- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.941
doğum yılı ve ayı ne ki kocanın
yok kız o yazıyı bende okudumda benim bildigim öyle degil erkek dört yılda bi yenileriş kadın 3 yılda bi yenilermiş dogun tarihinden itibaren 3 erli sayarak belirliyon eşininkinide 4 atlayarak belirliyon mesela ben 1990 lıyım 1993 1996 diyerek hesaplıyon benim kızımda eşimdee bende enson aynı yılda yenilemişiz zaferi ben kazandım
sagol cnmmm amaa daha cok işim varr.kanepeleri filanda silcemm.
mutfak ve oturma odamın halılarını yıkamıştım üstüne polar örttü örttüm mecburen ,yatak odamın halısınıda yıkıcamm,antredeki küçük yolluklarımıda yıkarım fırsat buldukcaa
yani bahara kadar tüm işleerimi bitirippp bol boll gezcemmm kızımlaa
hazır şuan evdeyken yapayımm işlerimi.
hayırlısı olsun umutcummm ,sıkma canını
evet cnm olabilriisn tekrar ignee
AMİNNNNNNNNN
ayy bayıldım bu yazıyaa
ben bazen eşimi öle bi karşılıyom ki adam evine geldigine ve beni gördügüne bin pişman oluyorr
ezel erkek ve kadın cizgisinin cakıştıgı güne erkek demişsin ama o gün nötr cnm
sen mümkün oldugunca o günü dahil etme ne kız nede erkek gününee
bide yatkın günlerede erkek yada kız günleri diyorsunn.onlarıda ayırırsan daha saglıklı sonuc olur cnm
ay cnm utandırdın benii cok tşklerrr
naptın dün doktorda???nasıl gectii
Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
Kılzar aksamkı sehzadeyı gordunuzmu
yenı dogan bayıldım ben ona ya
rabbım ıns hepımıze nasıp eder öle
cok yakısıklıy ya bıde ısmını mehmet
koydumu suluman ben bıttım
ınanın yaslar aktı gozumden
gerçekten ne kadar güzel bi bebekti maşallah
bizimde çok hoşumuza gitti eşim öylece bakıyodu yada bana öyle geldi
kadın oğlan oğlan dedi doğurdu valla
KIZLAR BU SOZ COK HOSUMA GITTI VALLA
SIZLEDE PAYLASAYIM....
Eşini öyle karşılaki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
Çocuğunu öyle karşılaki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin.
Anneni öyle karşılaki;Doğumundaki sancıları unutuversin.
...
Babanı öyle karşılaki;Ömür boyu bir başka çocuğa imrenmesin.
Zengini öyle karşılaki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin
gelmiyor ama baksana biortim tutmayanlar tek ilişkiyle yumurtlama günü hamiş kalıp erkek yapanlar çoğaldı Allah ne dilerse o oluyor canım yaaa bakarsın tuttururum adetin 10. günü doktora bir gideyim yumurtama baksın
umutçum o şurubu ne zaman içmeye başlamam gerekiyor ilişkiden aç gün önce_?
Yok canim ya bu ara cene kemigimde bi agri var agzimi acarken kapatirken agri yapiyordu onun icin dis doktoruna gittim uyurken dislerimi cok SIKTIGIMI söyledi ve bir kalip verdi geceleri onu takip uyu dedi ama ben hayatta takamam o kalibi midem kaldirmaz........
gecmiş olsun cnm
cokk konuşmaktan agrıyordur cenenn
Umut sende bizi Patatislemi kandirmaya calisiyon kiz biz biktik artik Patatisden ben Kadayif Dolmasi isterim...................
agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr
olsa dükkan sizin tatlı neymiş 1 tepsi alırdık ama yokk
ezel erkek ve kadın cizgisinin cakıştıgı güne erkek demişsin ama o gün nötr cnm
sen mümkün oldugunca o günü dahil etme ne kız nede erkek gününee
bide yatkın günlerede erkek yada kız günleri diyorsunn.onlarıda ayırırsan daha saglıklı sonuc olur cnm
12 12 1979
yok canım onu biliyorum o değil benim dediğim kan vermekle ilgiliydi.
canım başka bir siteden bakıyorum ya biortime orda yüzde olarak gösteriyor erkek yüzdesi daha yüksek diye öyle yazdım ama haklısın o gün kesişiyor kakule adetinin 10. günü canım erkek yüzdesi daha yüksek ama çizgilerin üstt üste
canım senin oğlunda tutmuş bu kan yenilenme olayı
elbet bir gün olcakkk
bakalımmm hepimize ayrı ayrı kargoyla tatlımızı yollayabilcenmiii
agzının tadınıda biliyonnn
umuttt cimrii bacımm.millet cocugum olcak diye tatlı ısmarlar buda bizi patitisle kandırıyorrr
olsa dükkan sizin tatlı neymiş 1 tepsi alırdık ama yokk
elbet bir gün olcakkk
bakalımmm hepimize ayrı ayrı kargoyla tatlımızı yollayabilcenmiii
ben de size burdan cezerye yollıycam