- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.881
Hosbuldum canim benim özledim kiz sizleri .................
Canim benim dün gece yazistiklarimizi unutma yola devam ama tüm kalbimle hamis olmani diliyorum.....
Evet fistik Has kardesim 1 gün izin verdi ablasina, evini temizlesin diye .....
Sus kiz zorlama fazla yoksa sonun bizim gibi olur
Canim ben 2 ay cok SIKI kullandim takviyeleri ve esimede zorla icirdim Keciboynuzu kürünü hemde 2 ay boyunca ilk hafta sabah aksam 1 hafta sonunda sadece aksam ama tam karar verdigimiz ay yigenimizi kaybedince herseyi biraktik neyse bi daha ki ay kismet artik demem o ki benimde esim ilk hafta cok söylendi ama zorla icti hatta ilk günler kusma modundaydi ama dedimki ya icersin yada 2.yi unut yani adamlari zorluyacan kacis yolu birakmiyacan cocuk istiyorlarsa cefasinida sefasinida iki tarafta cekecek baska yolu yok.......
Canim Ezele yazdigim cevaptadadedigim gibi ben 2 ay cok SIKI kullandim ama bak asagi yukari 1 aydir tam düzenli yapamadim birde hafta sonu gidip 2 hafta kalirsam yine yapamam orda yok ben bunu yemem bunu yerim diyemiyecegime göre yani kisaca diyorum ki simdiden yavas yavas yap alistirma amacli ama asil olarak deneme yapacagin aydan 2 aydan önce SIKI yap .....
Ay ben niye bugün herseyi böyle dolayli anlattir oldum direk anlatsana ben kadin hem kendini hemde okuyani yoruyon
tamam canım sağol yavaştan hazırlanıyorum bende