bebek cinsiyet belirleme..

hadi bakalımm inşallahhh
bendee dogum yapan arkadaşlaraa ,bebiş için hediye yollıcammm

Oy oy oy kiz ne sansli hatunlariz herkes elince emegince birseyler yapacak ha kizlar benimde bir Sehzadem olsun dileyin Alamanyadan ne dilerseniz .....................Kiz hatta simdi bile bir istegi olan varsa gönderebilirim yeterki isteyin ve bu teklifim gayette ciddidir......:KK54:

minietek dogum gününü kutlarım.bu yeni yaşında birde beebegin olur inş.

kutlaa sanada kolay gelsinnn

tşk ederimm elaraaaa çok sağol aminn inşallahh bende en gec bu sene sonuna kadar olsun istiyorummm kucağıma alım istiyorum rabbim insanlar kabul eder dualarımı

umut hastaydın nasıl oldunn??

bugün fena değilim düne göre ama öksürüğüm çoookkkk uyutmadı beni o kadar
sabahta gumentin yazdı dr 1000 mg birde minoset verdi ayrıca şunuda ekledi madem hamilelik düşünüyosun bu ilaçların hiç bir yan etkisi yok dedi

hadi bakalımm inşallahhh

bendee dogum yapan arkadaşlaraa ,bebiş için hediye yollıcammm

doğusarım geldi valla:KK1:

Kiz bayilirim cezeryeye ama bana göndermek sana biraz masraf olabilir ben tatile gelince ugrarim sana...:KK55:

aşkolsun gönderirim tabiii ama buraya gelirsen daha çok sevinirim.misafirim olursun şöle karşılıklı yer içeriz kız:KK66:

haskena o kadar sayfa aradım alıntı yaptım gitti yazdıklarım neyse bende dişçiye gittiğimde banada aynı şeyi sölemişti dişlerimi sıkmaktan dümdüz olmuş aşınmış dişlerim o kalıbı banada verdi bikaç gün kullanabildim öle uyunurmu yav

Hic sorma canim ben o kalibi hayatta agzima alip uyuyamam bi de düsünsene kocisle fiki fiki yaparken dur ben kalibimi cikarayimda ay düsünmesi bile komik:KK60::KK60:

Oy oy oy kiz ne sansli hatunlariz herkes elince emegince birseyler yapacak ha kizlar benimde bir Sehzadem olsun dileyin Alamanyadan ne dilerseniz .....................Kiz hatta simdi bile bir istegi olan varsa gönderebilirim yeterki isteyin ve bu teklifim gayette ciddidir......:KK54:

ay cnm yuregı cok zengın arkadasım cok sagol

rabbım ıns hepımıze bı sehzade nasıp etsın ama ben

aksam esıme dedımkı ıyıkı padısah olmamıssın ben paylasamazdım heralde

gul gul koptuk:KK1:

bende Rabbim izin verirse kurban kesicem gerçi kızım olursada keserim allahın izniyle vallah ben sizleri Edirneye bekliyorum gerçekten misafirim olursanız çok seviniriiiimmm

bende Rabbim izin verirse kurban kesicem gerçi kızım olursada keserim allahın izniyle vallah ben sizleri Edirneye bekliyorum gerçekten misafirim olursanız çok seviniriiiimmm

cnm bak adak deseydın ıstedıgın zamanda

kesebılırdın kurban dedııgın ıcın kurban bayramında kesmen gerekıyo

ıns cnm ıns rabbım gonlunce versın ıns

ay cnm yuregı cok zengın arkadasım cok sagol

rabbım ıns hepımıze bı sehzade nasıp etsın ama ben

Kiz sus anam ne o öyle her gece biri ile ben o Sehzade Mustafa ya bittim ya diyor ya babam beni artik sevmiyecek mi icim cok sizladi ..............:KK59:

Hic sorma canim ben o kalibi hayatta agzima alip uyuyamam bi de düsünsene kocisle fiki fiki yaparken dur ben kalibimi cikarayimda ay düsünmesi bile komik:KK60::KK60:
farklı bi fantazi olur gızz:KK1:

benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnn

ezel cocugun dogumundan sonraki 1 hafta içinde cocugun sacından kes ve agırlıgı kadar altın denir ama 1 gr anca geliyor sacın agırlıgı.
imkanın varsa 1 küçük altın parası kadar birine sadaka verebilriisnn

kurban kesmeyi düşünüyorsanda akika kurbanı niyetiyle kesersinn

Evet bende ""Günesi Gördüm"" cicim cok tatlisin MasaAllah ben bugün tekrar olustururum albüm sana haber verince bakarsin okey :78:

X