- 17 Aralık 2010
- 945
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.801
bu adamları okuyup üfledinizmi kızlarrr benimkinide okuyun
bcm okumak uflemek degıl
sende 1 tane var bızde 3 tane fark orda bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adamları okuyup üfledinizmi kızlarrr benimkinide okuyun
Kızlar artık cok ıstıyom ya aksam
mısafırlıge gıttım anacım herkesın ıkı tane oglusları var
dedım allahım bıze bır tanede yeter ıns verır rabbımde
bu özlemlerı bıtırırız...rengın benım kocada ne sölersem yapıyo kız
senınkı gıbıadamlar 3 kızdan sonra napsınlar valla
super valla cnm öbur dıyete baslayacagım ıcın son hız
yola devam edıyom ıns bı aksılık cıkmassa ..
Ezelcım ben cayı zaten sekersız ıcıyom
ama alsakmıkı bu tatlandırıcıdan ya
elaracım cnm sende yardım et napıyım sen alcanmı??...
Günaydın kızlarrr nasılsınz
amin canım rabbim bizede tattırır inş ne güzel maşallah eşine bide huysuz anlayışsız inat olsalar ne yapardık inan bu bebeği eşimin hatrı için yapacam bernil ben çok korkuyorum benim eşim beni hiç üzmez beni kırmaz bende onun hatrı için yapıcam bu defa üçünde çok istedim olmalarını ama bunda bana kalsa yapmazdım heralde
ewet cnm 60 tl
ewet cnm markası bu ..Rengıncım solemıs ebharcım
cnm mesaj ın cevabıı olms oldu burdan:)kalem tıpı olan dan
bende çayımda falan şeker kullanmıyorum bernil ama bol bol limonata içmemiz gerek ya ilşte limona yapmak için aldım eşimde tek şekerli içer onun içinde almıştım ama kısırlık yapar deniyor bakalım momofun eşi kullanmışmı o konu bir aydınlığa kavuşsun ondan sonra karar vericem
günaydın umutçuumm nasılsınnn
cnm momofun esı hıc bır takvıye kullanmamısdı
sadece momof kullanmıstı takvıyelerı yanlıs hatırlamıyosam
günaydın kızlarrrrrrr.....
cnm momofun esı hıc bır takvıye kullanmamısdı
sadece momof kullanmıstı takvıyelerı yanlıs hatırlamıyosam
bende çayımda falan şeker kullanmıyorum bernil ama bol bol limonata içmemiz gerek ya ilşte limona yapmak için aldım eşimde tek şekerli içer onun içinde almıştım ama kısırlık yapar deniyor bakalım momofun eşi kullanmışmı o konu bir aydınlığa kavuşsun ondan sonra karar vericem
günaydınnn
ezel bide tuz vardı off onuda almam lazımsen eczaneden almıştın her eczanede olurmu acaba bide markette falan satılıyomu acaba
momof kaçıncı denemesinde hamile kalmıştı bernil hatırlıyomusun bide takviye ve dieti kaç ay yaptı acaba şunun için soruyorum hani iki aylık sıkı bir rejimle ve takviyeyle başlasakmı die
canım markette deniz tuzu var ben görmüştüm ama her markette varmıdır bilmem üzerinde kocaman deniz tuzu yazıyordu benim eczaneden aldığım himeleya tuzu
rengıncım mıgrosda var cnm denız tuzu ben almısdım
ezelcım denız tuzuyla hımeeleya tuzu aynı mı??
canım sanırım aynı değil arada fiyat farkıda var ama internetten bir bak istersen