bebek cinsiyet belirleme..

kız notlarıma baktım ama bulamadım cnm ya bılmıyom ama o uzun yaptı heralde 3 ayfelan bıde ılk deneyısınde oldu heralde

bende not tutmuştum ama hep bilgiler parça parça olduğu için atladıklarım var ssanırım 3 ay öce yani ama adet tarihleri değiştiği için bioritmi hesaplayamıyorum şimdiden yapcam bilmiyorum

oooo afiyet olsun canımmm

bende not tutmuştum ama hep bilgiler parça parça olduğu için atladıklarım var ssanırım 3 ay öce yani ama adet tarihleri değiştiği için bioritmi hesaplayamıyorum şimdiden yapcam bilmiyorum
çörek otu tarçın bala başla adeti düzenliyor yani inşaAllah düzenliyordur geçen ay benim 30 günde geldi bu ayda inşaAllah öyle olur

oooo afiyet olsun canımmm

teşekkürler umut diyeti yine sıkı tutmaya başladım inşaAllah nisanda Rabbim bize hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder

ewet cnm benımde öle oyuzden dıyetımı yapıp

artık hangı ay denk gelırse o ay yapcam ıns

taamam o keçiboynuzu kürünü içsin meyve suyuna kattım akşam karışık meyve suları var ya onları çok seviyor onunla içti söylemesem hiç anlayacağı yoktu bu sabahta portakal suyuna kattım

senin aldığın himelaya tuzu nasıl parça parça mı yoksa öğütülmüş mü benimki öğütülmüş
ben yemeklerde falan kullanıyorum

parça parça suya atıyorum ara sıra yemeklerde kullanıyorum hemen eriyo zaten

ezel nasıl yapıyon o karısımı bırde ne zaman baslıyon cnm

aaaaa super cnm hamıssın HAYIRLI OLSUN cnm

Rabbım saglıklı sıhatlı ıstegınden bır evlaT nasıp etsın ıns

sağol cnm inşşşallahh hayal görmemişimdir

ezel canım silik çizgi varsa hamilesindir yaaa hadi inşaAllah bakalım kan tahlili sonucun ne çıkacak
inşallah ezel valla kan tahlilini alana kadar inanmıcam

cnm günaydın...tebrik ederim valla:))adet günün geçmediği için silik çıkmıştır..geçince tam koyu çıkıyor..ama %80 hamilesin
bakalım kan tahlilinide yap kesin olsun:)

tşk ederim inşallahh

oooooooooooooooo maşallah minietek tebrik ederim canım ne kadar sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin canım benimde öle çıkmıştı daha çok yeni ondan silik innş kan testindede netleşir

çok sağol cnm çok tşk ederimm
günaydın kızlar minieteğe çok sevindim size selam vermeeyi unuttum nasılsınız

iğne kardeşim inanki çooook sevindim
ayy hadi hayırlı uğurlu olsun bak olunca oluyor canım

canım benım çokk sağol iğne kardeşimm inşallah gerçekten hamileyimdir bende geç yumurtlama da oldu ya daha geç öğreniyormuş geç yumurtlama olanlar

canım 1 dk öncesine kadar gitmeyi düşünmüyordum
şimdi minietekten sonra acaba gitsemmi diyorummm çok sevindim ona

git git sakın bence 1 ayı bile atlama belki en bereketletli en sağlıklı yumurtan atlim bu ayı dediğin zamandadır adetın 10. gününde git cnm neolur

inşallah nur topu gibi bir oğlun olur sağlıklıca kucağına alırsın

kızlar hepinize tşk ederim inşallah yanılmamışımdır

sabah kan tahlili verdim sağlık ocağına değil ama akşam 4 te çıkarsa çıkar yoksa yarına kalır dedilerr

canım benim adetimde bi problem yok çok şükür ama geçen ay çörekotunu bol yedim yumurtlama erken oldu bu ay yine denicem dietten önce bakim aynımı olacak şu poleni nerde spariş verdin ezel bende bakim bi kız bu takviyeler falan benim normal beslenmemle çok farklı muz ve sodayı kaç tane tüketiyosun ezel

ezel nasıl yapıyon o karısımı bırde ne zaman baslıyon cnm

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

ama bu ölçülerin yarısını yap hepsini yaparsan bitiremezsin adetin ikinci günü başlanıyor ama ben ilk günü akşamı başladım ben sadece akşamları bir şeker kaşığı yedim öğütülmüş çörek otu almadım normal çörek otu attım ağzımda çiğnedim zaten aktardan çğütülmüş almamak gerekiyormuş öğütülmüş katacaksan değirmenle evde kendin öğütüp hemen bala kat normalde sabah akşam yenmesi gerekir diye yazıyor ama ben sadece akşamları yemek öncesi aç karna yedim adetin 12. gününe kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…