- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.061
bende akşamalrı3-4 içiyorum (
iyi halt ediyon
zıkkımın pekini içç
annem olsa başka şey derdi ama neysee:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renginn ben carlson balık yagının şurup gibi olanını kızıma kullanıyorum
benimkide çok ilginç bi alışkanlık işyerinde yasak kimse içmiyor ve kesinlikle aklıma gelmiyoooo
ama eve gidince rahat ortam tabiii yemekten sonra içiyorum ((
cnm 2.bebegin uysal olur belkii
oglunda kardeşi olunca degişirr inşallahh
sen yinede arayı cok uzatmaa.
iyi halt ediyon
zıkkımın pekini içç
annem olsa başka şey derdi ama neysee:))
Gunness okey:98:
canım ben büyük kızım çok zayıftı çok kullandım ama bi komşumun 2 oğlu vardı çocuklarına küçükken vermiş ergenlikte çok kilo aldı çocukları, sakın kullanma dedi bende bıraktım haftada bir balık yedirmeye dikkat çalışıyorum küçük bazan yemiyo ama, bi akrabamda çok zayıftı ölse kilo almaz diyodum balık yağı içmiş çok kilo almış bende karar verdim çocuklara vermiyorum canım
kızlar öksürüğe ne iyi gelir yawwww içim parçanıyo öksürürken ((
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
balık yagı kilo aldırmaz,iştahda öle aman aman acmazz
bunlar cok yalnuş bilgilerrr
omega3 yag asitleri cocuklardan gectim yetişkinlerinde ihtiyacı olan cok önemli asitlerdirr
cocukların balık yiyorsa tabiki gerek yok,
ama balık yemeyen cocuklar için cok gerekli balık yagıı
kilo yapacak diye korkuyorsan cocuguna ekmek yada aburcubur yedirmezsinn
sebze meyve agırlıklı beslenip sırf balık yagı içiyor diye kilo alınıyor diyene güler gecerim
ender saracta içiyor balık yagı tableti ama adamı görüyorsun gayet fitt
yani her sölenene inanmamak lazım.kendin oku araştır mantıgına hangisi yatıryorsa öle hareket et bence
hayırlı olsunn,Allah tamamına erdirsin
yemek molası kızlarrrrr
evet umut bende dışarıda kesinlikle içmiyorum sadece evde misafirim gelse günlerce içmiyorum yani tiryaki değilim sanırım kendimi kandırıyorum galiba
ayy ben yerim o kıvırcığı amaa,sen de çok hoşsun maşallah size
haskenaa artık sende başla hazırlıklaraa
bernil ben renginn senn aynı ay ilk denemeyi yapalım inş.
aminnn allah herkese göstersin inşallah ...