bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar artık cok ıstıyom ya aksam

mısafırlıge gıttım anacım herkesın ıkı tane oglusları var

dedım allahım bıze bır tanede yeter ıns verır rabbımde

bu özlemlerı bıtırırız...rengın benım kocada ne sölersem yapıyo kız

senınkı gıbı:KK1:adamlar 3 kızdan sonra napsınlar valla

amin canım rabbim bizede tattırır inş ne güzel maşallah eşine bide huysuz anlayışsız inat olsalar ne yapardık inan bu bebeği eşimin hatrı için yapacam bernil ben çok korkuyorum benim eşim beni hiç üzmez beni kırmaz bende onun hatrı için yapıcam bu defa üçünde çok istedim olmalarını ama bunda bana kalsa yapmazdım heralde

super valla cnm öbur dıyete baslayacagım ıcın son hız

yola devam edıyom ıns bı aksılık cıkmassa ..

Ezelcım ben cayı zaten sekersız ıcıyom

ama alsakmıkı bu tatlandırıcıdan ya

elaracım cnm sende yardım et napıyım sen alcanmı??...

bende çayımda falan şeker kullanmıyorum bernil ama bol bol limonata içmemiz gerek ya ilşte limona yapmak için aldım eşimde tek şekerli içer onun içinde almıştım ama kısırlık yapar deniyor bakalım momofun eşi kullanmışmı o konu bir aydınlığa kavuşsun ondan sonra karar vericem

Günaydın kızlarrr nasılsınz

günaydın umutçuumm nasılsınnn

amin canım rabbim bizede tattırır inş ne güzel maşallah eşine bide huysuz anlayışsız inat olsalar ne yapardık inan bu bebeği eşimin hatrı için yapacam bernil ben çok korkuyorum benim eşim beni hiç üzmez beni kırmaz bende onun hatrı için yapıcam bu defa üçünde çok istedim olmalarını ama bunda bana kalsa yapmazdım heralde

CNM AYNEN INANKI BENIM ESIMDE ÖLE INAN 12 SENELIK EVLILIK HAYATIMIZDA

BIR KERE BILMEM KÜS OLDUGUMUZU RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::nazar:

VALLA BENDE COK KORKUYOM AMA INAN SIRF ESIM ICIN COK ISTIYOM

RABBIM INS NASIP EDER CNM YA

ewet cnm 60 tl

ewet cnm markası bu ..Rengıncım solemıs ebharcım

cnm mesaj ın cevabıı olms oldu burdan:)kalem tıpı olan dan

sağol canım fiatlar artmış galiba burda 85 lira benimde almam lazım artık sen ölçtünmü ph ın kaç çıkıyo rejimde önce

bende çayımda falan şeker kullanmıyorum bernil ama bol bol limonata içmemiz gerek ya ilşte limona yapmak için aldım eşimde tek şekerli içer onun içinde almıştım ama kısırlık yapar deniyor bakalım momofun eşi kullanmışmı o konu bir aydınlığa kavuşsun ondan sonra karar vericem

cnm momofun esı hıc bır takvıye kullanmamısdı

sadece momof kullanmıstı takvıyelerı yanlıs hatırlamıyosam

cnm momofun esı hıc bır takvıye kullanmamısdı

sadece momof kullanmıstı takvıyelerı yanlıs hatırlamıyosam

momof kaçıncı denemesinde hamile kalmıştı bernil hatırlıyomusun bide takviye ve dieti kaç ay yaptı acaba şunun için soruyorum hani iki aylık sıkı bir rejimle ve takviyeyle başlasakmı die

ezel bide tuz vardı off onuda almam lazımsen eczaneden almıştın her eczanede olurmu acaba bide markette falan satılıyomu acaba

ezel bide tuz vardı off onuda almam lazımsen eczaneden almıştın her eczanede olurmu acaba bide markette falan satılıyomu acaba

canım markette deniz tuzu var ben görmüştüm ama her markette varmıdır bilmem üzerinde kocaman deniz tuzu yazıyordu benim eczaneden aldığım himeleya tuzu

momof kaçıncı denemesinde hamile kalmıştı bernil hatırlıyomusun bide takviye ve dieti kaç ay yaptı acaba şunun için soruyorum hani iki aylık sıkı bir rejimle ve takviyeyle başlasakmı die

kız notlarıma baktım ama bulamadım cnm ya bılmıyom ama o uzun yaptı heralde 3 ayfelan bıde ılk deneyısınde oldu heralde

canım markette deniz tuzu var ben görmüştüm ama her markette varmıdır bilmem üzerinde kocaman deniz tuzu yazıyordu benim eczaneden aldığım himeleya tuzu

rengıncım mıgrosda var cnm denız tuzu ben almısdım

ezelcım denız tuzuyla hımeeleya tuzu aynı mı??

bende akşam marketten arı poleni aldım oda çok alkaliymiş öyle demişti Elara
portakal aldım iki file sıkmalık sabah sıktık içtik iki filede limon aldım akşamada stevia ile limonata yapıcam inşaAllah
bide peynire o kadar hasret kaldım ki bende dayanamadım keçi peyniri aldım normal inek ve koyun peynirine göre daha az asidikmiş bu sabahta peynir zeytin domates salatalık dörtlüsünün tadını çıkarttım
her gün mutlaka kivi yiyorum çok alkaliymiş

mehmet özün kitabında erkeklerde stevia kullanımı kısırlığa yol açıyo yazıyomuş,

X