi gerekenler,vajen ph i ,bide yumurtlama gunu iliski yaziyo,yani bende buna inaniyorum cunku bu yil etrafimda hamile kalanlarin geneli erkek bebek ve hepsi yumurtlamaya denk gelmisseninde iki kizin var sanirim yanilmiyosam ucuncuyu ne zaman dusunuyosun,inss allahim hepimizin gonlune gore verir

Eylule nolur o yazılı kagıtları bana da ulastırsan? Bu yıl tam 4 tanıdıgıö erkek 1i oda tüp bebek yapmıstı kız bebek sahibi oldu sanırım birazcıkta atmosferdeki + - lerle de alakalı...
Kızlaaaar nolur banada yardımcı olun su matematikcinin yumurtayla ph düzenlemeside mantıklı geliyor... Eylulecim benim doktorumda cok karsı buna kesinlikle kabul etmiyor nolur o sana verdigi yenilenler yenilmeyenler listesini banada verirmisin????

Momofcum merhaba sana ekleme talebide gönderdim uzun zamandır sizi takip ediyorum elarayı seni minietekliyi ve daha bir cok arkadasımızı,

senden yardım istiyorum elara kapalı gözüküyo onun bi 4 sayfalık listesi varmıs özelden mesaj atamıyorum sitede yeni oldugum icin benimde cok ihtiyacım var o diyet listesine ısı ayarlanmaları bu iyonlar nasıl oluyo fln... Nolur banada yardımcı olurmusuunuzzzzz nollurrrrr

Bu arada hamilesin darısı basımaaaaa Insallah, Allahım bebisini saglıkla uzun ömürle kucagına almayı nasip etsin Ugurlu sanslı Hayırlı bir evlat olsun dilerim

Selvi boylummm bende ayneeen sendenim roman okur gbi haftalardır okuyorum tam sonlara geldim baktım kimse kalamamıs ne umutlarla uye olmustum bende...
Neyse artık biz birarada yeni bi ggrup olustururuz burda, benim esimde antepli bizde urfalıyız banada lazım su erkek cocuk tüyoları matematikci olsaydı o cözmüstü olayı ama zannedersem dogum yaptı yapıcak...

tabiki cnm,buarada senin kacinci bebek olcak nezaman yapmayi dusunuyosun? yenmesi gerekenler:kirmizi et ve balikk serbestt istedigin kadar,kuru fasulye nohut(dr burda konserve yazmis)bide salam sucukta yaziyor,pirinc,makarna( yogurtsuz),patates,;icecekler cay, kahve,kola ve soda,serbest;meyvelerde muz bol bol yenmeli,portakal ,seftali ve kayisi;buarada hurma,kuru(kayisi,erik ve incir)boyle,,,,,,yenmemesi gerekenler:yumurta ve sut urunleri yasak,yesil fasulyeye bayilirim yasakmis:)pasta ve tatlilar yasak,bide ceviz ve findikta yasak diyor(sasirdim),, vede vajenin ph i yaziyo sanirim bununda eleti varmis eczanelerde,son olarak ta yumurtlama gunu iliski yaziyor hatta erkegin yumurtlama gunune kadar prezervativ takmalari gerek yaziyoinss isinize yarar yazdiklarim bende simdiden yapicam bunlari ama yinede hayirlisi diyorum,inss allahim hepimizin yuzunu guldurur

Arkadaşlar bende kız çocuk istiyorum allah nasip ederse hiç bebeğim yok 4 tane kaybım var ve çokta uzun,üzücü bir hikayem var....biriniz özetleyebilirmi neler yapılması gerektiğini lütttfen...sayfalar çok uzun oku oku karıştırdım iyce...adetimin 7.günündeyim...teşekkürler...

Eylulecimmmmm cok cok coooook tesekkür ederim canım nasıl makbule gecti bu yazdıkların:)))

Benim 1 tane düsügüm var 1 yıllık evliyim simdiden calısmalara baslayıp kısa dogru hem vücudum düsük sonrası toparlanmıs olur hemde psikoloji olarak ii oluruz diye düsünüyorum. Biz o kadar hassasız ki cinsiyet konusunda acaba kıbrısa mı gitsek ne yapsak nasıl yapsak diye inan herseyi arastırdık karı koca.. gerci esim sadece 2 erkek kardes bende tek kızım 2 erkek kardesim var yani genetik olarak sırf kız bebek ilerlemiyo, ama esimde bende hem kız hem erkek evlat tatmak istiyoruz bide dogunun verdigi erkek cocuk baskısı var, Aslında yemin ederim kız cocuklarına daha düskünüz Allah saglıklı sıhhatli hayırlı evlat versin kızmıs erkekmıs hic önemli diil ama öyle bir cevre baskısı varki....

Benim tek düsüncem kimsenin olmadıgı yapayalnız uzak bi yere tasınmak ve tüm bu baskılardan kurtulmak. Ne kadar takmıyorum desende icine isliyo... Inanırmısınız kayınvalidem düsük yaptıgımı kimseye söylemeyin diye baskı yaptı yok millet hastalıklı dermis yok adımız cıkarmıs... Insana acısını bile yasatmıyolar yada paylasarak azaltılacak cogaltılacak seylerde bile aman el ne der durumu söz konusu...

Neyse kızlar cok dolmusum cok konustum ALLAH HEPIMIZE HEM MAVIS HEM PEMBIS BEBEKLER NASIP ETSIN KIMIN KALBINDEN NE GECIYOSA O OLSUN SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR YETISTIRELIM...

matematik yardımına ihtiyacım var.lütfen cevap yazarmısın kaam çorba çünkü......
1958 yılında meşhur Rus bilim adamları Profesör Koltzoff ve Profesör Shroder "x" (kız) ve "y" (erkek) kromozomlu spermlerin elektrik yükü uygulayarak anot ve katota yönlendirilebileceğini ve bu yolla birbirlerinden ayrılabileceğini ispatladılar..
1992 yılında Tokyo Bilim Üniversitesi Koltzoff ve Schroder'in spermlerin elektroliz yöntemi ile birbirinden ayrılabileceği buluşu ile aynı sonuçlara vararak onayladılar. Buna göre "x" (kız) kromozomlu spermler eksi (-) ve "y" (erkek) kromozomlu spermler artı (+) yüklüdür
1958'de iki Rus bilim adamının spermlerin elektrolizle ayrılabilme özelliğini keşettikten sonra insanoğlu ayrıştırılmış spermlerle cinsiyet seçimi yapabilmeyi arzulamıştır. Ancak bu seçimi yumurtanın kendi elektrik yükü ile yapabildiği kimsenin aklına gelmemişti. Temel eletrik kuralları, eş kutupların birbirini ittiğini, ve zıt kutupların da çektiğini söyler. Yumurtanın zıt kutuplu spermleri kendine çekip diğerlerini itmesini böyle açıklıyoruz

şimdi burda erkek bebeği taşıyan spermin pozitif iyon yüklü olduğu yazıyor.vede negatif pozitifi çeker prensibinden yola çıkarak erkek bebek isteyenler negatif mi yüklenmelidir pozitifmi...negatif iyn bilekliği vardı bi ara sen tavsiye etmiştin hatırlarsan bunun içinmi....hani bizler pozitif iyon yüklenmeiyiz diyebiliyorduk ama neden.bilemeediğimiz başka bazı durumlarmı söz konusu...mesele phı yüksek sular negatif iyon bakımından zenginmiş.ayrıca tüm olumlu insan hayatına faydaı şeylerde negatif iyon yüklü....inan kafam çok karıştı.işin içinden çıkamadım.lütfen bana bi fikir verirmisin.....
bi yerde mantık hatasımı yapıyorum

arkadaşlar bunlar daha önce paylaştıklarımız tekrar paylaşıyorum,umarım istediğiniz bilgileri edinirsiniz:)

kız bebek tavsiyeleri;

bunlarda şansı arttıran,kullanılması tavsiye edilen ilaç ve takviyeler,kullanmadan doktorunuzu danışın..

matematik arkadaşımızın paylaşımları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…