bebek cinsiyet belirleme..

Hosbuldum canim benim özledim kiz sizleri .................

Canim benim dün gece yazistiklarimizi unutma yola devam ama tüm kalbimle hamis olmani diliyorum.....

Evet fistik Has kardesim 1 gün izin verdi ablasina, evini temizlesin diye .....:KK34:

Sus kiz zorlama fazla yoksa sonun bizim gibi olur :KK53:

Canim ben 2 ay cok SIKI kullandim takviyeleri ve esimede zorla icirdim Keciboynuzu kürünü hemde 2 ay boyunca ilk hafta sabah aksam 1 hafta sonunda sadece aksam ama tam karar verdigimiz ay yigenimizi kaybedince herseyi biraktik neyse bi daha ki ay kismet artik demem o ki benimde esim ilk hafta cok söylendi ama zorla icti hatta ilk günler kusma modundaydi ama dedimki ya icersin yada 2.yi unut yani adamlari zorluyacan kacis yolu birakmiyacan cocuk istiyorlarsa cefasinida sefasinida iki tarafta cekecek baska yolu yok.......:KK22:

Canim Ezele yazdigim cevaptadadedigim gibi ben 2 ay cok SIKI kullandim ama bak asagi yukari 1 aydir tam düzenli yapamadim birde hafta sonu gidip 2 hafta kalirsam yine yapamam orda yok ben bunu yemem bunu yerim diyemiyecegime göre yani kisaca diyorum ki simdiden yavas yavas yap alistirma amacli ama asil olarak deneme yapacagin aydan 2 aydan önce SIKI yap .....:KK34:

Ay ben niye bugün herseyi böyle dolayli anlattir oldum direk anlatsana ben kadin hem kendini hemde okuyani yoruyon:KK6:

tamam canım sağol yavaştan hazırlanıyorum bende

evet canım bencede hatta ben o zaman ph ölçer düşünemedim akvaryumcularda şu sulu bi karışım var ya ondan almıştım o zaman ama idrarda bakmıştım 7 çıkmıştı hatta bi defasında hastanede kendim baktırmıştım sadece ph oda 7 çımıştı o kadar diete sadece beslenmeyle bitmiyomuş canım onu anladım hani bi yazı vardı ph yüksek su onuda içmiştim iki hafta sanırım takviyede şart onu anladım

Canim idrarin Ph si önemli degil vajinal akintininki önemli onu bi ölcsene bi yumu.zamanindan önce birde yumu.döneminde o zaman anlasilir Ph degerin...

Canim ben 2 ay cok SIKI kullandim takviyeleri ve esimede zorla icirdim Keciboynuzu kürünü hemde 2 ay boyunca ilk hafta sabah aksam 1 hafta sonunda sadece aksam ama tam karar verdigimiz ay yigenimizi kaybedince herseyi biraktik neyse bi daha ki ay kismet artik demem o ki benimde esim ilk hafta cok söylendi ama zorla icti hatta ilk günler kusma modundaydi ama dedimki ya icersin yada 2.yi unut yani adamlari zorluyacan kacis yolu birakmiyacan cocuk istiyorlarsa cefasinida sefasinida iki tarafta cekecek baska yolu yok.......:KK22:

yok bende zorla veriyorum canım kürden ama bu stevia tatlandırcıyı diyorum o erkekte kısırlığa neden oluyormuş ondan vermiyim diyorum

bayanlar aranıza yeni katıldım.ben de bebek düşünüyorum.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ikincisini erkek istiyoruz allah nasip ederse tabi.allah hepimizin gönlüne göre versin:KK3:

hoşgeldin rojda kızını Allah bağışlasın ikinciside gönlüne göre olu inşaAllah

karbonatlı duşu denedim hafif yanma oldu korktum biraz deneyen var mı

yumurta akı daha iyi diyorlar

nasılsın gurbetimmmmm nerelerdesin sen yok oldun
Canlarim aklim sizlerde bilgisayar hwnuz gelmedi sizi cok ozledim
sen ölçtün phını dimi kaç çıkmıştı_?

günaydın gurbet hoşgeldin nasılsın_?

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Sagol canim iyiyim sizleri de iyi gordum:KK64:

günaydın esmer bombaaaa hoşgeldin :KK54:

hoşgeldin gurbet güzeli hep sessizce geliyosun sonra gidiyosun canım geçmişte hep muhabbet ediyodun şimdi nie bizimle konuşmuyosun bazan dikkat ediorum selam bile vermeden gidiyosun:KK43:

Son düzenleme:
Renginn canim sorma telden giriyorum nete bilgisayar yapildi daha gelmedi canim sizleri cok ozledim pc gelsin usandiricam sizi:KK71::KK45:Yiter diceniz:KK60:

akşam deprem olmuştur ezeli aştım diyordu :KK60: ondan gelememiştir :KK60:

Bari bi kaza j´kursununa kurban gitmese ama bu hizla olabilir .........:KK17:

senin aldığın himelaya tuzu nasıl parça parça mı yoksa öğütülmüş mü benimki öğütülmüş
ben yemeklerde falan kullanıyorum

Canim ben parca aldim karabiber degirmenim vardi ona doldurdum yemeklerde taze taze ögütüp kullaniyom tadi normal tuza göre daha fazla yani normal tuzdan daha az kullanman yeterli ...

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu arada arı poleni kilo aldırmaz mı?:KK3:

Günaydin bebis icin 2 kilo fazla alsan bisey olmaz degilmi cicim:KK34:

rengin hergün birer tane muz yemeye çalışıyorum ama bazen evde kalmıyor bir kaç gün yemediğim oluyıor maden suyuda aynı şekilde

Ben 2 ay boyunca günde 3 tane yedim ama cokta kabizlik problemi yasadim sonra 2 ye indirdim simdi ise sadece 1 tane tüketiyorum ama tam deneme yapacagim ay 3-4 yemeyi düsünüyorum....

günaydın canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın

Bende iyiyim canim ya camasiri koydum makinaya bitene kadar bi bakinayimda sonra isime bakayim yoksa bu defa kocis banliyacak beni sabahtan aksama sizle msj.is yapadan aksam adam gelince is yapiyom diyorki hep beni görüncemi is yapmak aklina geliyor bu defa ben sikayet edecem seni Kazene süresiz banlasin seni diye......:KK4:

günaydın esmer bombaaaa hoşgeldin :KK54:

günaydın canım beniimmm

gunaydın cnm h.ggeldın uyudun heralde bugun:)

Günaydın canım nasılsısnnnn banlılık nasıldı :KK1::KK1::KK1: özledik kız seni

Günaydin canlarim ,,Günaydin güzel yol arkadaslarim.......

bayanlar aranıza yeni katıldım.ben de bebek düşünüyorum.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ikincisini erkek istiyoruz allah nasip ederse tabi.allah hepimizin gönlüne göre versin:KK3:

Hosgeldin gönlündekini kucagina alman dilegi ile..............

yok bende zorla veriyorum canım kürden ama bu stevia tatlandırcıyı diyorum o erkekte kısırlığa neden oluyormuş ondan vermiyim diyorum

Benim esimde kullanmiyo tatlandiriciyi sende verme onun yerine dogal balla tatlandirin iceceklerini .....

canım onu sonradan öğrendim keşeke o zaman bilseydim

Canim gec kalmadin ki bundan sonra ki zamanlarda yaparsin....

bayanlar ph evde nasıl ölçülür

Canim ben Ecz siparis vererek Turnusol kagidi aldim 100 tanesi 7 Euroya onla yapiyorum galiba Türkiyede akvaryumcularda var......

Renginn canim sorma telden giriyorum nete bilgisayar yapildi daha gelmedi canim sizleri cok ozledim pc gelsin usandiricam sizi:KK71::KK45:Yiter diceniz:KK60:

Kiz sana yiter diyen diller lal olur sen bizim ilham kaynagimizsin bizim icin cok degerli oldugunu biliyorsun hem kiz hem erkek cocuga sahip olan ve bizleri anliyan kim varki bi sen birde Crazy-Peri ,,gerisi anca laf kalabaligi yapip gidiyorlar......:KK19:

X