- 3 Ocak 2007
- 2.608
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.821
mehmet özün kitabında erkeklerde stevia kullanımı kısırlığa yol açıyo yazıyomuş,
neyse olsun kocama vermem bende
verme ona zaten spermler üzerinde etkiliymiş
cnm fıyatı onemlı degılde hımelıya tuzumu daha ıyı acaba elaracım
yardım cnm?
Elara banlı zaten ebrosda gelemedı yhu:)
kız notlarıma baktım ama bulamadım cnm ya bılmıyom ama o uzun yaptı heralde 3 ayfelan bıde ılk deneyısınde oldu heralde
bende akşam marketten arı poleni aldım oda çok alkaliymiş öyle demişti Elara
portakal aldım iki file sıkmalık sabah sıktık içtik iki filede limon aldım akşamada stevia ile limonata yapıcam inşaAllah
bide peynire o kadar hasret kaldım ki bende dayanamadım keçi peyniri aldım normal inek ve koyun peynirine göre daha az asidikmiş bu sabahta peynir zeytin domates salatalık dörtlüsünün tadını çıkarttım
her gün mutlaka kivi yiyorum çok alkaliymiş
himalaya tuzunu ben kullanıyorum sadece içme suyuna katıyorum, içinde 80 küsür mineral barındırıyo
alkali yapma özelliği de var
cnm fıyatı onemlı degılde hımelıya tuzumu daha ıyı acaba elaracım
yardım cnm?
çörek otu tarçın bala başla adeti düzenliyor yani inşaAllah düzenliyordurbende not tutmuştum ama hep bilgiler parça parça olduğu için atladıklarım var ssanırım 3 ay öce yani ama adet tarihleri değiştiği için bioritmi hesaplayamıyorum şimdiden yapcam bilmiyorum
oooo afiyet olsun canımmm
bende not tutmuştum ama hep bilgiler parça parça olduğu için atladıklarım var ssanırım 3 ay öce yani ama adet tarihleri değiştiği için bioritmi hesaplayamıyorum şimdiden yapcam bilmiyorum
taamam o keçiboynuzu kürünü içsinmeyve suyuna kattım akşam karışık meyve suları var ya onları çok seviyor onunla içti söylemesem hiç anlayacağı yoktu bu sabahta portakal suyuna kattım
senin aldığın himelaya tuzu nasıl parça parça mı yoksa öğütülmüş mü benimki öğütülmüş
ben yemeklerde falan kullanıyorum
himalaya tuzunu ben kullanıyorum sadece içme suyuna katıyorum, içinde 80 küsür mineral barındırıyo
alkali yapma özelliği de var
çörek otu tarçın bala başla adeti düzenliyor yani inşaallah düzenliyordurGeçen ay benim 30 günde geldi bu ayda inşaallah öyle olur
teşekkürler umut diyeti yine sıkı tutmaya başladım inşaallah nisanda rabbim bize hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder
aaaaa super cnm hamıssın HAYIRLI OLSUN cnm
Rabbım saglıklı sıhatlı ıstegınden bır evlaT nasıp etsın ıns
cnm günaydın...tebrik ederim valla:))adet günün geçmediği için silik çıkmıştır..geçince tam koyu çıkıyor..ama %80 hamilesin
bakalım kan tahlilinide yap kesin olsun:)
oooooooooooooooo maşallah minietek tebrik ederim canım ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin canım benimde öle çıkmıştı daha çok yeni ondan silik innş kan testindede netleşir
günaydın kızlar minieteğe çok sevindim size selam vermeeyi unuttum nasılsınız
iğne kardeşim inanki çooook sevindim
ayy hadi hayırlı uğurlu olsun bak olunca oluyor canım
canım 1 dk öncesine kadar gitmeyi düşünmüyordum
şimdi minietekten sonra acaba gitsemmi diyorummm çok sevindim ona
Kızlar artık cok ıstıyom ya aksam
mısafırlıge gıttım anacım herkesın ıkı tane oglusları var
dedım allahım bıze bır tanede yeter ıns verır rabbımde
bu özlemlerı bıtırırız...rengın benım kocada ne sölersem yapıyo kız
senınkı gıbıadamlar 3 kızdan sonra napsınlar valla
çörek otu tarçın bala başla adeti düzenliyor yani inşaAllah düzenliyordurgeçen ay benim 30 günde geldi bu ayda inşaAllah öyle olur
teşekkürler umut diyeti yine sıkı tutmaya başladım inşaAllah nisanda Rabbim bize hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder
ezel nasıl yapıyon o karısımı bırde ne zaman baslıyon cnm