bebek cinsiyet belirleme..

farklı bi fantazi olur gızz:KK1:

benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnn

ezel cocugun dogumundan sonraki 1 hafta içinde cocugun sacından kes ve agırlıgı kadar altın denir ama 1 gr anca geliyor sacın agırlıgı.
imkanın varsa 1 küçük altın parası kadar birine sadaka verebilriisnn

kurban kesmeyi düşünüyorsanda akika kurbanı niyetiyle kesersinn

:KK1::KK1:sorma Elara hepsi sülüman oldu başımıza tez çayım gele falan diyodu dün benim eşimde.
bana diyoki sen de valide sultan olmaya pek heveslisin :KK1:

arkadaşım babychico yöntemini bizzat ben denedim.satın aldım ve uyguladım.bi kızım vardı ikinciye erkek olsun istedim ona göre takvim aldım.ve hamlede kaldım.ama benim ikinci bi kızım oldu.kesinlikle inanma.insanları nasıl kandıracaklarını şaşırdılar.hamile kalınca pete sevinmiştim onların verdigi günde hamile aldım diye.oglum olacagına bayagı bi kaptırmıştım kendimi..kesinlikle derim..
burda bi arkadaş daha var şuan kinci kızına hamile ve oda bu takvimle oglu olsun istemişti yen ögrendi kızı olacakmış..tavsiye etmem..:KK34:
anladım canım nasip değilmiş vardır allahın bir bildiği..yok ben henuz inanmadım kaderde ne varsa olur diye düşünüyorum öyle çok çok ta kız veya erkek olsun diye şu an için bi tercihim yok ben sizler için önermiştim o takvimi duydum diye..
birde ben bu sene sonu gibi düşünüyorum hamilelik bakalım o zaman kadar nasip
hoşgeldin Allah bagışlaın kızını
babychoice takvimini iki ikişi denedi erkek bebek için
fakat biri dogum yaptı şuan kzıı var ,
digeri kızına hamile
bioritimde benim verdigim günlerle aynı günelri vermişlerr bu takvimdee

bioritim de çok mantıklı görünüyo aynı gün olması büğük şans aslında ama demek allah nasip etmemiş demek o erkek hayırlı olmayacakmış ki nasip etmemiş allah..
firma para iade garantisi veriyormuş geri vermiş mi acaba paralarını merak ettim valla:)

cnm bak adak deseydın ıstedıgın zamanda

kesebılırdın kurban dedııgın ıcın kurban bayramında kesmen gerekıyo

ıns cnm ıns rabbım gonlunce versın ıns

benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnn

ezel cocugun dogumundan sonraki 1 hafta içinde cocugun sacından kes ve agırlıgı kadar altın denir ama 1 gr anca geliyor sacın agırlıgı.

kızlar o nasıl oluyor anlamadım bebişin niyetine hayırlısıyla kesmek istiyorum işte Allah nasip ederse nasıl kesilir bilmem ki sadaka veririz Allahın izniyle inşaAllah RABBİM evladımızı nasip etsinde tez vakitte

:KK1::KK1:sorma Elara hepsi sülüman oldu başımıza tez çayım gele falan diyodu dün benim eşimde.
bana diyoki sen de valide sultan olmaya pek heveslisin :KK1:

:KK1::KK1:

ciddimisin Elara

ahh ahhh ben sizee o mesajları yazcam diye o kadar ugraştım ama siz okuyup aklınızda tutmaya bile eriniyonuzzz
öneriler mesajında yazıyorrduu antibiyotik meselesii

antibiyotik için vajinadaki enfeskiyonu temizlesin diye konuşmuştuk
ama sonrada vucudu alkali yaptıgı hakkında konuşulmuştu sayfada

bernil mart ayı bitsin nisandan itibaren başlıyalım dietee
sende takviye hazırlıgını filan yappp
haziran dan sonrada bioritim denk geldigi ay denemeyi yapalımm

baslayalım cnm valla benım kılo derdımde kalmıyo o zaman

tmm cnm uyar valla

kızlar o nasıl oluyor anlamadım bebişin niyetine hayırlısıyla kesmek istiyorum işte Allah nasip ederse nasıl kesilir bilmem ki sadaka veririz Allahın izniyle inşaAllah RABBİM evladımızı nasip etsinde tez vakitte

peygamber efendimiz torunları oldugunda onlar için akika kurbanı kesermiş
akika demek Allaha şüküriçin kesilen kurban gibi bişi.
yani akika kurbanı kesmek sünnettirr
sen adak yerine bu akika kurbanı niyetiyle kesersen cok daha sevap olur
erkek cocugu olanlara 2 ,kız cocugu olanlara 1 kurban deniliyor ama bu cokta dogru bi bilgi degil

Son düzenleyen: Moderatör:

Kiz ne fanztazi ama adam da fantazi yapacak istek kalirsa o kalibi gördükten sonra.....:KK22:

Bak bu sac agirliginca isi güzel bi olaymis bende yapayim bari kiz baska bildikleriniz varsa paylasin benim tanidigim vardi oglanin sacini 7 yil kesmediler yani söyle kenarlari kestiler ama arkadan hep 10 tel kadari kesilmedi 7 yasina girincede kestiler ve ayni hafta adaklarinida kestiler öyle adak adamislar cünkü her dogan erkek cocuklari vefat etmis tabi simdi o cocuk 30 yasinda koca adam oldu Rabbim korusun onu ve herkesin evladini...

:KK60::KK60: dogru sölemiş kocannn

ben umutu bildigimden küçük altın takmıştım zatennn:KK1:

Kiz sen az cadi degilsin bilirsin isini..........:KK3:

hepsini ieçyim yani :))

Canim hersey bi tarafa dikkat et kendine sonucta saglik önemli hele birde bizim gözümüzün icine bakan evladlarimiz olunca dahada önemli kiz Umut kizlarimizdan bahsediyom ha simdi safligin tutup oglanlar nasil gözümüzün icine bakiyo deme..........:83:

X