bebek cinsiyet belirleme..

rengin hergün birer tane muz yemeye çalışıyorum ama bazen evde kalmıyor bir kaç gün yemediğim oluyıor maden suyuda aynı şekilde

ooo bu yemek tarzı bana tamamen ters ben hiç böle beslenmiyorum haklısın bernil en asidik bizmişiz meyve aylarca yemem sodadan nefret ederim bide bunları yapmak lazım

günaydin güzellerim nasilsiniz bugün ????:78:
gunaydın cnm h.ggeldın uyudun heralde bugun:)
sen ölçtün phını dimi kaç çıkmıştı_?

Günaydın gurbet hoşgeldin nasılsın_?

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Günaydın esmer bombaaaa hoşgeldin :KK54:
valla cnm 7 nın uzerındeydı yum zamanıo ölctugumde

normal olcusumde 5 uzerı oluyo

yumurtlama zamanın 7 nin üzeriyse iyi bernil yaa olmadı karbonata falan yaparız

ya canım daha rejime başlamadı bernil rejimde yumurtlama zamanı lazım bize bide ben rejim yapınca nie karbonatı yapıyoruz anlamadım asidik zamana girince bizim rejim gümbürtüyemi gidiyo ben üçüncü kızımda yapmıştım karbonatı sanmıyorum etkili olduğunu çok çok sıkı diette yapmıştım

ya canım daha rejime başlamadı bernil rejimde yumurtlama zamanı lazım bize bide ben rejim yapınca nie karbonatı yapıyoruz anlamadım asidik zamana girince bizim rejim gümbürtüyemi gidiyo ben üçüncü kızımda yapmıştım karbonatı sanmıyorum etkili olduğunu çok çok sıkı diette yapmıştım

evet haklısın diette daha yükselir inşaAllah aslında ph ölçer gerçekten lazımmış

ewet cnm ya yumurta ya karbonat ıkısınden bırı olacak kesın atık bakalım

bu yumurtayı bi boncuk denemiş geçmişte googlede o söledikleri yabancı siteye baktım hani yapanlar var ama çok fazla sonuç bulamadım ben ya yapanların neleri oldu var ama tatmin edici bi rakam gibi gelmedi burdada yapan yok

bayanlar aranıza yeni katıldım.ben de bebek düşünüyorum.5 yaşında bir kızım var.öğretmenim.ikincisini erkek istiyoruz allah nasip ederse tabi.allah hepimizin gönlüne göre versin:KK3:

bu yumurtayı bi boncuk denemiş geçmişte googlede o söledikleri yabancı siteye baktım hani yapanlar var ama çok fazla sonuç bulamadım ben ya yapanların neleri oldu var ama tatmin edici bi rakam gibi gelmedi burdada yapan yok

boncuk yapmışmıydı canım

evet haklısın diette daha yükselir inşaAllah aslında ph ölçer gerçekten lazımmış

evet canım bencede hatta ben o zaman ph ölçer düşünemedim akvaryumcularda şu sulu bi karışım var ya ondan almıştım o zaman ama idrarda bakmıştım 7 çıkmıştı hatta bi defasında hastanede kendim baktırmıştım sadece ph oda 7 çımıştı o kadar diete sadece beslenmeyle bitmiyomuş canım onu anladım hani bi yazı vardı ph yüksek su onuda içmiştim iki hafta sanırım takviyede şart onu anladım

h.geldın haskenacımm cnm nasılsın:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Hosbuldum canim benim özledim kiz sizleri .................

kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir

Canim benim dün gece yazistiklarimizi unutma yola devam ama tüm kalbimle hamis olmani diliyorum.....

hoşgeldin Haskena hasretlik bitti sonunda :

Evet fistik Has kardesim 1 gün izin verdi ablasina, evini temizlesin diye .....:KK34:

hoş geldin haskena..:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
darısı Elaranın başına..:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ya bende bekliyordum aslında banlanmayı..siz gidince tamam dedim.sıra bana gelicek..ama banlanmadım..anlamadım yani...baya üzerine gitmiştim aslında..neyse belki yeniyim diye görmezden gelmişlerdir...:)

Sus kiz zorlama fazla yoksa sonun bizim gibi olur :KK53:

hımmm o zaman bende eşime vermiyim sadece kendim kullanayım

Canim ben 2 ay cok SIKI kullandim takviyeleri ve esimede zorla icirdim Keciboynuzu kürünü hemde 2 ay boyunca ilk hafta sabah aksam 1 hafta sonunda sadece aksam ama tam karar verdigimiz ay yigenimizi kaybedince herseyi biraktik neyse bi daha ki ay kismet artik demem o ki benimde esim ilk hafta cok söylendi ama zorla icti hatta ilk günler kusma modundaydi ama dedimki ya icersin yada 2.yi unut yani adamlari zorluyacan kacis yolu birakmiyacan cocuk istiyorlarsa cefasinida sefasinida iki tarafta cekecek baska yolu yok.......:KK22:

momof kaçıncı denemesinde hamile kalmıştı bernil hatırlıyomusun bide takviye ve dieti kaç ay yaptı acaba şunun için soruyorum hani iki aylık sıkı bir rejimle ve takviyeyle başlasakmı die

Canim Ezele yazdigim cevaptadadedigim gibi ben 2 ay cok SIKI kullandim ama bak asagi yukari 1 aydir tam düzenli yapamadim birde hafta sonu gidip 2 hafta kalirsam yine yapamam orda yok ben bunu yemem bunu yerim diyemiyecegime göre yani kisaca diyorum ki simdiden yavas yavas yap alistirma amacli ama asil olarak deneme yapacagin aydan 2 aydan önce SIKI yap .....:KK34:

Ay ben niye bugün herseyi böyle dolayli anlattir oldum direk anlatsana ben kadin hem kendini hemde okuyani yoruyon:KK6:

X