bebek cinsiyet belirleme..

matematiik turnasol kagitiyla nsil vajinanin icini olcucez
benim rahmim genelde kuru oluyo yum gunleri haric kagiti koymam guc dijitalide bulamadim:18:

aromanın kini alıyodum ben %100 meyve suyu ve şeker ilavsiz yazıyordu...
hayır şekerli şeylerden kaçmana gerek yok.yani aslında beyaz şeker hafif asidik ama az miktarda gerekli gıdaların içine koyabilirsin bence.sütsüz tatlılar ben yiyordum.

taze sıkıyorum demiştin sen meyve sularını aslında bu daha güvenilir,daha sağlıklıı ama zor...

domates suyuda%100 olsun kullanabilirsin..

matematik yumurta akını neyle ve ilişkiden ne kadar önce koyyorsun.peki çıkmıyor mu ilişki sırasında? bilgi verirsen çok mutlu lurum.

matematiik turnasol kagitiyla nsil vajinanin icini olcucez
benim rahmim genelde kuru oluyo yum gunleri haric kagiti koymam guc dijitalide bulamadim:18:

çok hakslısın benimde vj kuru olduğunda banada turnusol kağıdı zor geldi.bende elektrodlu aldım,daha rahat...ama bol su iç,turnusol kağıdını mecbur içeri doğruyerleştirceksin sanırım..kullanmadaım yaben bilmiyorum ama olur ya....yapabilirsin

matamatik canim ya diyette cok zorlaniyorum tam olarak neler yemeli neler icmeli tam bilmiyoruz tamam tuzlu patasyum sodyum protein agirlikli da besinleri guruplandirirsak baklagiller serbesmi sebze meyva serbest anladigimiz kadariyla seker yasak diye biliyordum biraz once kurabiye yapip yedigini soylemissin sut urunu yasak tahil olarak neler yasak gercekten cok zorlaniyorum yiyecek birsey bulamiyorum internette bazi sayfalarda sebze meyva tarzi beslenenin kizi olur yaziyor bir seyleri yanlis yaparim diye korkuyorum lutfen biraz daha detayli bilgilendirirsen seviniriz hele kahvaltida yiyecek birsey yok peynir olarak keci peyniri yeniliyor sanirim

mesela bugun denemeye kalktim zorla iceri koydm
yari islanmis yari kuru
acik yesil bi renk almis bi tarafida koyu yesil
yaa sum mediamarkt erde falan yokmudur acep dijital olani:44:

matamatik bende cok merak ediyorum bu yumurta akini mutlaka yapacagim bugun bir olcum yapayim dedim 9.5 cikti biraz anlatirsan seviniriz yumurtayi yatar pozisyondami kocagiz veya tuvalette koyup oylemi yatacagiztuvalette koyunca sanki akar gibi geliyor

yumurta akımı 9.5 cıktı cnm yanı yatar pozısyonda koyarsın baska turlu olmaz bence

ALLAH hayırlı etsin canım çook güzel bi duygudur eminim.ben klasik sorumu sorayım çin takvimi tuttu mu?

teşekkür ederim matematikcim.Ben de merakla vereceğin bilgileri takip ediyorum canım.peki yaptığın özel bir dua oldu mu? onu da paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…