bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepinize günaydınlaar iyi haftalar diliyoruuummmm
geçmiş çooook birikmiş okumam uzun zamanımı alacak onun için ben geçmişi okumaya başlıyorum bakalım ne gelişmeler olmuş inşaAllah çok çok çoook güzel haberler vardır...

bu soru nerden geldi aklına :KK1:
benim kızımdan önce olduu
canım biortimden geldi mesela kakulenin oğlunda biortim tutmuyor ya acaba düşüğümü var diye düşündüm senin kızında biortim tutuyormuydu hiç baktık mı

ezel çok güzelmişsin canım ya gözlerin ışıl ışıl,bebiş kucağına çok yakışmış maşaallah size:KK16:
çok teşekkür ederim güneş :KK17: o senin güzelliğin evet bebiş kucağıma yakışıyor ama benim kucağımda erkek olur inşaAllah

sus şimdi ezel bunuda tuttarmak için uğraşır tam karar vermişken vazgeçer şimdi :KK1::KK1::KK1:

:KK1: :KK1: :KK1:

maşallahhhhh ikinize de tütüttüü.ne kınası bu anlamadım ama oğlanın kınası mı?

evet canım oğlandan 3 -4 ay önce düşüğüm oldu 8 haftalıktı kese bozulmuş kürtaj olmak zorunda kaldım ama.ben biliyorum ama onda ağır bişey kaldırmıştım ve düştüğü gün bütün gün ayaktaydım malesef.hayırdır niye sordun ezelim??

canım yok bizim burda altı ayına gelen kız bebeklere 6 ay kınası yakılıyor ellerine :KK1:
canım biortim tutmuyor ya sende ondan sordum düşükten dolayı tutmuyor sanırım yaaa araştırmak lazım

milkgirl, icilince alkali oluyor potasyum oraniyla ilgili sanirim. Erkek bebek diyetinde sirkeli su var. Dus yapinca vajinayi asidik yapiyor. Eger dus yapamiyorsan karbonat uygulamasi gibi parmagini sirkeye batirip uygulamayi dene. ayni sey olmaz ama yoktan iyidir

momof elma sirkeli su olacak ama dimi öyle içmemiz lazım alkali olması için

iyiyim çok şükür canım adetinin kaçıncı günü umut hadi canım ya ladys seni geçti maşallah ilk ay bingo sende eşine keçiboynuzu kürü falan yap bak bernil başlamış bende başlamalıyım

basla cnm basla haftada 3veya 4 kez yapmayı dusunuyom valla

gunaydın cnm ıyıyız cok sukur sende ıyısın ıns..

bende iyiyim canım rejime yavaştan baaşlamaya karar verdim bbalık ve tavuğa dün jübilemizi yaptık dedim eşime bir hafta sonrada kahvaltıya başlayım peynir ve yumurtaya diyorum sen ne zaman başlıcaksın bernil ay yemek ismi söyleyelim bernil birbirimize zorlanmayalım:KK34:

bende iyiyim canım rejime yavaştan baaşlamaya karar verdim bbalık ve tavuğa dün jübilemizi yaptık dedim eşime bir hafta sonrada kahvaltıya başlayım peynir ve yumurtaya diyorum sen ne zaman başlıcaksın bernil ay yemek ismi söyleyelim bernil birbirimize zorlanmayalım:KK34:

cnm be su zayıflama ısını ı bıtıreyım hemen ona gcegecem ıns

yanı 2011 de ömrum dıyetle gececek:KK43:

ama olsun 2012de cok mutlu oluruz ınss:emir_bebek::nazar:

kız balık yasakmı ??

ezel yeni resmini gördüm canım çok tatlı ve masum çıkmışsın maşallah,bebeğinde gözleri maşallah masmavi kız bizimde öle yakışıklı oğullarımız olur inş

ezel yeni resmini gördüm canım çok tatlı ve masum çıkmışsın maşallah,bebeğinde gözleri maşallah masmavi kız bizimde öle yakışıklı oğullarımız olur inş

ezel benıde ekle kız merak edıyom

senı yolladım arkadaslık ıstegı cancazım

X