bebek cinsiyet belirleme..

elara ben şu sirkeli duş hakkında bi yazı göndermişsin ya onu okudumda asidik için yüzde beş asidik asit diyor buda bildiğimiz sirkeymiş.şimdi bi siteden baktım yüzde beş asedik asit konmalıymış sirkeye zaten.
bide diğeri Benzoik asit, sitrik asit, laktik asit, askorbik asit bunlara baktım bunlarda gıdalardaki ait düzenleyiciler
sitrik asit bildiğimiz limon tuzu zaten.

geçen bim de calsiyum tabletleri vardı şu suda eriyenlerden aldım bakayım evde incelerim demiştim.içindekilere bakıyorum bu asidik düzenleyicilerin hepsi var nerdeyse acaba bunu yapsak nasıl olur ki:KK51:

kızlar çıkmak zorundaım şarjım bitmek üzere yataktan kalkıp alırsam koca ohaa diyecek 5 dk bakıyım diye almıştım elime:KK1:

elara ben şu sirkeli duş hakkında bi yazı göndermişsin ya onu okudumda asidik için yüzde beş asidik asit diyor buda bildiğimiz sirkeymiş.şimdi bi siteden baktım yüzde beş asedik asit konmalıymış sirkeye zaten.
bide diğeri Benzoik asit, sitrik asit, laktik asit, askorbik asit bunlara baktım bunlarda gıdalardaki ait düzenleyiciler
sitrik asit bildiğimiz limon tuzu zaten.

geçen bim de calsiyum tabletleri vardı şu suda eriyenlerden aldım bakayım evde incelerim demiştim.içindekilere bakıyorum bu asidik düzenleyicilerin hepsi var nerdeyse acaba bunu yapsak nasıl olur ki:KK51:

evett bende baktım her sirkede %4-%8 arası asetik asid oluyormuş
ama vajinal duşta bahsedilen asetik asit solüsyonu benim kafamı karıştırdı acıkcası.
sen o kalsiyumu iç bence,vajinal duş yapmak nasıl olur bilemiyorum.

kızlar benımde çıkmam gerekıoo eşim istiyo pc yii

elara msj beklıcemm

kakule yarın paylaşırsın dime

kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bende kacar sabah okul var aboo valla kalkamayacam

neyse hepınıze ıyı geceler yarın gorusmek uzere ruyanızda

hepımız sehzadelerımızı goruruz ıns...

konumuz yumurtaydı sıvılara geçtik=))sonra katı sonra ishaaallll eweetttt bu konu wc de biteeerrrr

Kızlar ne uğaşmışsınız bu delüyle yaww wc ye gelmişken sifonu üstüne çekseydiniz oldu bitti bazı insanlar böyle rahatlıyo heralde ya insanları rahatsız huzursuz ederek naptıklarını zannediyolar anlamam neyse herkese iyi geceler öptümm

selam kızlar epeyden beri uğrayamadım almış başını gitmiş sayfalar valla... benim sonuçlarım temiz çıktı salı günü kontrolüm var 1 ay oldu çok meraktayım görmek istiyorum artık bebişimi...:KK16:yanımda olan bütün destekçi arkadaşlardan allah razı olsun sağlıklı gönüllerinde ne varsa o bebişi nasip etsin rabbim....boncuk nasıl iyileştimi çok merak ediyorum onu...bilen arkadaşlar varsa söyleyin sağlık durumu nasıl cinsiyeti ne? ayyy ben konuları yavaştan okuyım :KK52::KK52:
Canım çok sevindim herşey sonuna kadar yolunda gider inş. sıkıntılı dönem bitmiştir umarım tadını çıkartırsın artık hamileliğinin
ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım

uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum:KK9:
Çok çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inş.

Yaprak ses ver :84::84::84:
Canım çok çok özüe yaa ogün çok kötüydüm biraz bakınıyım diye girdim senle sohbette çok iyi gelirdi eminim neşenle iyi ederdin beni ama tam cvp yazdım elektrik gitti üzüldüm valla sonralarıda baya kötü oldum giremedim öpüyorum seni kocaman neşe kaynağı topiğinnn:KK71:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok sukur rabbıme ben bugun daha ıyıyım .Dr mr cekılmeme ızın vermedı 4 ay dolana kadar agrı kesıcı ıgnelerle devam edıcez mıde bulantılarım ıcınde farklı ılaclar kullanıyorum pek ıyı degıl ama en azından bı fark oluyor tabıkı.
Rabbımın ıznıyle bugunlrde gerı kalıcak ıns.ayın 28 ınde 2 li testımın sonuclarını alıcam ıns hersey yolundadır tek temennım bebegımı sag saglım kucagıma alabılmek.
Burda olamazsamda aklım hep sızlerde kalıyor 2.ci temennımde bır an once eskısı gıbı sızlerle vakıt gecırebılmek.
gecmıse goz atıyım ben bi :)

Boncuk canım daha iyisin buna çok sevindim ben hep diyorum biraz zor günler geçirdin ama hem sağlıklı hemde oğluş haberini alınca hepsi geçicek buda mükafatı olucak sağlıklı günler inş. bundan sonraa

canım benim çok teşekkür ederim evet gamzeyi bende zaman zaman onunda üç kızı olduğundan sanırım duygularımın tercümanı gibi düşünüyorum ama biz aynı kişi değiliz tatlım:KK34:

yok kız tabiki biliyom.sen gamze degilsin.yani ondaki sıcaklığı hissettim diye şeettiydim:KK69:

cok gecmiş olsun cnm , üzüldümm :KK43:(

yok cnm bitiremedim daha:)
mutfak cok yordu beni 2 gün mola verdim temizligee
yarın devam etcemm
sende başlıyromuşsun Allah kolaylık versinnn

iyi olmana sevindim cnm,midendeki kaynamalar gectimi yani.

sagol elara.evett yavaş yavaş anca:)
sanada kolay gelsin.evet mutfaktan zor çıkılıyo.bide çocukların odasından:KK53:

X