- 23 Mayıs 2007
- 1.819
- 4
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.961
ben de size burdan cezerye yollıycam
Kiz susu kociste öyle söyledi cok konusmaktandir biraz az konussan cenende yorulup agrimaz dedi ....
Kiz oysa biz onun dügününde neler takmistik ona oda bize Patatesi layik gördü.............:125:
hadi bakalımm inşallahhh
bendee dogum yapan arkadaşlaraa ,bebiş için hediye yollıcammm
hadi bakalımm inşallahhh
minietek dogum gününü kutlarım.bu yeni yaşında birde beebegin olur inş.
kutlaa sanada kolay gelsinnn
umut hastaydın nasıl oldunn??
Kiz susu kociste öyle söyledi cok konusmaktandir biraz az konussan cenende yorulup agrimaz dedi ....
Kiz oysa biz onun dügününde neler takmistik ona oda bize Patatesi layik gördü.............:125:
hadi bakalımm inşallahhh
Kiz bayilirim cezeryeye ama bana göndermek sana biraz masraf olabilir ben tatile gelince ugrarim sana...
bugün fena değilim düne göre ama öksürüğüm çoookkkk uyutmadı beni o kadar
sabahta gumentin yazdı dr 1000 mg birde minoset verdi ayrıca şunuda ekledi madem hamilelik düşünüyosun bu ilaçların hiç bir yan etkisi yok dedi
haskena o kadar sayfa aradım alıntı yaptım gitti yazdıklarım neyse bende dişçiye gittiğimde banada aynı şeyi sölemişti dişlerimi sıkmaktan dümdüz olmuş aşınmış dişlerim o kalıbı banada verdi bikaç gün kullanabildim öle uyunurmu yav
Oy oy oy kiz ne sansli hatunlariz herkes elince emegince birseyler yapacak ha kizlar benimde bir Sehzadem olsun dileyin Alamanyadan ne dilerseniz .....................Kiz hatta simdi bile bir istegi olan varsa gönderebilirim yeterki isteyin ve bu teklifim gayette ciddidir......
Oy oy oy kiz ne sansli hatunlariz herkes elince emegince birseyler yapacak ha kizlar benimde bir Sehzadem olsun dileyin Alamanyadan ne dilerseniz .....................Kiz hatta simdi bile bir istegi olan varsa gönderebilirim yeterki isteyin ve bu teklifim gayette ciddidir......
gızz antibiyotikte vucudu alkali yapıyormuşşş
gızz antibiyotikte vucudu alkali yapıyormuşşş
bende Rabbim izin verirse kurban kesicem gerçi kızım olursada keserim allahın izniyle vallah ben sizleri Edirneye bekliyorum gerçekten misafirim olursanız çok seviniriiiimmm
Evet bende duydum antibiyotigin alkali yaptigini kiz bizdemi kullansak
ay cnm yuregı cok zengın arkadasım cok sagol
rabbım ıns hepımıze bı sehzade nasıp etsın ama ben
aksam esıme dedımkı ıyıkı padısah olmamıssın ben paylasamazdım heralde
gul gul koptuk
farklı bi fantazi olur gızzHic sorma canim ben o kalibi hayatta agzima alip uyuyamam bi de düsünsene kocisle fiki fiki yaparken dur ben kalibimi cikarayimda ay düsünmesi bile komik
benim eşimde pek meraklıı padişahh olmayaaa.sülümanı izlerkenn içi gidiyor ayununnnaksam esıme dedımkı ıyıkı padısah olmamıssın ben paylasamazdım heralde
gul gul koptuk
bende Rabbim izin verirse kurban kesicem gerçi kızım olursada keserim allahın izniyle vallah ben sizleri Edirneye bekliyorum gerçekten misafirim olursanız çok seviniriiiimmm
mustafa'nın içine doğmuş heralde ilerde Hürremin Kanuniye onu boğdurtacağınıKiz sus anam ne o öyle her gece biri ile ben o Sehzade Mustafa ya bittim ya diyor ya babam beni artik sevmiyecek mi icim cok sizladi ..............