bebek cinsiyet belirleme..

doğum yılı ve ayı ne ki kocanın

12 12 1979

yok canım onu biliyorum o değil benim dediğim kan vermekle ilgiliydi.

sağol canımmm tekrar düşünüyorum ben sanki daha iyi yakalayacam gibi geliyor

Haskenacığım atladın sanırım ben sabah aldım sonucu negatif canım
sen ne yaptın dr ne dedi

hoşgeldin elara
yani bu dediğine göre şimdi tarihler ne oldu?

Hayirlisi olsun canim benim demmekki daha vakti zamani gelmemis .................

Bende cok etkilendim Rabbim bizlerede birer hayirli ve saglikli sehzadeler versin insaAllah.......

gerçekten ne kadar güzel bi bebekti maşallah
bizimde çok hoşumuza gitti eşim öylece bakıyodu yada bana öyle geldi
kadın oğlan oğlan dedi doğurdu valla

O zaman bizde söyleyelim haydi kizlar hep bir agizdan "" BIZDE ISTIYORUZ BIRER SEHZADE""

Ay cok güzeldi eline,yüregine saglik canim arkadasim .............

annemle teldeydim canım,evet ezel ya bioritim tutmayanlar çoğaldı insanın kafası karışıyor senin ilk canım sebeplere yapış denemeni yap bencede ,biz napcaz bilemiyorum bazan vazgeçmeyi düşünüyorum hala gelgitlerim var biliyorum hiçbirşey yüzde yüz değil taktir allahın kaderimizde hangisi varsa o olacak ya burda bitecek başka yapmıyacağım

agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr

canım başka bir siteden bakıyorum ya biortime orda yüzde olarak gösteriyor erkek yüzdesi daha yüksek diye öyle yazdım ama haklısın o gün kesişiyor kakule adetinin 10. günü canım erkek yüzdesi daha yüksek ama çizgilerin üstt üste

12 12 1979

yok canım onu biliyorum o değil benim dediğim kan vermekle ilgiliydi.

canım senin oğlunda tutmuş bu kan yenilenme olayı

evet canım bu yıl da bende

haskena o kadar sayfa aradım alıntı yaptım gitti yazdıklarım neyse bende dişçiye gittiğimde banada aynı şeyi sölemişti dişlerimi sıkmaktan dümdüz olmuş aşınmış dişlerim o kalıbı banada verdi bikaç gün kullanabildim öle uyunurmu yav

agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr

Kiz susu kociste öyle söyledi cok konusmaktandir biraz az konussan cenende yorulup agrimaz dedi ....

Kiz oysa biz onun dügününde neler takmistik ona oda bize Patatesi layik gördü.............:125:

olsa dükkan sizin tatlı neymiş 1 tepsi alırdık ama yokk

E bu sözünü unutma nasilsa olacak Rabbimin izni ile o zaman ne yapacan bakacaz....:90::90:

elbet bir gün olcakkk
bakalımmm hepimize ayrı ayrı kargoyla tatlımızı yollayabilcenmiii

tatlımı valla ben su an yarım tepsı yıyebılırım

rglım yaklastı kırızım tutuyo arada ama yok dıyorum

yedıklerının yerıne say mıdeme ve beynıme

elara bıttımı işler cnm valla ellerıne saglık yaptın hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…