- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.121
kakulee sende cok şanslısın hee.hamile kalamdan önce eşinle bol bol hasret gideriyonuz hergünn
eşin budurumdan memnunmu, yoksa "yeter hanım" deyip adam kacacak delikmi arıyorr
elara ben şu sirkeli duş hakkında bi yazı göndermişsin ya onu okudumda asidik için yüzde beş asidik asit diyor buda bildiğimiz sirkeymiş.şimdi bi siteden baktım yüzde beş asedik asit konmalıymış sirkeye zaten.
bide diğeri Benzoik asit, sitrik asit, laktik asit, askorbik asit bunlara baktım bunlarda gıdalardaki ait düzenleyiciler
sitrik asit bildiğimiz limon tuzu zaten.
geçen bim de calsiyum tabletleri vardı şu suda eriyenlerden aldım bakayım evde incelerim demiştim.içindekilere bakıyorum bu asidik düzenleyicilerin hepsi var nerdeyse acaba bunu yapsak nasıl olur ki
bernıl 3ü de çin takvımıme göre kız mı
öpüyorum herkesi iyi geceler acayip bir bilgi buldum yarın paylaşırım inş.
hyr cnm sade bırı tutuyo
konumuz yumurtaydı sıvılara geçtik=))sonra katı sonra ishaaallll eweetttt bu konu wc de biteeerrrr
Canım çok sevindim herşey sonuna kadar yolunda gider inş. sıkıntılı dönem bitmiştir umarım tadını çıkartırsın artık hamileliğininselam kızlar epeyden beri uğrayamadım almış başını gitmiş sayfalar valla... benim sonuçlarım temiz çıktı salı günü kontrolüm var 1 ay oldu çok meraktayım görmek istiyorum artık bebişimi...yanımda olan bütün destekçi arkadaşlardan allah razı olsun sağlıklı gönüllerinde ne varsa o bebişi nasip etsin rabbim....boncuk nasıl iyileştimi çok merak ediyorum onu...bilen arkadaşlar varsa söyleyin sağlık durumu nasıl cinsiyeti ne? ayyy ben konuları yavaştan okuyım
Çok çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inş.ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
Canım çok çok özüe yaa ogün çok kötüydüm biraz bakınıyım diye girdim senle sohbette çok iyi gelirdi eminim neşenle iyi ederdin beni ama tam cvp yazdım elektrik gitti üzüldüm valla sonralarıda baya kötü oldum giremedim öpüyorum seni kocaman neşe kaynağı topiğinnnYaprak ses ver :84::84::84:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok sukur rabbıme ben bugun daha ıyıyım .Dr mr cekılmeme ızın vermedı 4 ay dolana kadar agrı kesıcı ıgnelerle devam edıcez mıde bulantılarım ıcınde farklı ılaclar kullanıyorum pek ıyı degıl ama en azından bı fark oluyor tabıkı.
Rabbımın ıznıyle bugunlrde gerı kalıcak ıns.ayın 28 ınde 2 li testımın sonuclarını alıcam ıns hersey yolundadır tek temennım bebegımı sag saglım kucagıma alabılmek.
Burda olamazsamda aklım hep sızlerde kalıyor 2.ci temennımde bır an once eskısı gıbı sızlerle vakıt gecırebılmek.
gecmıse goz atıyım ben bi :)
canım benim çok teşekkür ederim evet gamzeyi bende zaman zaman onunda üç kızı olduğundan sanırım duygularımın tercümanı gibi düşünüyorum ama biz aynı kişi değiliz tatlım
cok gecmiş olsun cnm , üzüldümm(
yok cnm bitiremedim daha:)
mutfak cok yordu beni 2 gün mola verdim temizligee
yarın devam etcemm
sende başlıyromuşsun Allah kolaylık versinnn
iyi olmana sevindim cnm,midendeki kaynamalar gectimi yani.