- 13 Ocak 2011
- 227
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.981
Evet bende ""Günesi Gördüm"" cicim cok tatlisin MasaAllah ben bugün tekrar olustururum albüm sana haber verince bakarsin okey :78:
tşkler:81::81::81:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende ""Günesi Gördüm"" cicim cok tatlisin MasaAllah ben bugün tekrar olustururum albüm sana haber verince bakarsin okey :78:
farklı bi fantazi olur gızz
benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnn
ezel cocugun dogumundan sonraki 1 hafta içinde cocugun sacından kes ve agırlıgı kadar altın denir ama 1 gr anca geliyor sacın agırlıgı.
imkanın varsa 1 küçük altın parası kadar birine sadaka verebilriisnn
kurban kesmeyi düşünüyorsanda akika kurbanı niyetiyle kesersinn
gızz antibiyotikte vucudu alkali yapıyormuşşş
anladım canım nasip değilmiş vardır allahın bir bildiği..yok ben henuz inanmadım kaderde ne varsa olur diye düşünüyorum öyle çok çok ta kız veya erkek olsun diye şu an için bi tercihim yok ben sizler için önermiştim o takvimi duydum diye..arkadaşım babychico yöntemini bizzat ben denedim.satın aldım ve uyguladım.bi kızım vardı ikinciye erkek olsun istedim ona göre takvim aldım.ve hamlede kaldım.ama benim ikinci bi kızım oldu.kesinlikle inanma.insanları nasıl kandıracaklarını şaşırdılar.hamile kalınca pete sevinmiştim onların verdigi günde hamile aldım diye.oglum olacagına bayagı bi kaptırmıştım kendimi..kesinlikle derim..
burda bi arkadaş daha var şuan kinci kızına hamile ve oda bu takvimle oglu olsun istemişti yen ögrendi kızı olacakmış..tavsiye etmem..
hoşgeldin Allah bagışlaın kızını
babychoice takvimini iki ikişi denedi erkek bebek için
fakat biri dogum yaptı şuan kzıı var ,
digeri kızına hamile
bioritimde benim verdigim günlerle aynı günelri vermişlerr bu takvimdee
cıpro fıtıl kullancaz cnm zaten kalacagımız aya yakın
sorma Elara hepsi sülüman oldu başımıza tez çayım gele falan diyodu dün benim eşimde.
bana diyoki sen de valide sultan olmaya pek heveslisin
cnm bak adak deseydın ıstedıgın zamanda
kesebılırdın kurban dedııgın ıcın kurban bayramında kesmen gerekıyo
ıns cnm ıns rabbım gonlunce versın ıns
benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnn
ezel cocugun dogumundan sonraki 1 hafta içinde cocugun sacından kes ve agırlıgı kadar altın denir ama 1 gr anca geliyor sacın agırlıgı.
sorma Elara hepsi sülüman oldu başımıza tez çayım gele falan diyodu dün benim eşimde.
bana diyoki sen de valide sultan olmaya pek heveslisin
ciddimisin Elara
ahh ahhh ben sizee o mesajları yazcam diye o kadar ugraştım ama siz okuyup aklınızda tutmaya bile eriniyonuzzz
öneriler mesajında yazıyorrduu antibiyotik meselesii
hocam valla ben dersıme ıyı calısıyom ama ıcraat yok
ahh ahhh ben sizee o mesajları yazcam diye o kadar ugraştım ama siz okuyup aklınızda tutmaya bile eriniyonuzzz
öneriler mesajında yazıyorrduu antibiyotik meselesii
bernil mart ayı bitsin nisandan itibaren başlıyalım dietee
sende takviye hazırlıgını filan yappp
haziran dan sonrada bioritim denk geldigi ay denemeyi yapalımm
Hic sorma canim ben o kalibi hayatta agzima alip uyuyamam bi de düsünsene kocisle fiki fiki yaparken dur ben kalibimi cikarayimda ay düsünmesi bile komik
bernil mart ayı bitsin nisandan itibaren başlıyalım dietee
sende takviye hazırlıgını filan yappp
haziran dan sonrada bioritim denk geldigi ay denemeyi yapalımm
kızlar o nasıl oluyor anlamadım bebişin niyetine hayırlısıyla kesmek istiyorum işte Allah nasip ederse nasıl kesilir bilmem ki sadaka veririz Allahın izniyle inşaAllah RABBİM evladımızı nasip etsinde tez vakitte
dogru sölemiş kocannn
ben umutu bildigimden küçük altın takmıştım zatennn
hepsini ieçyim yani :))
baslayalım cnm valla benım kılo derdımde kalmıyo o zaman
tmm cnm uyar valla
bu gidişle siz benden önce kalacaksınız gibi