- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.381
cnmm yaptım yatımda
kucuk kızımın yazılısı vardı matamatıkden
bugun oyuzden aksam gıremedeım baya bı ders calıstık..
Canım kurban olurum yazına valla yazısı bıle super benım cnm arkadasım
ıns Rabbım hepımıze nasıp eder cnm ıns...
cnm cok gecmıs olsun ewet bu aralar baya salgın var
ewe gırdımı tmm Allah sıfalar versın cnm ...
cnm tekrar hayırlı olsun kesınlesmıs sehzademız
rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ...bızede cok dua et cnm
darısı basımıza olsun ıns...AY bızde burdan dermıyızkı acaba böle ıns nasıp olur
cnm ıns en yakın zamanda atlatırsın bu donemı
ewet ya bende boncugu merak edıyom 14 subatta gıdecektı dr ama gırmedı henuz..
cnm sadece corek otu kafımı bu adet duzelımıne bızde yıyelım ozaman
hemde zayıflatma ozellıgı var corek otunun
Saol canım kötüyüm valla başımı kaldıramıyorum yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı
gecmiş olsun cnm dikkat et kendinee
midedeki kaynamalarrın normal artıkkk
Teşk ederim Elaracım sende olmasan geçmişi okuyan yok valla bende artık sadece okuduğunu bildiğim kişilerinkini okuyup yazıcam hem boşuna sayfa işgal etmeyelim
Canım çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin inş. bende aynı dertten yakınıyorum geceleri dönüp duruyorum içimde çocuk dolanıp duruyodur heralde üşütmüşüm yatmaya çalışıyorum ama iki çocukla ne mümkün Allah yardımcımız olsun
canım geçmiş olsun inş çabuk geçer bu dönem, bu dönemde bu problemler oluyo biliyosun bir ay sonra falan geçer inş
bal çörek ootu tarcın karışımı adet düzensizligi için kullanılıyor genelde cnm
yumurtayı cok güzel olgunlaştırıp catlatıyor,buda erken yumurtlamaya ve dolayısıylada adet döngüsünün kısalmasına neden oluyorrr
adet döngüsü uzun olanlar için cok ideall
bende önümüzdkei ay başlıcam inş.
yumurtanın gelişmesi ve olgunlaşması için başka bi alternatifte incir kürü,adetleri düzenli oalnlar bunu yapsalar daha ii olur
bu ikisi aynı anda yapılmıcakk
önce sogan kürünü yapcan rahim temizlencek
sonrada tarcın çörrekotu bal yapılabilirr
ben aynen böle yapcam önümüdeki aydan itibaren
sağol ezelciiim!!!bugün ultrasonada girdim.rahmimde bi problem yok.kan tahlili sonucunu doktora gösterdim.malesef pek güzel değilmiş.doktorcuğum beğenmedi hormonlarımıben daha önce polikistik over atlattığımı da söylemiştim ya,kaç sene bi o ilacı bi bu ilacı kullandım taaki benim adetlerimi düzenleyecek olanı bulana dek ya da benim dilimden anlayan o iyi bayan doktora rastlayana dek.şimdiki yeni doktorum 3 ay boyunca kullanacağım bi ilaç verdi bana.adıda gynelle.sanıyorum doğum kontrol hapı tarzı bişiy.polikistik over,akne tedavisinde kullanıldığı yazıyor içinde.bebe isteyen kadının aklından geçen ilk soruya bak 'bu ilaç kilo yapar mı doktorcuummm??' dokuz ayda alacağım 20 kiloyu göze alıyorumda,ilaç kullanıp alacağım 2-3 kiloyu kaldıramıyorum sonuç itibariyle ben 3 ay izdivaya çekiliyorum mecburen.mayısta ilaç bitince kontrole gidicem.inşallah düzelir benim şu kadınlık hormonlarım!erkeksi yanlarımda yok ama höhöhöyttt kırarım uleyn gibisinden,gayet dişi,gayet yırtıcıyım küstüm valla bugün kadınlık hormonuma,hayal kırıklığına uğrattı beni...
bal çörek ootu tarcın karışımı adet düzensizligi için kullanılıyor genelde cnm
yumurtayı cok güzel olgunlaştırıp catlatıyor,buda erken yumurtlamaya ve dolayısıylada adet döngüsünün kısalmasına neden oluyorrr
adet döngüsü uzun olanlar için cok ideall
bende önümüzdkei ay başlıcam inş.
yumurtanın gelişmesi ve olgunlaşması için başka bi alternatifte incir kürü,adetleri düzenli oalnlar bunu yapsalar daha ii olur
bu ikisi aynı anda yapılmıcakk
önce sogan kürünü yapcan rahim temizlencek
sonrada tarcın çörrekotu bal yapılabilirr
ben aynen böle yapcam önümüdeki aydan itibaren
kese yorumlarınıza gözüm takıldı bende baktım kızımın usg resimlerine
8 haftalıkken sağda bebek..
ama ben sanırım soldan yumurtladım o ay solda hep bi ağrı vardı...
birde bu ay kadın doğum doktoruma gittim yıllardır aynı hiç değiştirmedim doktorumu çok ta severim..kasıklarımda ağrı ve adetdüzensizliğim vardı adetim 35 günü geçmeye başladı..sol kasığımda sürekli bi ağrı var..ben hep aylardır heralde soldan yumurtluyorum ondan ağrı oluyor dedi..
neyse usg de bakarken söyledim solda benim hep ağrım var sağda hiçbişey hissetmiyorum diye..
o da dedi ki aksine ben de tam ona bakıyordum sol yumurtalığında intihap var sıvı birikmiş ve hiç yumurta yok..sağda ise sanki ilaç kullanmışsın gibi 3 tane falan sağlıklı yumurta gözüküyor bu ay sağdan yumurtluyacaksın dedi..şaşırdım açıkçası..neyse intihap için antibiyotik verdi..adet düzensizliği için hormon değerlerim normal çıktı o yüzden strese bağladık..birde dedi herkezde illa 28 de bir olcak diye bişey yok bazılarının yapısı gereği 35-40 güne sarkıyo çoğuzaman böyleyse dert etme benim de 35-40 günü buluyo dedi..
sizin bu konuda bilginiz var mı yumurtalıkta intihap olunca nasıl tedavi izlediniz..
hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM
Al sana bi Ezel selami vereyim belki görürsün kiz buradayiz ya......
Cuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...
Kakule bence gerek YOK incir kürüne
sen eşin için keçiboynuzu kürü içir kaliteli olsun spermleri
hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM
üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara
Günayddıınnn kızlarrrrr
cnm sperler 72 gunde uretılıyomusya o yuzden 3 ay en ıyısı
ama bızım 3 tane var zaten :)1 ay da yapsak
yada arada yapmayı dusuynuyom zararı olmaz yanı
dıkkat edersen mutlu elıfın esıde arada yapıyomus dıyete baslamadan
evet bernil haklısın bende 72 günü biliyodum ama kürü 15 gün banada mantıksız gelmişti başlayana kadar pekmezini düşünmüştüm off bernil inşallah alırız oğullarımızı canım kucağımıza rabbim bu duyguyuda tattırır bizede kızlarımızdan sonra
aynen cnm aynen ınan o kadar cok hevesım varkı ne bıleyım
rabbım ıns tatdıracak cnm ya cunku vermeyecek olsa bıze bı ıstegı vermezdı ıcımıze
cnm bol bol dua edelım bırbırımıze ıns olcak
valla haskena doğru diyorsun takıldım buraya hiç aklımda yokken cinsiyet için düşünmeye başladım bu sene sonuna doğru planlıyorum ben de hamilelik şimdiden heycan yaptım sizinle valla..bu gidişle sene sonunu beklemem :)))))
günaydın kızlarr
hayırlı cumalarr
günaydın canımmmm hoşgeldiinnn
günaydın kızlarr
hayırlı cumalarr
gunaydın cnm h.geldıngünaydın kızlarr
hayırlı cumalarr