bebek cinsiyet belirleme..

doğum yılı ve ayı ne ki kocanın

12 12 1979

yok kız o yazıyı bende okudumda benim bildigim öyle degil erkek dört yılda bi yenileriş kadın 3 yılda bi yenilermiş dogun tarihinden itibaren 3 erli sayarak belirliyon eşininkinide 4 atlayarak belirliyon mesela ben 1990 lıyım 1993 1996 diyerek hesaplıyon benim kızımda eşimdee bende enson aynı yılda yenilemişiz zaferi ben kazandım :KK1::KK1::KK17::KK17::KK17:

yok canım onu biliyorum o değil benim dediğim kan vermekle ilgiliydi.

sagol cnmmm amaa daha cok işim varr.kanepeleri filanda silcemm.
mutfak ve oturma odamın halılarını yıkamıştım üstüne polar örttü örttüm mecburen ,yatak odamın halısınıda yıkıcamm,antredeki küçük yolluklarımıda yıkarım fırsat buldukcaa
yani bahara kadar tüm işleerimi bitirippp bol boll gezcemmm kızımlaa
hazır şuan evdeyken yapayımm işlerimi.

hayırlısı olsun umutcummm ,sıkma canını :KK48:

evet cnm olabilriisn tekrar ignee

sağol canımmm tekrar düşünüyorum ben sanki daha iyi yakalayacam gibi geliyor

Haskenacığım atladın sanırım ben sabah aldım sonucu negatif canım
sen ne yaptın dr ne dedi

ezel erkek ve kadın cizgisinin cakıştıgı güne erkek demişsin ama o gün nötr cnm
sen mümkün oldugunca o günü dahil etme ne kız nede erkek gününee
bide yatkın günlerede erkek yada kız günleri diyorsunn.onlarıda ayırırsan daha saglıklı sonuc olur cnm

:KK69::KK69: ay cnm utandırdın benii cok tşklerrr
naptın dün doktorda???nasıl gectii

hoşgeldin elara
yani bu dediğine göre şimdi tarihler ne oldu?

Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş

aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok

Hayirlisi olsun canim benim demmekki daha vakti zamani gelmemis .................

Kılzar aksamkı sehzadeyı gordunuzmu
yenı dogan bayıldım ben ona ya
rabbım ıns hepımıze nasıp eder öle
cok yakısıklıy ya bıde ısmını mehmet
koydumu suluman ben bıttım
ınanın yaslar aktı gozumden

Bende cok etkilendim Rabbim bizlerede birer hayirli ve saglikli sehzadeler versin insaAllah.......

gerçekten ne kadar güzel bi bebekti maşallah
bizimde çok hoşumuza gitti eşim öylece bakıyodu yada bana öyle geldi
kadın oğlan oğlan dedi doğurdu valla :KK19::KK19::KK19:

O zaman bizde söyleyelim haydi kizlar hep bir agizdan "" BIZDE ISTIYORUZ BIRER SEHZADE""

KIZLAR BU SOZ COK HOSUMA GITTI VALLA

SIZLEDE PAYLASAYIM....

Eşini öyle karşılaki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.

Çocuğunu öyle karşılaki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin.

Anneni öyle karşılaki;Doğumundaki sancıları unutuversin.
...
Babanı öyle karşılaki;Ömür boyu bir başka çocuğa imrenmesin.

Zengini öyle karşılaki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin

Ay cok güzeldi eline,yüregine saglik canim arkadasim .............:KK19:

gelmiyor ama baksana biortim tutmayanlar tek ilişkiyle yumurtlama günü hamiş kalıp erkek yapanlar çoğaldı Allah ne dilerse o oluyor canım yaaa bakarsın tuttururum adetin 10. günü doktora bir gideyim yumurtama baksın

umutçum o şurubu ne zaman içmeye başlamam gerekiyor ilişkiden aç gün önce_?

annemle teldeydim canım,evet ezel ya bioritim tutmayanlar çoğaldı insanın kafası karışıyor senin ilk canım sebeplere yapış denemeni yap bencede ,biz napcaz bilemiyorum bazan vazgeçmeyi düşünüyorum hala gelgitlerim var biliyorum hiçbirşey yüzde yüz değil taktir allahın kaderimizde hangisi varsa o olacak ya burda bitecek başka yapmıyacağım

Yok canim ya bu ara cene kemigimde bi agri var agzimi acarken kapatirken agri yapiyordu onun icin dis doktoruna gittim uyurken dislerimi cok SIKTIGIMI söyledi ve bir kalip verdi geceleri onu takip uyu dedi ama ben hayatta takamam o kalibi midem kaldirmaz........

gecmiş olsun cnm
cokk konuşmaktan agrıyordur cenenn:KK1:

Umut sende bizi Patatislemi kandirmaya calisiyon kiz biz biktik artik Patatisden ben Kadayif Dolmasi isterim...................:KK56:

agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr:63:

ezel erkek ve kadın cizgisinin cakıştıgı güne erkek demişsin ama o gün nötr cnm
sen mümkün oldugunca o günü dahil etme ne kız nede erkek gününee
bide yatkın günlerede erkek yada kız günleri diyorsunn.onlarıda ayırırsan daha saglıklı sonuc olur cnm

canım başka bir siteden bakıyorum ya biortime orda yüzde olarak gösteriyor erkek yüzdesi daha yüksek diye öyle yazdım ama haklısın o gün kesişiyor kakule adetinin 10. günü canım erkek yüzdesi daha yüksek ama çizgilerin üstt üste

12 12 1979

yok canım onu biliyorum o değil benim dediğim kan vermekle ilgiliydi.

canım senin oğlunda tutmuş bu kan yenilenme olayı

canım başka bir siteden bakıyorum ya biortime orda yüzde olarak gösteriyor erkek yüzdesi daha yüksek diye öyle yazdım ama haklısın o gün kesişiyor kakule adetinin 10. günü canım erkek yüzdesi daha yüksek ama çizgilerin üstt üste

canım senin oğlunda tutmuş bu kan yenilenme olayı

evet canım bu yıl da bende:KK66:

haskena o kadar sayfa aradım alıntı yaptım gitti yazdıklarım neyse bende dişçiye gittiğimde banada aynı şeyi sölemişti dişlerimi sıkmaktan dümdüz olmuş aşınmış dişlerim o kalıbı banada verdi bikaç gün kullanabildim öle uyunurmu yav

agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr:63:

Kiz susu kociste öyle söyledi cok konusmaktandir biraz az konussan cenende yorulup agrimaz dedi ....:KK60::KK60::KK60:

Kiz oysa biz onun dügününde neler takmistik ona oda bize Patatesi layik gördü.............:125:

olsa dükkan sizin tatlı neymiş 1 tepsi alırdık ama yokk :KK50:

E bu sözünü unutma nasilsa olacak Rabbimin izni ile o zaman ne yapacan bakacaz....:90::90:

elbet bir gün olcakkk
bakalımmm hepimize ayrı ayrı kargoyla tatlımızı yollayabilcenmiii:KK23:

tatlımı valla ben su an yarım tepsı yıyebılırım

rglım yaklastı kırızım tutuyo arada ama yok dıyorum

yedıklerının yerıne say mıdeme ve beynıme:KK1::KK1::KK1::KK1:

elara bıttımı işler cnm valla ellerıne saglık yaptın hepsını

X