bebek cinsiyet belirleme..

canım bilmiyorumki ben tesadüfen farkettim bu ayda diete başlamdan önce bidaha aynı şekilde deniycem bakalım etkisi aynı olacakmı bakalım sende dene hem kendini takip etmiş olursun

bernil bak elara yazmış ben bilmeden yapmışım sende adet döngün uzunsa dene canım

kızlar hepinize günaydıınnnn nasılsınız cumanız mübarek olsun
umudum sen nasılsın bitanem daha iyimisin canım bacım benim
bernil inşaAllah incecik hatın olucaksın kız sende bu hazim varken

eh damlacım haklısın ama bebeğin kilosu başka kendi kendine alınan kilo başka ilaç yüzünden kilo alırken içerde bebk olmuyor ki olsun alsan bile birazcık kilo iyidir bebek daha iyi tutunur
hormonların düzene girsinde sağlklı sıhatli bebişler al kucağına inşaAllah

evet çok şükü geçen ay Allahın izniyle ben çörek otu bal tarçın karışımını kullandım yumurtam çok güzel gelişti ve çatladı adet süremde kısaldı inşaAllah bu ayda aynı olur

Elara bu çörek otu bal tarçınla aynı anda momofun bahsettiği polen ve arı sütü karışımınıda kullansak zararlı olur mu acaba_? Erkek bebiş için polen iyi ya ondan soruyorum çörek otunu bırakmak istemiyorum gerçekten çok faydalı ama polendede aklım kalıyor erkek için iyi ya

kese yorumlarınıza gözüm takıldı bende baktım kızımın usg resimlerine
8 haftalıkken sağda bebek..
ama ben sanırım soldan yumurtladım o ay solda hep bi ağrı vardı...

sende de kese konumu tutmuş

Benimde aynı şey oldu canım yani iltihap yok çok şükür ama sol yumurtalığımda devamlı ağrı oluyordu bende ordan yumurtladığımı sanıyordum ama meğer sağdan yumurtlamışım doktor gördü bende söyledim solda hep batma hissediyorum dedim ağrısını orda hissedebilirsin ama sağda yumurtan dedi

hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM

KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜN YAPILIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Al sana bi Ezel selami vereyim belki görürsün kiz buradayiz ya......

Amin Bitanemmm

Kakule bence gerek YOK incir kürüne
sen eşin için keçiboynuzu kürü içir kaliteli olsun spermleri

elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım

hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara

cnm sperler 72 gunde uretılıyomusya o yuzden 3 ay en ıyısı

ama bızım 3 tane var zaten :)1 ay da yapsak

yada arada yapmayı dusuynuyom zararı olmaz yanı

dıkkat edersen mutlu elıfın esıde arada yapıyomus dıyete baslamadan

Son düzenleme:

evet bernil haklısın bende 72 günü biliyodum ama kürü 15 gün banada mantıksız gelmişti başlayana kadar pekmezini düşünmüştüm off bernil inşallah alırız oğullarımızı canım kucağımıza rabbim bu duyguyuda tattırır bizede kızlarımızdan sonra

aynen cnm aynen ınan o kadar cok hevesım varkı ne bıleyım

rabbım ıns tatdıracak cnm ya cunku vermeyecek olsa bıze bı ıstegı vermezdı ıcımıze

cnm bol bol dua edelım bırbırımıze ıns olcak

amin canım inş bu mübarek günde dualarımız kabul olur rabbbim tattırır o duyguyu bizede ve tüm isteyenlere

hoşgeldin canım ,sorma ben de okumaya bi daldım o gün bugündür burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…