bebek cinsiyet belirleme..

kiz sana yiter diyen diller lal olur sen bizim ilham kaynagimizsin bizim icin cok degerli oldugunu biliyorsun hem kiz hem erkek cocuga sahip olan ve bizleri anliyan kim varki bi sen birde crazy-peri ,,gerisi anca laf kalabaligi yapip gidiyorlar......:KK19:
tek kelıme ıstemez cnm super yazmıssın:81::81::81::81::81::81:
[sıze="2"] ebhar nerdesin kiz deprem agir geldi kalkamadin mi yataktan .............:KK67:[/sıze]

ewet cnm valla bencede ses soluk yok geceden berı:KK1::KK1::KK1::KK1:

Haskena sen turnosol kağıdını kendinde denemişmiydin

Canim bende renginnn gibi idrarda denemistim akintida bende denememistim cünkü hep hastalik döneminde aklima geliyordu hadi bitsin deneyeyim diyordum unutuyordum bakalim bu ay yum.dönemi ve öncesi deneyecem hastaligim bitsinde bugün 3 günüm.....:KK1:

:KK6:
Bari bi kaza j´kursununa kurban gitmese ama bu hizla olabilir .........:KK17:

Canim ben parca aldim karabiber degirmenim vardi ona doldurdum yemeklerde taze taze ögütüp kullaniyom tadi normal tuza göre daha fazla yani normal tuzdan daha az kullanman yeterli ...

Günaydin bebis icin 2 kilo fazla alsan bisey olmaz degilmi cicim:KK34:

Ben 2 ay boyunca günde 3 tane yedim ama cokta kabizlik problemi yasadim sonra 2 ye indirdim simdi ise sadece 1 tane tüketiyorum ama tam deneme yapacagim ay 3-4 yemeyi düsünüyorum....

Bende iyiyim canim ya camasiri koydum makinaya bitene kadar bi bakinayimda sonra isime bakayim yoksa bu defa kocis banliyacak beni sabahtan aksama sizle msj.is yapadan aksam adam gelince is yapiyom diyorki hep beni görüncemi is yapmak aklina geliyor bu defa ben sikayet edecem seni Kazene süresiz banlasin seni diye......:KK4:

Günaydin canlarim ,,Günaydin güzel yol arkadaslarim.......

Hosgeldin gönlündekini kucagina alman dilegi ile..............

Benim esimde kullanmiyo tatlandiriciyi sende verme onun yerine dogal balla tatlandirin iceceklerini .....

Canim gec kalmadin ki bundan sonra ki zamanlarda yaparsin....

Canim ben Ecz siparis vererek Turnusol kagidi aldim 100 tanesi 7 Euroya onla yapiyorum galiba Türkiyede akvaryumcularda var......

haskena turnusal kağıdını yaptınmı canım nasıl kullanışlımı

Canim bende renginnn gibi idrarda denemistim akintida bende denememistim cünkü hep hastalik döneminde aklima geliyordu hadi bitsin deneyeyim diyordum unutuyordum bakalim bu ay yum.dönemi ve öncesi deneyecem hastaligim bitsinde bugün 3 günüm.....:KK1:

hıımmm hadi bakalım dene eğer sonuç verirse bende alıcam onlardan

tek kelıme ıstemez cnm super yazmıssın:81::81::81::81::81::81:

Canim buradakilerin duygularina tercüman olmaya calistim ayni duygularda olmak güzel:KK19:

ewet cnm valla bencede ses soluk yok geceden berı:KK1::KK1::KK1::KK1:

Kiz bi gelsin ne haber desin birdaha gider cadi ..............dinlenmeye ihtiyaci olabilir tabi normaldir....:KK17:

Arı Poleninin bazı faydalarını şu başlıklarla özetleyebiliriz:

■Yüksek Performans getirir.
■Anabolik etkileri (32 gr ve üstü tüketimlerde) yani kas-adale yapıcı ve güçlendirici özelliği vardır.
■Büyüme çağındakilere ihtiyaç duydukları tüm esansiyelleri barındırır.
■İçerdiği Flavonoidler en yakın takipçilerinden 200 kat fazla antioksidan özellik taşır.
■Çok zengin bir aminoasit ve protein kaynağıdır.
■Protein kalitesi yüksektir.
■B Kompleks vitaminleri yönünden çok zengindir; bir çay kaşığı kadar polen organik ve doğal bir arı ürünü olarak metabolizmanın tüm B vitaminleri ihtiyacını karşılar.
■Günde iki-üç tatlı kaşığı(10-15 gr.)tüketimde ise tüm vitaminlerden yeterli ve yararlı düzeylerde alınmış olur, ancak C vitamini yönünden zayıf içeriklidir.
■Tam bir mineral deposudur. İnsana gerekli tüm minerallerden yoğun miktarlarda içerir.
■Her gün düzenli 10-15 gr kullanımla bedenimize faydalı ve yeterli olacak, organik-doğal ve zengin bir vitamin ve mineral desteği sağlamış oluruz.

Azospermi sorunu var. Tüp bebek için müracat ettiğimizde hiç sperm çıkmamıştı. Ebu kürü bir süre uyguladıktan sonraki ilk sayımda bir milyon sperm çıktı. Bir çocuğumuz olabileceğine artık bir umudumuz var. Kullandığımız ürünler gerçekten çok etkili. Pek çok yönden de yararlarını hissediliyoruz. Örneğin, ben önceleri çabuk yoruluyordum. Arı sütü ve polen kullanmaya başladıktan sonra yorgunluk nedir bilmiyorum, desem abartmış olmam. Eşim de enerjisinin yükseldiğini bazı sıkıntılı durumlarının hafiflediğini söylüyor.

"Tüp bebek denememiz sonunda sonuç verdi. Daha önce 2 defa daha denemiştik. İlkinde embriyo gelişti ama rahime tutunamadı. İkincisinde her şey iyi gitti derken, altıncı haftada düşük oldu. Tüm bunlar bizi maddi manevi çok yıprattı. Artık vazgeçer gibi olmuştuk ki, arı sütü ve polene başladık Netice: Mükemmel! Gebelik süresince de kullandık. Çok şükür iri yarı ve eli yüzü düzgün bebeğimiz yaşama gözlerini açtı:)

kızlar arı sütü be polen karışımı sperm sayısını yükseltmiş adamın ben sadece polen aldım ayrıca bu arı sütü bal polen karışımındada alayımda eşimede ondan yedireyim

ewet cnm yum akıyla hamıs kaldı

Canim ya Momofta yapmisti degilmi yumurta akini ama su kac tane olacak o konu hala benim icin bi muamma.....

:KK6:

haskena turnusal kağıdını yaptınmı canım nasıl kullanışlımı
Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,Saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalan :KK17:n yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....

hıımmm hadi bakalım dene eğer sonuç verirse bende alıcam onlardan

Canim sen hastaligin 10.günü birde 15.günü yapayim bakayim ne cikacak burada yazarim biliyorsun gecen 2 ay baya iyi alkali beslendim birde hergün spor yapiyordum Ebru Salli olmazamda Almanya subesi olmustum....:KK1:Geldikten sonra spora ve diette devam tam hiz....:KK8:

canim ya momofta yapmisti degilmi yumurta akini ama su kac tane olacak o konu hala benim icin bi muamma.....

Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalan :KK17:n yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....

Canim sen hastaligin 10.günü birde 15.günü yapayim bakayim ne cikacak burada yazarim biliyorsun gecen 2 ay baya iyi alkali beslendim birde hergün spor yapiyordum ebru salli olmazamda almanya subesi olmustum....:KK1:geldikten sonra spora ve diette devam tam hiz....:KK8:
momof karbonatla yapmıstı cnm

kalktık prensesimle kahvaltı ettik oyun oynadık,kahvemi içtim biraz size bakayım dedim
inşallah silik te olsa hamilesinizdir kızlar benim de hep silik çıktı ikinci çizgi sanırım hormonel de bi durum..
hatta 3-4 aylıktım heves ettim koyu iki çizgi göreyim diye yaptım ama gene de 2. çizgi silik çıktı

Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,Saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalan :KK17:n yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....
saka su kaç çıktı ph busluk suyu kaç çıktı_? limonlu su kaç öıktı :) kivi kaç çıktı :KK1: karbonatlı kaç çıktııııııııı kız onlarıd ayazsana ayy benimkinin menisinin kaç acabaaa

günaydın kızlar hayırlı günler hepinize

kalktık prensesimle kahvaltı ettik oyun oynadık,kahvemi içtim biraz size bakayım dedim
inşallah silik te olsa hamilesinizdir kızlar benim de hep silik çıktı ikinci çizgi sanırım hormonel de bi durum..
hatta 3-4 aylıktım heves ettim koyu iki çizgi göreyim diye yaptım ama gene de 2. çizgi silik çıktı

günaydıınnn oohh ne güzel kızınla keyiftesiniz :KK16:

Canim benim aldigimda ekstra portakal suyuda katilmis VITAMIN C de var yani tadi güzel ama biraz keskin 15 ml ampül icinde icinde arisütü,bal,polen,potasyum,vitamin e,vitamin c,portakal suyu var ama orada varmi bilmiyorum alman firma üretmis..............

günaydın kızlar hayırlı günler hepinize

Sanada hayirli günler fistik .....

saka su kaç çıktı ph busluk suyu kaç çıktı_? limonlu su kaç öıktı :) kivi kaç çıktı :KK1: karbonatlı kaç çıktııııııııı kız onlarıd ayazsana ayy benimkinin menisinin kaç acabaaa

Kiz Sakayi gercekten 8-9 arasi cikmisti, musluk suyu 6 ydi birde iste yumurta aki ile meniyi hatirliyorum 12 üzeriydi cok koyu maviydi ikiside bak aksam hepsini tekrar ölcer tek tek yazarim yarin bakmami istedigin baska birsey varsa aksam ölceyim....

haskena hoşgeldin güzelim:KK71:

Hosbuldum canim o tatli kizini öpsene benden taraf yanaklari tombis tombis tam isirmalik .....:KK16:

aynı şeyi düşündüm hamıleysem eğer yapıcam 1-2 sonra dedım yıne o net çift çizgiyi görmek için sende pko varmıydı melek

Kiz Sakayi gercekten 8-9 arasi cikmisti, musluk suyu 6 ydi birde iste yumurta aki ile meniyi hatirliyorum 12 üzeriydi cok koyu maviydi ikiside bak aksam hepsini tekrar ölcer tek tek yazarim yarin bakmami istedigin baska birsey varsa aksam ölceyim....

karbonatalı suyu ölç bide hem karbonata hem limon hem saka sulu suyu ölç okiiiiiiii
ben yemeğe gidiyoruummm kızlaaar

X