bebek cinsiyet belirleme..

ebhar ne diyorsun bugün de olsun mu yoksa 1 gün ara vermek daha mı iyi olur.yarın da yapıcam başka yok.

mini etek cnm çookk sevindimmmmmm valla ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyorum hadi eşini ara söyle yada söyleme değişik bişiler yap ayy çok merak ettim gitmeyiver yahu görümcene sonra gidersin sen hazırlan eşine süpriz yap önce masaya 3 tabak koyup 3 servis aç 3. kime diye sorarsa göbüşünü açıp gösterirsin he bu arada göbüşüne bide bebiş resmi çiz ...falan işte tabii bu kadar dayanabilirsen :nazar::nazar::nazar:ayyyy hadiii yap bişiler söylee işte sonrada hemen gelip bize anlattt ayyy tabi istersen özel kısımlarını biz dinlemeyiz:KK1::KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::KK49:

evet cnm ilk bebeğim 1,5 yıllık evlıyım ve ılk kez korunmadan ilişkiye girdik eşimle bu ay ayrıca bende polıkıstık over teshısı kondu 2 ay önce yok cnm ılk ay oldugundan hıc bırsey yapmadım elaranın dıetı harıcınde tabbı

folıc asıt metformın bebek aspırını benexol arada çinko a-c-e vıt karısımı

İNAN ÇOKK İSTİYORDUM AMA UMUDUMMM YOKRUU BU KADAR ÇOKK

EN ÇOK SAĞLIKLI BESLENMEYE DIKKAT ETTIM PASTA ÇÖREK KURABIYE HAMBURGER FALAN YOK HEP EV YEMEĞİ YEDIM

AĞLA CANIM AĞLA AMA KENDI MUTLU HABERINI ALDIĞINDA SEVINCTEN AĞLAA

ÇOK SAĞOL CANIMMM DARISI BAŞINAAA İNŞALLAHHHHH

canım bebek aspirinini niye kullandın kan sulandırıyo sanırım polikistik over olduğu içinmi

ÇOK SAĞOL CANIMMM DARISI BAŞINAAA İNŞALLAHHHHH

amin canımmm Allah sana gönlündeki gibi bir evlat versin inşaAllah

mini etek cnm çookk sevindimmmmmm valla ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyorum hadi eşini ara söyle yada söyleme değişik bişiler yap ayy çok merak ettim gitmeyiver yahu görümcene sonra gidersin sen hazırlan eşine süpriz yap önce masaya 3 tabak koyup 3 servis aç 3. kime diye sorarsa göbüşünü açıp gösterirsin he bu arada göbüşüne bide bebiş resmi çiz ...falan işte tabii bu kadar dayanabilirsen :nazar::nazar::nazar:ayyyy hadiii yap bişiler söylee işte sonrada hemen gelip bize anlattt ayyy tabi istersen özel kısımlarını biz dinlemeyiz:KK1::KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::KK49:

hayallere bak yaaa ne geniş bir hayal gücünüz var öyle ben bunları hayatta akıl edemem

Siz burda nasıl söylediğinizi yazarsınız bende kopya çekerim
kızımı nasıl söylemiştim onu bile hatırlayamıyorum çok geçmiş zamannn:KK43:

ayyyy süperrrr hamileler çoğalıyorrrr ayyy benimde cnm çekti temmuza kadar beklemesem mi yahu kocişe süpriz ya farklı bişeyler ne güzel ne güzel:KK49::nazar::emir_bebek:
yapcam cnmm inşallah bakalım ben bugun susup sabretmek ıstıyorum aslında ama bakalım yapabılecekmıyım tabii 2 gün sonra yine tahlıl güzel çıkarsa sölim istiyorum ebhar ın dediği gibi onu üzmek istemıyorumm

canım allah tamamına erdirsin çok sevindim

amın canım darısı hepinizin başına inşallah

mini etek cnm çookk sevindimmmmmm valla ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyorum hadi eşini ara söyle yada söyleme değişik bişiler yap ayy çok merak ettim gitmeyiver yahu görümcene sonra gidersin sen hazırlan eşine süpriz yap önce masaya 3 tabak koyup 3 servis aç 3. Kime diye sorarsa göbüşünü açıp gösterirsin he bu arada göbüşüne bide bebiş resmi çiz ...falan işte tabii bu kadar dayanabilirsen :nazar::nazar::nazar:ayyyy hadiii yap bişiler söylee işte sonrada hemen gelip bize anlattt ayyy tabi istersen özel kısımlarını biz dinlemeyiz:KK1::KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::KK49:

süper fikirrrr cnm

kızlar dr umu aradımm sunuç birazdaha yüksek çıkabılırdı dedı ama ıyı dedı 1 hafta sonra gel 2-3 gün sonra yıne kan baktır dedı

X