bebek cinsiyet belirleme..

günaydın güzel hanımlar baktım toplanmışsınız yine ben giremiyorum bir zamandır ama aklım sizlerle iş güç zamanım olmuyor
sizleri çok öpüyorum ve iyi günler diliyorum

alıntıııı

anacim bizimki de ne keciboynuzu pekmezini yiyor ne iciyor kurunu (cok aciydi hakliydi) ben de tozunu buldum. Onu da caktirmadan yediriyorum. her aksam yemekten sonra 1 fincan Turk kahvesi icer. ben de 1 kasik kahve 1 kasik keciboynuzu tozunu beraber pisiriyorum. kahve aciya icinde cakmiyor. tost yaparken boyle kasarin arasina ekip ketcap dokunbce ustune onu da cakmiyor. yalniz gecen kahveye 2 kasik koymustum. bunun telvesi cok olmus dedi icmedi:)

:KK60: :KK60: :KK60: yav benim koca türk kahveside içmez ki adam ne türk kahvesi seviyor ne nescafe kola gazozda içmez meyve suyu içer onada katınca tadı daha kötü oluyor neyse bir bardağı komle katmam azar azar her meyve suyuna katarım bende napıyım yaaa :KK61:

kız tok karnına içirirsem bu sefer içinde ne var ne yok çıkarır adam ondan korkuyorum :KK1:

az az ver canım tiksindirme sende şöle kahvaltıyı yapsın 10 dakika sonra yarım çay bardağı ver yeter bence alışırsa bakarsın artırırsın bence aç karna olduğu için kusmuştur kendimden biliyorum bi dene bence çok istiyosun madem yanına bi poşet al ben çocuklara öle yapıyorum bazan midelerini bozuyolar elimde poşet bekliyorum

az az ver canım tiksindirme sende şöle kahvaltıyı yapsın 10 dakika sonra yarım çay bardağı ver yeter bence alışırsa bakarsın artırırsın bence aç karna olduğu için kusmuştur kendimden biliyorum bi dene bence çok istiyosun madem yanına bi poşet al ben çocuklara öle yapıyorum bazan midelerini bozuyolar elimde poşet bekliyorum

haklısın yaaa adamın başında duruyorum cellat gibi iç iç diye kızıyor bana başımda durma kolay bişeymi bunu içmek sanıyorsun diyor bana haklı adam bende karbonatalı suyu şçerken öyle oluyorum zorlamaya gerek yok az az da içse faydası olur dimi ama içine limon sıksam bu keçiboynuzu kürünün kürü bozarmı acaba
ebhar ne dersin keçiboynuzu kürüne limon sıkılır mı vallah keçiboynuzlarını bile saka su ile kaynatıyorum :KK1:

kızlar benim hemen çıkmam lazım geç kaldım zaten size bakıcam diye :KK1:
işimden olmayım şimdi :KK1:
gelirim ben gene ara ara öptüm hepinizi:KK54::KK54::KK54:

Alışkın olduğumuzu yazalım ozaman şekerim hemen dikkatimi çektin valla dedim bu kesin o birden geldi herşeye yorum yapıyo sanki tanıdık gibi nasıda olaya daldı hemen falan diyodum anladımki sensinnnnn sevindim kadın milleti cin valla yaa uğraşmaya gelmez :KK9::KK9::KK9:
:KK1::KK3: napim cnm bi öküz yüzünden forumamı girmicem.

Elara yok haskena yok gece boş geçti kızlar geçmiş olmıycak size tükkanı erken kapadık hepinizi öptümmmm
haskenanın banı öglen 2:30 gibi acılıyorr
elara 3 gün banlı:125:

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız bugüünnn yaaa ben bu sabah aç karnına eşim keçiboynuzu kürü içirmeye kalktım adam gözümün önünde kustu vallah bir sinirlendi bu şey aç karnına içilirmiiiiiii iğrenç tadı vaarrrr ya ne yapsam acaba böyle içmicek eminim meyve suyuna katıncada beter bişey oluyor oofff
ayy yazık adama üzüldüm yaa
sen sabah verme eşine.gece yatmadan ver,hem fiki fikiyede birebir :KK1:
1 su bardagı vermen şart degil ayrıca.1 çay bardagı versen yeterli.hiç yoktan iyidir.
cokta bunaltma adamı hepten tiksinir bidaha azına bişi koymaz.
keçiboynuzu tozu yada pekmezi kürü kadar etkili degil.
adam hiç birini tüketmek istemiyorsa ozaman size yazdıgım takviyeelerden ver eşine.

bende iyiyim canım adetimi bekliyorum hani yumurta çatladıktan sonra 14 gündü ya onu takip ediyorum bu gün olacam sanırım karnında adet ağrısı var sanırım bugün 15 gün
rengin regli olunca söle sanada cetvel yapayım

X