- 27 Ağustos 2009
- 882
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.761
benim eşim allahtan şeker kullanmıyo
rengin bernil ne zaman başlıyo bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz tahminde biulunalim cinsiyetini belli olunca yazarsin Son adet tarihini ve hatirliyorsan iliski günlerini yaz ..........
Haskena sen bu ay başlıyon demı diyecektem aklıma geldı mevlütten sonra yani martta senınde düğünü yapsak
Hımm sat 28 Kasımdı.
İlişki günlerini hatırlamıyorum maalesef:26:
Beklenen doğum tarihi 4 eylül
rengin bernil ne zaman başlıyo bilen varmı
Peki iliski araligi SIKMIYDI hani yumurtlama günü erkek ,gün asiri iliskil sonucu kiz cocuk oluyor teorisinin dogruluguna bakalim diye ...........
Canim özlden atamiyom msj sürem dolmadi sorunu cevabi herkes biliyorda dünkü kizan bilmiyor ......
Dagitacam kiz zamani gelince davetiyeleri sizsiz olmaz dügün,, gelmezseniz küserim bak.....
Peki iliski araligi SIKMIYDI hani yumurtlama günü erkek ,gün asiri iliskil sonucu kiz cocuk oluyor teorisinin dogruluguna bakalim diye ...........
Slm kızlarrr nasılsınız
ezelll cetvelime hiç bişey demiyonnnnn çok güzel oldu baaakkk:78:
amin inşaAllah canım ya şu saf osmancıkta alır inşaAllah
kızlar nasılsınız ben ara ara gelip geçmişi okuyorum bende denemeler nisanda başlıycak fazla yer işgal etmeyim o zamana kadar dedim
İlişki aralığı günaşırıydı sanırım ama mutlaka yumurtlama gününe de denk getirmişizdir
O kadar hesapladık yahu
Bu arada bebek ne tarafta onu da anlamadım.
doktor bu kez sağdan baktı,ultrason resminde de en sağda.
Ama hani ultrason resmini karnıma tuttuğumda solda oluyor.
Ben de hep sol tarafta hissediyorum,sağda bir şey yok gibi:26:
Canim 7-8 haftalik usg resminde bebek nerde soldami sagdami duruyor Elara bakiyor ve o diyorki soldaysa erkek sagdaysa kiz ne zaman ögrenecen sen cinsyietini tabi herseyden önce saglikli ve hayirli bir evladin olur insaAllah sonrada gönlündekini kucagina alman dilegi ile.....
Kiz su Osmani kaldirin Canomun oglusunun adi olacak o ................
slmm kızlarrr ben geldimmmmmmm
slmm kızlarrr ben geldimmmmmmm
sen hoşgeldin cnm aslında çok sevindimm gelmene bu koca bi kapıo bılgısayarı alana kadarr
şimdilik bir değişiklik yok 24 ünde regl olmam gerek ama bakalım gebe değilsem bile zamanında olacağımı sanmıyorum yarın sabah gebelık testı yapcam ve kan testı için sağlık ocağına gidicem
InsaAllah yarin güzel haberlerini aliriz diyorum ama bu ay olmazsa cok üzülme tamam mi canim yola devam dualarim seninle ....
Iyi geceler canim yarin görüsürüz insaAllah,, yarin yeni gün yeni gün yeni umutlar getirsin sana......