- 17 Aralık 2010
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.781
ewet cnm 60 tlbernilin aldıgıda bu Hanna HI 98107 (pHep) Kalem Tipi pH Metre, Manuel Kalibrasyonlu, pH lm - laboratuvar malzemeleri, cihazlar, hassas terazi, ph metre | laboratuvar.com.tr
burda 99 lira.
bernil sen 60 lirayamı almıştın?
ewet cnm markası bu ..Rengıncım solemıs ebharcımHanna HI 98103 (Checker) Kalem Tipi pH Metre, Manuel Kalibrasyonlu, pH lm - laboratuvar malzemeleri, cihazlar, hassas terazi, ph metre | laboratuvar.com.tr
bide bu var
bernil senin aldıgın bumuydu yoksa:44:
aaaaa super cnm hamıssın HAYIRLI OLSUN cnmkızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir
Hallo ben geldim ne habersiniz ????
evet kullanmıştı hatırlıyorum yazmıştı, kullanırız ya o zaman yapmayacağımız şey yok zaten
kullananlar uzun süreli kullanmıcakkii.bi sorun olacagını sanmıyorum ben
momofta kullanmıştı galiba
sabah yaşandı ankarada depremm
akşamda olabülüüüü tekrarr.ezele sölerkenn bende bu sıraa zıvanadan cıktımmm
haskenaaaaaaaaaaaaaaam canımm aşşkkkıııııımmmmm kara kızanım yahu senı görmek neka güzelhoşgeldinn sefalar getirdin giderken yüreğimide götürdün
canım silik çizgi varsa hamilesindir yaaa hadi inşaAllah bakalım kan tahlili sonucun ne çıkacakkızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Gunaydın kızlar
ezel slm cnm nbr
kızlarr günaydınnn
Hallo ben geldim ne habersiniz ????
super valla cnm öbur dıyete baslayacagım ıcın son hızkızlar hepinize günaydınlaaar benim tatlandırıcılar dün gelmiş rengin site güvenilir mi diye soruyordun bir problem yaşamadım ben ürünlerde gayet iyi ambalajındaydı
hoşgeldin haskena hasretlik bitti sonunda :)
kızlar momof kullanmışmı tatlandırıcıdan eşinede kullandırmışmı kesin bilgimi ona göre kullanıcam
Canım silik çizgi varsa hamilesindir yaaa hadi inşaallah bakalım kan tahlili sonucun ne çıkacak
günaydın berniilll iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
kızlarr günaydınnn
Günaydın kızlarrr nasılsınz
günaydın kızlarrr nasılsınz
günaydın kızlar minieteğe çok sevindim size selam vermeeyi unuttum nasılsınız
kızlarr günaydınnn
günaydın umut kara verdinmi canım bu ay ne yapcaksın
super valla cnm öbur dıyete baslayacagım ıcın son hız
yola devam edıyom ıns bı aksılık cıkmassa ..
Ezelcım ben cayı zaten sekersız ıcıyom
ama alsakmıkı bu tatlandırıcıdan ya
elaracım cnm sende yardım et napıyım sen alcanmı??...
Kızlar artık cok ıstıyom ya aksam
mısafırlıge gıttım anacım herkesın ıkı tane oglusları var
dedım allahım bıze bır tanede yeter ıns verır rabbımde
bu özlemlerı bıtırırız...rengın benım kocada ne sölersem yapıyo kız
senınkı gıbıadamlar 3 kızdan sonra napsınlar valla
günaydın bernil ay ne güzel şeker kullanmıyosun bende yıllardır bırakmak istiyorum ama bırakamadım 17 senedir bir çay kaşığında kaldım ben aldım ama şekeri az kullanmak istiyorum benim eşim allahtan içeceklerinde kullanmıyo senin eşin kullanıyomu canım kadınlarda fazla zararı yokmuş sanırım inş fazla kullanmama gerek kalmaz ben mecbur kullanıcam canım ya
canım 1 dk öncesine kadar gitmeyi düşünmüyordum
şimdi minietekten sonra acaba gitsemmi diyorummm çok sevindim ona