-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.681
yuzde yuz meyvasuyu hazirlarindan kullanmak serbesmi ben kullanmiyordum icinde mutlaka seker vardir diye hep evde sikiyordum buna cok sevindim markettte satilan domates sularinida kullana bilirmiyiz birde kurabiye demissin ben sekerli seylerden kaciyordum yani burdan sunumu anlamam gerekir sutsuz tatli ve kek tarzi yiyebilirmiyiz
matematiik turnasol kagitiyla nsil vajinanin icini olcucez
benim rahmim genelde kuru oluyo yum gunleri haric kagiti koymam guc dijitalide bulamadim:18:
matematik yumurta akını neyle ve ilişkiden ne kadar önce koyyorsun.peki çıkmıyor mu ilişki sırasında? bilgi verirsen çok mutlu lurum.
çok hakslısın benimde vj kuru olduğunda banada turnusol kağıdı zor geldi.bende elektrodlu aldım,daha rahat...ama bol su iç,turnusol kağıdını mecbur içeri doğruyerleştirceksin sanırım..kullanmadaım yaben bilmiyorum ama olur ya....yapabilirsin
bayanlar kızım çok kızyor onla ilgilenemedim...sorularınızı yazın cvp veririm...
iyi akşamlar...
bayanlar kızım çok kızyor onla ilgilenemedim...sorularınızı yazın cvp veririm...
iyi akşamlar...
matamatik bende cok merak ediyorum bu yumurta akini mutlaka yapacagim bugun bir olcum yapayim dedim 9.5 cikti biraz anlatirsan seviniriz yumurtayi yatar pozisyondami kocagiz veya tuvalette koyup oylemi yatacagiztuvalette koyunca sanki akar gibi geliyor
missifa sen neler yapiyorsun takviyeleri kullaniyormusun
evet cnm yumurta aki 9.5 cikti sansi arttirmak icin yapacagim
ph metreyi nerden bulabilirim acbaabaya bı yuksek cnm bencede kesınlıkle dene ıns olur oglun cnm
kuzey missifa erkek beek icin size ozel isey diycem ama burda olmaz biraz ayipa kacar
msni bversem ekleseniz
oorrkkiiddeemm@hotmail.com
bu ara yasakmi acaba mail
banlnmiyim modlar banlamadan once uyarinn neolur
arkadaşlar 5 yaşında bir kızım vardı biliyorsunuz
bugün radyoloji uzmanına gittim ultrasona girdim ve yüzde yüz oğlunuz oluyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah herkese nasip etsin ihşallah çok güzel bir duygu
bir kızım var bir de oğlum olacakmış allah nasip kısmet ederse
şükürler olsun rabbime
allahım sizlerede ikisinide tattırsın ihşallah
yüzde yüz dedi bende gördüm ihşallah değişmez :)