bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bu arada size iyi bi haberim varr
iherb den takviye almak artık cok ucuzzz
80 dolarlık alışverişinizde kargo bedavaa
ve 80 dolar altıda 6 dolar filandı galibaaa
takviye alacaklarlaa ordan sipariş verebilirr

renginn sen alcaktın galiba.valla cok şanslısınn

Kiz ne fanztazi ama adam da fantazi yapacak istek kalirsa o kalibi gördükten sonra.....:KK22:

Bak bu sac agirliginca isi güzel bi olaymis bende yapayim bari kiz baska bildikleriniz varsa paylasin benim tanidigim vardi oglanin sacini 7 yil kesmediler yani söyle kenarlari kestiler ama arkadan hep 10 tel kadari kesilmedi 7 yasina girincede kestiler ve ayni hafta adaklarinida kestiler öyle adak adamislar cünkü her dogan erkek cocuklari vefat etmis tabi simdi o cocuk 30 yasinda koca adam oldu Rabbim korusun onu ve herkesin evladini...

Kiz sen az cadi degilsin bilirsin isini..........:KK3:

Canim hersey bi tarafa dikkat et kendine sonucta saglik önemli hele birde bizim gözümüzün icine bakan evladlarimiz olunca dahada önemli kiz Umut kizlarimizdan bahsediyom ha simdi safligin tutup oglanlar nasil gözümüzün icine bakiyo deme..........:83:

anaaaa sendemi bürütüs :KK59:

merhaba arkadaşlar hava maşallah bugünde güzel bizde kahvaltımızı yaptık bebişlerimle şimdide parka gitmeyi düşünüyoruz benim paşama dünden sözüm vardı görüşürüz:KK58::KK58:

antibiyotik için vajinadaki enfeskiyonu temizlesin diye konuşmuştuk
ama sonrada vucudu alkali yaptıgı hakkında konuşulmuştu sayfada

Ögretmenim bu Ezel varya baska topiklerdede geziyo ya kafasi karisiyo bi de bu Haskenada cok fesat arkadasini öretmene sikayet ediyo.............:KK51:

kızlar o nasıl oluyor anlamadım bebişin niyetine hayırlısıyla kesmek istiyorum işte Allah nasip ederse nasıl kesilir bilmem ki sadaka veririz Allahın izniyle inşaAllah RABBİM evladımızı nasip etsinde tez vakitte

canım adak ayrı ama kız için bir erkek çocuk için iki kesilir durumun varsa

peygamber efendimiz torunları oldugunda onlar için akika kurbanı kesermiş
akika demek Allaha şüküriçin kesilen kurban gibi bişi.
yani akika kurbanı kesmek sünnettirr
sen adak yerine bu akika kurbanı niyetiyle kesersen cok daha sevap olur
erkek cocugu olanlara 2 ,kız cocugu olanlara 1 kurban deniliyor ama bu cokta dogru bi bilgi degil

cnm akıka kurbanı cocuga sukur ve kazalardan belalalrdan korumak ıcın kesılır

ayrıca kesmek mustehaptır(yanı sevapdır )hadısı serıfı bıle var yanı..

Bak bu sac agirliginca isi güzel bi olaymis bende yapayim bari kiz baska bildikleriniz varsa paylasin benim tanidigim vardi oglanin sacini 7 yil kesmediler yani söyle kenarlari kestiler ama arkadan hep 10 tel kadari kesilmedi 7 yasina girincede kestiler ve ayni hafta adaklarinida kestiler öyle adak adamislar cünkü her dogan erkek cocuklari vefat etmis tabi simdi o cocuk 30 yasinda koca adam oldu Rabbim korusun onu ve herkesin evladini...

yok cnm öle arkadan 10 tel bırakmayı filan duymadım benn
cocuguk dogdugunda sacı kesilirr ve genelde 1 gramlık altın parası sadaka verilir
imkanın varsa 1 müçük altın parasıda verebilriisnn

akika kurbanı var işte

bide cocuk dogar dogmaz anne sütünden önce damagına hurma sürceksinn,yine peygamber efendimiz torunlarına böle yaparmış.akıllı ve tatlı dilli olurmuş cocukkk
ben kızıma yapmıştımm cok uysal ,tatlı dilli, ve kendincede akllıdırr:KK1: maşallah diyim

yok cnm öle arkadan 10 tel bırakmayı filan duymadım benn
cocuguk dogdugunda sacı kesilirr ve genelde 1 gramlık altın parası sadaka verilir
imkanın varsa 1 müçük altın parasıda verebilriisnn

akika kurbanı var işte

bide cocuk dogar dogmaz anne sütünden önce damagına hurma sürceksinn,yine peygamber efendimiz torunlarına böle yaparmış.akıllı ve tatlı dilli olurmuş cocukkk
ben kızıma yapmıştımm cok uysal ,tatlı dilli, ve kendincede akllıdırr:KK1: maşallah diyim

maşallah kızına
bende şu hurma olayını denemek istiyorum.

kızlar bu arada size iyi bi haberim varr
iherb den takviye almak artık cok ucuzzz
80 dolarlık alışverişinizde kargo bedavaa
ve 80 dolar altıda 6 dolar filandı galibaaa
takviye alacaklarlaa ordan sipariş verebilirr

renginn sen alcaktın galiba.valla cok şanslısınn

evet canım bi eksiğim vardı onu bekliyorum çok uygunmuş gerçekten benimde başlamam lazım takviyelere yavaştan 2 ay öncemi 3 ay öncemi karar veremiyorum

kızlar konuyla alakası yok ama altın cılek hapı cıkmıs

ayda 4 ıle 7 kılo verdrıyomus dıyet felan yok

acaba onuda alsammı dıyorum

elara sence nasıl olur zararlmımı dıyede

ılac kullanmaya tırsıyorum acıkcası

evet canım bi eksiğim vardı onu bekliyorum çok uygunmuş gerçekten benimde başlamam lazım takviyelere yavaştan 2 ay öncemi 3 ay öncemi karar veremiyorum

balık yagı eksikti dimi???
başka marka al cnm farketmiyorr
now foods,solgar da olabilir
3 ay önceden diet+takviyeye başalsan iyi olur

X