bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm 60 tl

ewet cnm markası bu ..Rengıncım solemıs ebharcım

cnm mesaj ın cevabıı olms oldu burdan:)kalem tıpı olan dan

Son düzenleme:
kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem

biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir

aaaaa super cnm hamıssın HAYIRLI OLSUN cnm

Rabbım saglıklı sıhatlı ıstegınden bır evlaT nasıp etsın ıns

kızlar hepinize günaydınlaaar benim tatlandırıcılar dün gelmiş rengin site güvenilir mi diye soruyordun bir problem yaşamadım ben ürünlerde gayet iyi ambalajındaydı

Hallo ben geldim ne habersiniz ????

hoşgeldin Haskena hasretlik bitti sonunda :)

evet kullanmıştı hatırlıyorum yazmıştı, kullanırız ya o zaman yapmayacağımız şey yok zaten

kullananlar uzun süreli kullanmıcakkii.bi sorun olacagını sanmıyorum ben
momofta kullanmıştı galiba

kızlar momof kullanmışmı tatlandırıcıdan eşinede kullandırmışmı kesin bilgimi ona göre kullanıcam

sabah yaşandı ankarada depremm
akşamda olabülüüüü tekrarr.ezele sölerkenn bende bu sıraa zıvanadan cıktımmm

haskenaaaaaaaaaaaaaaam canımm aşşkkkıııııımmmmm kara kızanım yahu senı görmek neka güzel hoşgeldinn sefalar getirdin giderken yüreğimide götürdün

canım silik çizgi varsa hamilesindir yaaa hadi inşaAllah bakalım kan tahlili sonucun ne çıkacak

Gunaydın kızlar

ezel slm cnm nbr

günaydın berniilll iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

cnm günaydın...tebrik ederim valla:))adet günün geçmediği için silik çıkmıştır..geçince tam koyu çıkıyor..ama %80 hamilesin
bakalım kan tahlilinide yap kesin olsun:)

Hallo ben geldim ne habersiniz ????

hoş geldin haskena..
darısı Elaranın başına..
ya bende bekliyordum aslında banlanmayı..siz gidince tamam dedim.sıra bana gelicek..ama banlanmadım..anlamadım yani...baya üzerine gitmiştim aslında..neyse belki yeniyim diye görmezden gelmişlerdir...:)

super valla cnm öbur dıyete baslayacagım ıcın son hız

yola devam edıyom ıns bı aksılık cıkmassa ..

Ezelcım ben cayı zaten sekersız ıcıyom

ama alsakmıkı bu tatlandırıcıdan ya

elaracım cnm sende yardım et napıyım sen alcanmı??...

oooooooooooooooo maşallah minietek tebrik ederim canım ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin canım benimde öle çıkmıştı daha çok yeni ondan silik innş kan testindede netleşir

iğne kardeşim inanki çooook sevindim
ayy hadi hayırlı uğurlu olsun bak olunca oluyor canım

günaydın bernil ay ne güzel şeker kullanmıyosun bende yıllardır bırakmak istiyorum ama bırakamadım 17 senedir bir çay kaşığında kaldım ben aldım ama şekeri az kullanmak istiyorum benim eşim allahtan içeceklerinde kullanmıyo senin eşin kullanıyomu canım kadınlarda fazla zararı yokmuş sanırım inş fazla kullanmama gerek kalmaz ben mecbur kullanıcam canım ya

Kızlar artık cok ıstıyom ya aksam

mısafırlıge gıttım anacım herkesın ıkı tane oglusları var

dedım allahım bıze bır tanede yeter ıns verır rabbımde

bu özlemlerı bıtırırız...rengın benım kocada ne sölersem yapıyo kız

senınkı gıbıadamlar 3 kızdan sonra napsınlar valla

bu adamları okuyup üfledinizmi kızlarrr benimkinide okuyun

valla tek seker kullanıyodu

onuda atma dedım bu sabaha bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…