- 26 Ağustos 2008
- 204
- 2
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.641
KARAKEDİ ne zamandır sana ulaşmaya çalışıyorum denk gelemedik bi türlü beni eklesene msn e ..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.
ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..
maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.
ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..[/QUOTE
----------------------------------------------------------------------
Peki bunlar tamamda ilişkiyi yumurtlama öncesimi bırakmalıyım bazı arkadaşlarda yumurtlamadan 2-3 gün sonrası kızları olduğunu okudum..
KARAKEDİ ne zamandır sana ulaşmaya çalışıyorum denk gelemedik bi türlü beni eklesene msn e ..[/QUOTE]
selam blg nasılsın hakıkaten bende senı bulamadım ya foruma gırıyorum nasıl aynı foruma gırecegımı bulamıyorum senı nası eklıcem msn e bılemıyorum ozeldende atamıyorum cunku mesaj kutumu dolduramadım..
amannn bugun canım cok sııkkkıınn bu ay basladım artık yumurtlama takıbıne ne yapayım cok dua edıyorum rabbım bana bı kapı ac ne zaman yapayım dıye rabbım sen yardım et..cevremde kı haset ınsanları sevındırme Allahımm ne olur demıstım benım ıkı kızım var dıye esımın aılesı cok ıstıyor ve esımde tabıı bunaldı artık bıktı ya gonlumuze gore ver Allahım sen bızlerınde yuzunu guldurr belkı komık gelecek ama bugun henuz olmayan ogluma ayyaakkabı ve corap aldım cagırıyorum ıste gelsın dıye bırde kendımı avutuyorum belkıde hevesımı almaya calısıyorum pek bı bunalımlıyım bugun nedense matematıkcım senın ıcın ve karabıber ıcın cok sevındım darısı dıgerlerının basına bıze bılgılerını tekrar yolaasan bı zahmet bırturlu bulamadım gerı gıttıkce kafam karısıyo herkes bısı dıyo anlamadım yaw ben ne yapmalıyımm sımdı ??????
arkadaslar cok sukur kizim vardi dun ogrendim oglum oluyo
darisi isteyn herkese insallah :90:
benim yaptigim seyler aslinda burdakilerine ters
ben adetten hemen sonra denemelere basladik 10 gun hergun olmak uzere
her defasinda namaz kiliydum iki rekat ve dua ediyodum hayirli bir oglan cocugu istedim bismillahla basladik ve saga yattim cok sukur dualarim kabul oldu
bence hersey dua
darisi tum isteyenlere amin
arkadaslar cok sukur kizim vardi dun ogrendim oglum oluyo
her defasinda namaz kiliydum iki rekat ve dua ediyodum hayirli bir oglan cocugu istedim bismillahla basladik ve saga yattim cok sukur dualarim kabul oldu
bence hersey dua
alah nzardan saklasin sizi gozun aydin
neden reglden sonra 10 gun bi bildigin vamiydi rastgelemi
namaz ve dua herseyin bsi o zatn
bize neler onerirsin
selam blg nasılsın hakıkaten bende senı bulamadım ya foruma gırıyorum nasıl aynı foruma gırecegımı bulamıyorum senı nası eklıcem msn e bılemıyorum ozeldende atamıyorum cunku mesaj kutumu dolduramadım..
amannn bugun canım cok sııkkkıınn bu ay basladım artık yumurtlama takıbıne ne yapayım cok dua edıyorum rabbım bana bı kapı ac ne zaman yapayım dıye rabbım sen yardım et..cevremde kı haset ınsanları sevındırme Allahımm ne olur demıstım benım ıkı kızım var dıye esımın aılesı cok ıstıyor ve esımde tabıı bunaldı artık bıktı ya gonlumuze gore ver Allahım sen bızlerınde yuzunu guldurr belkı komık gelecek ama bugun henuz olmayan ogluma ayyaakkabı ve corap aldım cagırıyorum ıste gelsın dıye bırde kendımı avutuyorum belkıde hevesımı almaya calısıyorum pek bı bunalımlıyım bugun nedense matematıkcım senın ıcın ve karabıber ıcın cok sevındım darısı dıgerlerının basına bıze bılgılerını tekrar yolaasan bı zahmet bırturlu bulamadım gerı gıttıkce kafam karısıyo herkes bısı dıyo anlamadım yaw ben ne yapmalıyımm sımdı ??????
sagolasin cnm cnm kasti degildi adetten sonra 10 gun oldu sonra olmadi yani durum musait olmadi yoksa bisey bildigimden degil
iste yumurtlama gunune nedense inanmamistim oyuzden biyerde ilk 5 gun olursa erkek olur diye bisey duymustum o daha mantikli geldi sonrasindada birakmadim zaten bide derin iliski ydi hepsi sagima yattim size tavsiyem yatagin saginda yatin biyerde okumustum saga yatmk kolaylastiriyomus erkek bebisi ben sonradan caktim kizima hamile kaldigim evdeyken yatagin sol tarafina yatardim hep iste boyle cnm baskada biey yapmadim vajinal dus diyet falan bunlari duydum ama yapmadim tercih meselesi :44:
ha bide cin takvimi kizimi bilmisti erkege denk gelen ayda denedik ne yalan soylim
canim kildigin namaz ve dua benim yöntemmi acabaaa nasil kildinnnnarkadaslar cok sukur kizim vardi dun ogrendim oglum oluyo
bence hersey dua
vajinanin icinde klaioyr cikan cikioyr zaten ondan sonra iliski oluyrmatamatik cnm birde su yumurta aki olayini soracaktim ben yapmayi dusunuyorum yumurta aki iliski aninda vajinanin icindemi kalacak kisaca nasil yapilacagini anlatirsan sevinirim
KIZLAR SIK ILISKI ILE OGLULLARIMA HAMILE KALDIM bakalim simidede hamiyleyim sanki buda sik iliski sonuc ne olacak
arkadaşlar 5 yaşında bir kızım vardı biliyorsunuz
bugün radyoloji uzmanına gittim ultrasona girdim ve yüzde yüz oğlunuz oluyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allah herkese nasip etsin ihşallah çok güzel bir duygu
bir kızım var bir de oğlum olacakmış allah nasip kısmet ederse
şükürler olsun rabbime
allahım sizlerede ikisinide tattırsın ihşallah
yüzde yüz dedi bende gördüm ihşallah değişmez :)
cnmhayırlı olsun ay neguzel darısı basımıza ıns bı yontem falan bısey denedınmı cnm?