bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar umarım beni unutmadınız:)
dün dr daydım
yeğenininz 1850 gr olmuş 43 cm
dr şiddetle epidural yapalım diyor ama ben korkuyorum ne dersin iz?

slm kızlar nasılsınız hamişler nasıl gidiyo hamilelik yöntemler tuttumu bu arada boncuğu çok merak ediyorum önceleri konuşmuştuk burda erkek istiyodu belli oldumu acaba???

Son düzenleme:
dün dr daydım

slm canım
maşallah yiğenimize:nazar::nazar::nazar:
hiç korkma ben ilk doğumumu epiduralle yaptım
ki bundan on sene önce
şimdide epudural düşünüyorum
çok büyük rahatlık

dün dr daydım

hayırlı olsun bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah..
ben epidural istemiştim doğuma yakın,çok rahatlık.baştan yapılırsa daha da rahat tabi..
riskli bi yöntem, anestezi uzmanının getrçekten iyi olması lazım..yapıldıktan sonra sancı hissetmedim ben..herkeste aynı etkiyi yapmıyo..kimisinde bacaklarda bisüre hissizlik olabiliyomuş,o dozun ayarlanmasıyla ilgilidir sanırım..ben ikincide de epidural isityorum olursa,karar senin"

ececim maşallah oğluna diyelim hayırlısıyla al kucağına inşallah.

epidural hem sezeryan hemde normalde çok sık başvurulan bir yöntem.
bende kısmet olurda hamiş kalırsam epidural sezaryan istiyorum. ilki geneldi gerçi allaha şükür oda zorlamadı ama epiduralin çok daha rahat olduğunu duyyorum hep

Kakuleeecim sen nasılsın, bio tutmuyordu sanırım ne düşünüyorsun bu ay için, birde doktora sormuşmuydun ara vermeye gerek var mı diye

selam kızlar iyi haftasonları,
elara uğramamış merak ettim doğrusu hayırdır inlallah..
biz de şimdi geldik sabah erken den çıktık mis gibiydi hava..saçlarımı kestirdim azcık..biraz dolaştık kahvaltıı ettik geldik..
kızım uyudu,eşim de arabaya bakım yaptırmaya gitti,bende azcık etrafı toparlayıp bir kahve alıp gelirim az sonra :))
hepinizi öptüm

ececim maşallah oğluna diyelim hayırlısıyla al kucağına inşallah.

epidural hem sezeryan hemde normalde çok sık başvurulan bir yöntem.
bende kısmet olurda hamiş kalırsam epidural sezaryan istiyorum. ilki geneldi gerçi allaha şükür oda zorlamadı ama epiduralin çok daha rahat olduğunu duyyorum hep

Kakuleeecim sen nasılsın, bio tutmuyordu sanırım ne düşünüyorsun bu ay için, birde doktora sormuşmuydun ara vermeye gerek var mı diye

canım doktor ara vermene gerek yok dedi deneme yapıcam bu ay inşallah.bio tutmuyo ama naıyım nisanda da tutmuyo ne zaman tutar kimbilir.allahtan hayırlısı olsun artık.diyete devam ediyorum yumurtlamadan 2 gün önceye kadar da çalışıcam.artık rabbim verirse.
sen nasılsın?

Acilll!!

Kızlar acil 0 negatif kan arıyoruz. Dayım yarın ilik nakli olacak.İstanbulda olup kan verebilcek varsa bugünn ÇAPA kan merkezine Ali Türker adına verebilir..son 10 günde aspirin yada antibiyotik kullanmamış olması gerekiyomuş..şimdiden sağolun..

saolun kızlar içimi rahatlattınız..
dün dr umda çok iyi konuştu
bebeğini görmüş olursun korkmana gerek yok dedi eşinde yanında olur elini tuttar
dedi
sizde ne var ne yok geçmiş çok olmuş oku oku bitmiyor

ece irem sağlıkla kavuş inşallah paşamıza canım..epidural konusunda benim nacizane fikrim...
ben önermiyorum..tabi bu senin yapına da bağlı..ben de ilk başlarda doktorumla epidural diye konuşmuştum doğumumu..son güne kadar epiduraldi..emeliyatneye indik epidural hazırlanmaya başladı birden benim nabzım düşmeye başladı kötü oldum o ortamda sonra anestezi uzmanı hastaya epidural takamayacağız nabzı çok düştü hemen anestezi verelim dedi..sadece o anı hatırlıyorum o telaşta uyutmuşlar hemen beni zaten bi yarım saatlik anestezi veriyolar ben çok memnun kaldım iyiki epidural olmamış dedim sonra çünkü herşey güzeldi uyudum uyandımda odamdaydım prensesler gibi karşıladım kızımı ne ağrı ne acı hiçbişey hissettmedim..
benden 2 ay sonra ablam doğum yaptı..o epidural oldu..bebeyin çıkışını ,ellerini dr un karnında sürekli hissediyormuşsun.birde ablamda doğumdan sonra bel ve başağrısı oldu hele hele baş ağrısı o kadar şiddetli oldu ki 2-3 defa acillik oldu lohusalığını yaşayamadı baş ağrısından..
ayakları uyuştuğu için zamanında kalkıp yürüyemedi çok pişman oldu epidural olduğuna ben doğumdan 5-6 saat sonra ayaktaydım ...
özellikle migrenin,düşük tansiyonun varsa iyice düşün derim..sonuçta bu bir ameliyat onu düşünmek bile geriyo insanı
inşallah en doğru kararla sağlıkla kavuşursun bebeğine

canım doktor ara vermene gerek yok dedi deneme yapıcam bu ay inşallah.bio tutmuyo ama naıyım nisanda da tutmuyo ne zaman tutar kimbilir.allahtan hayırlısı olsun artık.diyete devam ediyorum yumurtlamadan 2 gün önceye kadar da çalışıcam.artık rabbim verirse.
sen nasılsın?

doğru söylüyorsun allahtan hayırlısı hadi bakalım canım
bende iyiyim hafta içi anlamıyorum zamanın nasıl geçtiğini ama bugün ve yarın nasıl geçicek bilmiyorum. bende yarın sabaha kadar regl olmazsam sabah test yapıcam

ya kızlar ben süt ve süt ürünlerini çok aşırı seviyorum peynirsiz bi kahvaltı düşünemem napçam :))
sütçü mü olsam ben de :))

selamm
dün parktan sonra anneme gittimm orda kaldık,az önce egdlikk.kızım uyduu bi bakıyım dedim ama sayfalarr almış başını gitmişş

merhaba:KK3: kızlar nasılsınız bugün
burayı okumaya başladığımdan beri deli gibi süt içiyorum:KK52:
sütü de hiç sevmem:KK50: :KK50:
eşim dün sana bi haller oldu neden bu kadar süt içiyon diyor :KK1::KK1::KK1:
sütçü oldum ben sütçüüü dedim öyle saf saf baktı yüzüme anlamdı hiç bişey:KK60::KK60::KK60:

X