bebek cinsiyet belirleme..

hahhaa benim kucuk bebekken huysuzluk yapinca kayinvalidem dedi, besmelesiz mi yaptiniz bunu :KK70: Valla besmeleyle yaptik.. namaz bile kildiydi esim ama olunca oluyor demek ki :KK9:

:KK1: biz eşimle o gün duş alıp ,namaz kılmıştık, dualar ettik ,besmele cekip birlikte olmultuk ve ben o gün hamiş kaldımm
maşallah diyim kızımda cok uysaldırr ,epokhe bilirr..

gece yatırırdım sabah uyanırdıı,ben gece uyanır o uyurken emzirirdimmm
6 aydan sonra kendi uyumaya başladıı
yemek olayı desen hiç sıkıntısız yerr .annecim babacımm diye hitap ederr.Allah herkese böle uysal bi bebiş nasip etsinn:nazar:

evet herkesin yapısı farklı.benim yapımda bu.yani daha önce tartışma yaşadıgım insanla hemen canım cicim olamıyorum
sende bundan bikacay önce sayfaya gelip bişiler yazmıştın yine tartışmıştık seninlee
bunu bile bilee sana nasıl samimi olabilirim????
haa tabiki önyargılı degilim belli süre sonra bende ssenin samimiyetinne inandıktan sonra aynı şekilde sana cvp verebilirim
ama şuan bu samimiyet için cok erkenn
sana karşı bu soguk tavrımın nedeni budur anlıyacagınn
yoksaa yeni gelenlere karşı herzamann sıcagımdırr.istisnalar olabiliyor

bu araada kızlar bilirlerr hafızam cok kuvvetlidirr.seninle olan diyologumuzuda cok iyi hatılıyorumm
haa cok ileri boyutta tartışamamız olmadı ama sonucta tartıştık
neyseee istedigin zaman eglebilriisn sayfayaa
erkek cocuk yapmak gibi bi düşüncende varsa burdaki arkadaşlar ellerinden gelen yarımı yaparlarr.aynı şekilde bende. ama biraz zamanla olcak bişi bu

gerçekten üzüldüm senin adına şu üç günlük dunyada bu kadar küçük şeylere takılıp kin gütmen hiç insancıl değil..ben bikaç ay önce buraya bitakım şeyler yazdım hala da aynı fikirdeyim..ve hatta yazdığım bi kelimeyi siz biz yazmadık böyle bişey değince farklı bi topikle karıştırdım yazdım yalnış hatırlamıyorsam..o gün bu gün ne sana ne diyer yorum yapanlara en küçük bi kırgınlığım olmadı..
benim yaşam felsefem bu taş atana ekmek atıyorum...
kaç aylık çok küçük bi mevzuyu bu kadar büğütüp bana öfkeyle yaklaşmana üzüldüm..ama kendi adıma üzülmedim..senin adına üzüldüm..belki görmedik tanımıyoruz birbirimizi ama hepimiz insanız ve hepimiz allahın kuluyuz..hiçbir kul diyerinden üstün değildir...insanlara yaklaşımın,konuşma tarzın,içindeki kinin,kötü düşüncen, negatifliğin her konuşmanda o kadar net ki..
aslında daha söylenecek çok sözüm var ama..
topiğin ve diyer arkadaşların ve allah hatrına susmayı uygun görüyorum..
burdakimse dr değil..kimse kimseye muhtaç değil..verecek olanı rabbim verecek..sen değil..bu edalardaki yaklaşımın içler acısı bence...
hepinize iyi paylaşımlar arkadaşlar..güzel yaradan hepinizin gönlüne göre versin inşallah..rabbim herkezin kalbinin aynasıdır o bilir kime ne vereceğini...hepinize hayırlı akşamlar:nazar::nazar::nazar:

Benim kucugu biraksaydim ondan beter olurdu.. yataginda uyumadi ilk ay, hep kucakta hep ustumde yataga birakinca yaygara. Alti pak, karni tok, temiz, gazi yok. Ben de yavas yavas alistirdim yatagina ilk zaman cok zor oldu 2 hafta agladi ama hem onun icin hem de benim icin en iyisi buydu. Sonunda kesintisiz uykuyla gelisimi de daha iyi oluyor ben de iyibir uyku cekmis anne olarak daha iy isut uretip daha zinde oluyordum. Duyan arkadaslar nasil kiydin vs diyor ama ben de siz nasil kiyiyorsunuz yavrunuzun gece uykusunu delik desik etmeye diyorum hem de sabirsiz oluyorlar gunduz bakimi icin de , cunku saglikli bir uyku alamiyorlar. Ne kendisi ne bebisi.

gazsız olursa benimde yapıcağım aynen o olcak,benim oğlum gazdan ağlarken katılıp kalıyodu malesef 13 ay battaniyede salladık..bi daha da bırakamadık sallammayı..ay neyse daraldım been:)

:KK1: biz eşimle o gün duş alıp ,namaz kılmıştık, dualar ettik ,besmele cekip birlikte olmultuk ve ben o gün hamiş kaldımm

yemek olayı desen hiç sıkıntısız yerr .annecim babacımm diye hitap ederr.Allah herkese böle uysal bi bebiş nasip etsinn:nazar:

Masallah kizina :nazar: Amin insh, insh oglum da ablalarina ceker, erkek diye ayrim yapan annelere sinir olurum, insh ben de ayni hataya dusmem(hic sanmiyorum)

maşallah o fındığa:nazar::nazar::nazar::nazar:
Amin hepimize

Benim kucugu biraksaydim ondan beter olurdu.. yataginda uyumadi ilk ay, hep kucakta hep ustumde yataga birakinca yaygara. Alti pak, karni tok, temiz, gazi yok. Ben de yavas yavas alistirdim yatagina ilk zaman cok zor oldu 2 hafta agladi ama hem onun icin hem de benim icin en iyisi buydu. Sonunda kesintisiz uykuyla gelisimi de daha iyi oluyor ben de iyibir uyku cekmis anne olarak daha iy isut uretip daha zinde oluyordum. Duyan arkadaslar nasil kiydin vs diyor ama ben de siz nasil kiyiyorsunuz yavrunuzun gece uykusunu delik desik etmeye diyorum hem de sabirsiz oluyorlar gunduz bakimi icin de , cunku saglikli bir uyku alamiyorlar. Ne kendisi ne bebisi.

aynen senin gibi düşündügümden 6 aylıkken kızımı kendi başına uyutmaya alıştrıdım
ne ayagımda salladım nede her agladıgında alıp başka odaya gectimm
sadece sakinleşritip tekrar yatagına bıraktımm
cidden ne kızım yıprandı nede bennn

şimdi bende işin burasına takıldım ve eşime sırtım çok ağrıyo dedim bile tlf da arabayı hızlı kullanma sevdası var bizimkinin birde beni hep korkutmaya çalışır c tesıye kadar hep tetikte olcam zaten hep tetikteyim daha fazla dikkat edicem
mesela yemek yapıorum ya mutfak taşlarının yansımasından fırın kapağının camından ayak seslerınden
sürekli tetikte oluyorum gelip korkutuyor daha fazla tetikte olcam dinlenicem yormucam kendımı cinsellıkte c tesiye kadar bir çaresine bakarız artık

şimdi görümcemlere gıdıyoruz abimde geliyoo inşallah tutabılırım kendımıı

ama başarırım dikkat edicem kızlar merak etmeyın :KK71:
bence hamileliğini eşine söylemelisin heleki böyle huyu varsa allah yardımcın olsun canım

gerçekten üzüldüm senin adına şu üç günlük dunyada bu kadar küçük şeylere takılıp kin gütmen hiç insancıl değil..ben bikaç ay önce buraya bitakım şeyler yazdım hala da aynı fikirdeyim..ve hatta yazdığım bi kelimeyi siz biz yazmadık böyle bişey değince farklı bi topikle karıştırdım yazdım yalnış hatırlamıyorsam..o gün bu gün ne sana ne diyer yorum yapanlara en küçük bi kırgınlığım olmadı..
kaç aylık çok küçük bi mevzuyu bu kadar büğütüp bana öfkeyle yaklaşmana üzüldüm..ama kendi adıma üzülmedim..senin adına üzüldüm..belki görmedik tanımıyoruz birbirimizi ama hepimiz insanız ve hepimiz allahın kuluyuz..hiçbir kul diyerinden üstün değildir...insanlara yaklaşımın,konuşma tarzın,içindeki kinin,kötü düşüncen, negatifliğin her konuşmanda o kadar net ki..
burdakimse dr değil..kimse kimseye muhtaç değil..verecek olanı rabbim verecek..sen değil..bu edalardaki yaklaşımın içler acısı bence...
hepinize iyi paylaşımlar arkadaşlar..güzel yaradan hepinizin gönlüne göre versin inşallah..rabbim herkezin kalbinin aynasıdır o bilir kime ne vereceğini...hepinize hayırlı akşamlar:nazar::nazar::nazar:

şu yazdıklarını sadeece laf olsun diye yazmışsın,burda herkes herşeyin Allahtan oldugunu bilen insanlar.benim bu konuda hiç bir iddiam yok olamazdaa.
benim hakkımda yazdıkların benim yaptıklarımla alakası yokk
ben sana kin gütsemm ilk geldigin gün seninle tartışırrdımm ve zamanında bize böle böle mesaj yazdın niye şimdi burdasın derdim.
ama ben zamana bıraktım ,kin gütmek benim kitabımda yok.sadece kızgın olabilirim ve zamanlada kızgınlıgım gecer.
ve geldiginden buyanada sordugun sorulara cvp verdimm.

sen benim soguk tavrıma anlam vereemedigin için ben gecmişteki tartışmadan bahsettim.sebebi bu diye.yoksa yeni olmanla alakası yok demek istedim ama sen farklı algılamışsınn
neyse hadi selametlee..

lütfen üzme kendini uzatmanında bi anlamı yok bence boşu boşuna canınız sıkılıcak ikinizinde ben şahsen bilgilerinize ihtiyaç duyulacağını biliyorum en azında ben duyunca aaa çok ilginç benim ilerde işime yarar diyorum

aynen senin gibi düşündügümden 6 aylıkken kızımı kendi başına uyutmaya alıştrıdım
ne ayagımda salladım nede her agladıgında alıp başka odaya gectimm
sadece sakinleşritip tekrar yatagına bıraktımm
cidden ne kızım yıprandı nede bennn
aklin yolu bir :thumbs-up:

gazsız olursa benimde yapıcağım aynen o olcak,benim oğlum gazdan ağlarken katılıp kalıyodu malesef 13 ay battaniyede salladık..bi daha da bırakamadık sallammayı..ay neyse daraldım been:)

Gaz problemi cok zor. karnini sarmak, hemen gazi cikarmak, karin masaji vs. bunnlar rahatlatiyor ancak kesn cozum vermiyor. Erkek cocuklarinin cogunda oluyormus. Allah kolaylik versin. Insallah ikinciden yana rahat olursun.

ya kızlar ben ne yapıcam bu bel ağrısını oofffffff 10 dk oturamıyorum belimin ağrısından:KK47::KK47:sürekli uzan uzan valla sıkıntı geldi benim gibi hareketli birine olurmu bu:KK50:ben çıkıyorum görüşürüz:KK58:

momof orda saat kaccc şuan???
bide ogluna isim buldunuzmuu

10:42, MST

isim arastirmalari devam ediyor. ekrem, ahmet, eren, ihsan, harun, ... isimleri var gundemde. Tek isim istiyoruz. Esimin iki ismi var cok zor diyor. Hayirlisi bakalim. Butun bu isimler cok guzel gorunuyor bana secemiyorum. Tek isim derken 5 isimle sonlanabiliriz mexikalilar gibi..:KK9:

herkese merhaba kızlar bugun doktora gittim bebişimi görmeye moralim bozuldu önceki doktorumun hesabına göre suan 13 hafta 3 gunluktu şimdiki doktorum 14 +1 gunluk dedi ve ben önceki doktorun dedigine göre hesaplayarak gittim 2 test ve ense kalınlıgı ölculecekti yaptıramadım gecmiş dedi doktor yaptıramadım canım cok sıkkın ama cok sukur her hangi saglık problemi yok dedi doktor 2li test ve ensee kalınlıgını yaptıran varsa yardımcı olabilirmi bana:KK5:14::KK14::2::2:
Canım bende yaptırmadım ikili test direk üçlü yaptırdım meraklanma bi sorun çıkmaz
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK53::KK53::KK53::KK53::81::81::81::81::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::18::18::18::18::18::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK53::KK53::26::26::26::26::26::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş

ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına gönlündekini alırsın inş.

X