- 3 Ocak 2007
- 2.608
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.141
:44::44::44:
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklaa oğlunu kucağına alırsınnn
canım biortimden geldi mesela kakulenin oğlunda biortim tutmuyor ya acaba düşüğümü var diye düşündüm senin kızında biortim tutuyormuydu hiç baktık mıbu soru nerden geldi aklına
benim kızımdan önce olduu
çok teşekkür ederim güneşezel çok güzelmişsin canım ya gözlerin ışıl ışıl,bebiş kucağına çok yakışmış maşaallah size
sus şimdi ezel bunuda tuttarmak için uğraşır tam karar vermişken vazgeçer şimdi
maşallahhhhh ikinize de tütüttüü.ne kınası bu anlamadım ama oğlanın kınası mı?
evet canım oğlandan 3 -4 ay önce düşüğüm oldu 8 haftalıktı kese bozulmuş kürtaj olmak zorunda kaldım ama.ben biliyorum ama onda ağır bişey kaldırmıştım ve düştüğü gün bütün gün ayaktaydım malesef.hayırdır niye sordun ezelim??
milkgirl, icilince alkali oluyor potasyum oraniyla ilgili sanirim. Erkek bebek diyetinde sirkeli su var. Dus yapinca vajinayi asidik yapiyor. Eger dus yapamiyorsan karbonat uygulamasi gibi parmagini sirkeye batirip uygulamayi dene. ayni sey olmaz ama yoktan iyidir
günaydın umut ezel bernil nasılsınız kızlar
gunaydın cnm ıyıyız cok sukur sende ıyısın ıns..günaydın umut ezel bernil nasılsınız kızlar
gunaydın kızlar ..
cocuklar okula bız buraya
aynen bernil burasıda bizim okul sayılır
günaydın naber canım
iyiyim çok şükür canım adetinin kaçıncı günü umut hadi canım ya ladys seni geçti maşallah ilk ay bingo sende eşine keçiboynuzu kürü falan yap bak bernil başlamış bende başlamalıyım
gunaydın cnm ıyıyız cok sukur sende ıyısın ıns..
bende iyiyim canım rejime yavaştan baaşlamaya karar verdim bbalık ve tavuğa dün jübilemizi yaptık dedim eşime bir hafta sonrada kahvaltıya başlayım peynir ve yumurtaya diyorum sen ne zaman başlıcaksın bernil ay yemek ismi söyleyelim bernil birbirimize zorlanmayalım
kız balık yasakmı ??bende iyiyim canım rejime yavaştan baaşlamaya karar verdim bbalık ve tavuğa dün jübilemizi yaptık dedim eşime bir hafta sonrada kahvaltıya başlayım peynir ve yumurtaya diyorum sen ne zaman başlıcaksın bernil ay yemek ismi söyleyelim bernil birbirimize zorlanmayalım
ezel yeni resmini gördüm canım çok tatlı ve masum çıkmışsın maşallah,bebeğinde gözleri maşallah masmavi kız bizimde öle yakışıklı oğullarımız olur inş