bebek cinsiyet belirleme..

momof hoşgeldin canım nasılsın?

Hosbuldum, kakulee, iyiyim cok sukur, sen nasilsin, maratona baslamissin yine, Allah gonlune gore versin insh.

ezel, esim de bende stevia ile ictik yesil cay ve limonlu sularimizi. Kan sekerini dusurdugu soyleniyor ama o erkek diyetindekiler icin gecerli degill cunku o kadar yemeye kan sekeri ancak yukseliyor.

rengin, Diyete yavas yavas aylar oncesinden baslamistim ama sıkı olarak ve takviyelerle 6 hafta yaptim. folic acidi de aylar oncesinden baslamistim.

Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.

ezelin aklı karıştı bile :)))

benim durumumada çare dr hanım :KK43:(

Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.

tütsümü o ne işe yarıyo momof sen diette çay içtinmi birisi içtim desin banaaaaaaa be nasıl bırakıcam

steviyanın erkeklerde sperm üretimini azalttıgı söleniyorr.o nednele soruyordu ezel

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK60: canım ya biz oğlana sen kıza uğraşıyosun allah gönlüne göre versin çevremde oğlu olup bu kadar kız isteyen beş parmağımı geçmedi ömrüm boyunca,inan abartmıyorum

ben de kız istiyoruum :KK16:
senin çevrendekilerin çocukları usluymuş heralde :KK1: genelde oğlanlar yaramaz olur ikinci de hep kız istenir..ben iki duyguyu da yaşamak istediğimden ikinciyi kız istiyorum

:KK60: canım ya biz oğlana sen kıza uğraşıyosun allah gönlüne göre versin çevremde oğlu olup bu kadar kız isteyen beş parmağımı geçmedi ömrüm boyunca,inan abartmıyorum

amin canım inşallah hepimiz gönlümüzdekilere hamiş kalırız.çok istiyorum ama allah hayırlı etsin.napalım olmazsa 3. ye kısmet:KK1:

cnm 25 günlük döngüye göre 2gün sonra yum zamanın
ama senin gecen ay döngün degiştii bilemiyorum nezaman yumurtlaman olurr
Eisprung-Kalender - urbia.de burdan kendin bak istersen.tahmini anlarsın en azından.
evet canım onu biliyorum bende ordan hesaplıyorum da acaba ara vermek iyi olur mu diye dedim.yoksa ben uzayan akıntıyı görene çalışıyım mı??her gün olmasının spermler açısından zararı olur mu dedim yoksa bana göre hava hoş:KK17:

Hosbuldum, kakulee, iyiyim cok sukur, sen nasilsin, maratona baslamissin yine, Allah gonlune gore versin insh.

ezel, esim de bende stevia ile ictik yesil cay ve limonlu sularimizi. Kan sekerini dusurdugu soyleniyor ama o erkek diyetindekiler icin gecerli degill cunku o kadar yemeye kan sekeri ancak yukseliyor.

rengin, Diyete yavas yavas aylar oncesinden baslamistim ama sıkı olarak ve takviyelerle 6 hafta yaptim. folic acidi de aylar oncesinden baslamistim.

sağol canım 2 ay önce sıkı rejim yeterli o zaman hangi takviyeleri kullanmıştın canım bende inş başlıcam hazırlıklara

amin canım inşallah hepimiz gönlümüzdekilere hamiş kalırız.çok istiyorum ama allah hayırlı etsin.napalım olmazsa 3. ye kısmet:KK1:

evet canım onu biliyorum bende ordan hesaplıyorum da acaba ara vermek iyi olur mu diye dedim.yoksa ben uzayan akıntıyı görene çalışıyım mı??her gün olmasının spermler açısından zararı olur mu dedim yoksa bana göre hava hoş:KK17:

maşallah sana :KK1::KK1::KK1:

ezelin aklı karıştı bile :)))

benim durumumada çare dr hanım :KK43:(

Ari sutu bal polen karisimina basladin miydi sen. Diger kurleri yapmayacaagim catlatma ignesi olacagim diyordun, yumurtlamam duzenli diyordun. Sen yumurtlamayi kacirdigin icin hamile kalamiyor degilsin ki, yani catlatma ignesi senin icin cozum degil. "Bence" (uzman olmadigimi da belirteyim) yumurtlamani kuvvetlendirmeli ve esinin spermlerini kuvvetlendirmelisin. Teknik olarak esinin bir tane bile saglikli spermi varsa hamile kalmaman icin bir sebep yok o yuzden onun kur yapmamasini kafana takma. Istersen uzum hosafi yapip keci boynuzu suyunu da icine ekle.. :KK70:
Neyse Sabah aksam bir tahta ya da plastik kasikla yiyecegin ari sutu bal polen hem pH ini firlatacak hem servikal mukus yapacak hem de kuvvetli yumurtlama gerceklestirecek.

Yok ben yoruldum diyorsan 25 mg ile DHEA basla. Eger dusunursen ayrintilari yazarim. Hem erkek icin iyi hem de super yumurta mucizesi. Senin yasin 30+ miydi?

kakule günaşırı yapmak daha iyi olur bence.

tamam canım

ne gülüyosun yaaa adımız çıktıya napalım saldım çayıra anlatıyorum ben de:KK9:

momof evet başladım maratona inşallah bu ay güzel olacak.fakat ben karanfili yararlı diye kullanıyordum yani 3-4 gündür her çaya koyuyorum arada ağzıma alıyorum hata mı yaptım:KK59:

:KK1: momofaa gına geldi aynı sorulardann

ebhar bence sen giris imkani bulunca ilk sayfaya benim yaptiklarimi kopyala, cunku basarili olmus denenmis yontemler merak ediliyor. Ne kadar herkeste ayni olacak diye bir sart yoksa da bir ornek olabilir. Ben sana link atayim ozelden.

tamam canım

ne gülüyosun yaaa adımız çıktıya napalım saldım çayıra anlatıyorum ben de:KK9:

momof evet başladım maratona inşallah bu ay güzel olacak.fakat ben karanfili yararlı diye kullanıyordum yani 3-4 gündür her çaya koyuyorum arada ağzıma alıyorum hata mı yaptım:KK59:

Karanfil erkek bebek icin faydali.

X