- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.901
Minietek doğum günüm kutlu olsunnnn
bebiş haberini alırsın inşallah bu sene yaş günü hediyesi olarak
KIZLAR BU SOZ COK HOSUMA GITTI VALLA
SIZLEDE PAYLASAYIM....
Eşini öyle karşılaki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
Çocuğunu öyle karşılaki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin.
Anneni öyle karşılaki;Doğumundaki sancıları unutuversin.
...
Babanı öyle karşılaki;Ömür boyu bir başka çocuğa imrenmesin.
Zengini öyle karşılaki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin
kızlar hepinze günaydın
umutçum RABBİM böyle kararlamış demek ki kafana sakın takma
ayrıca arka arkaya iğne tedavisi olabiliyorsun merak etme
yalnız doktor gözetimi altında
ben iki ay oldum iğne ama bir daha doktora gitmedim
şimdilik oluruna bıraktım canım herşeyin hayırlısı...
Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
KIZLAR BU SOZ COK HOSUMA GITTI VALLA
SIZLEDE PAYLASAYIM....
Eşini öyle karşılaki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
Çocuğunu öyle karşılaki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin.
Anneni öyle karşılaki;Doğumundaki sancıları unutuversin.
...
Babanı öyle karşılaki;Ömür boyu bir başka çocuğa imrenmesin.
Zengini öyle karşılaki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin
umut canımmm geçmişi okuyordum şimdı baktım bu sayfaya canım üzülme ne olurr ilerki aylarda olurr
ıkımızde aynı anda bebeğimize hamıle kalcaz bırde aynı gun öğrenıyormusuz süper olur
benım atesım 36,3 tü bu sabah yanıı adet olcam demekkk
yüzde 90 bebek yok bendede olsun önumuzdekı aylarda denıcez yıne bırlıkte ıgne arkadasım
Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
Minietek doğum günüm kutlu olsunnnn
bebiş haberini alırsın inşallah bu sene yaş günü hediyesi olarak
MINIETEK dogum gunun kutlu olsun cnmnıce senelere ıns...
öyle canım tekrar iğne olmayı düşünüyorum ben
kısmet ezelciğim sen taaaaa nisan diyosun ben ozamanakadar 2-3 deneme yaparım
umut kız yok ben bu ayde denemeye karar verdim bioritm tutumuyor ama yumurtlama günü tek ilişki denicem Allah kısmet ederse
umut kız yok ben bu ayde denemeye karar verdim bioritm tutumuyor ama yumurtlama günü tek ilişki denicem Allah kısmet ederse
ezel bana bu ay bi bakabilir misin canım??geçen ay tutyodu ama bu ay nedir durum bakalım
29 04 1979
sat 14 şubat
25 gün sürüyo
amın cnm inşallahminietek canım doğum günü kutlu olsun nice hayırlı uzun senelere inş yeni yaşına kadar inş bebişini kucağına alırsın canım
günaydın kızlarrrrr
umutcum canım hayırlısı olsun yaa biliyosun vakti zamanı var herşeyin.
bu mart çok bereketli olacak bence miyav miyavvv
minietek nice mutlu senelere canım inşallah bu yaşında bebişini alırsın kucağına.
günaydın kızlarrrrr
umutcum canım hayırlısı olsun yaa biliyosun vakti zamanı var herşeyin.
bu mart çok bereketli olacak bence miyav miyavvv
minietek nice mutlu senelere canım inşallah bu yaşında bebişini alırsın kucağına.
canım 14 şubat ve 23 şubat dahil olmak üzere arasındaki tüm tarihler erkek günlerin
24 şubattan 7 marta kadar kız günlerin yani muhtemel yumurtlama tarihin kız günlerine denk geliyor adetinin 11. gününden sonra kız günlerin ama kız olmasın için öncesinden ilişki gerekiyor o tarihlerde erkek günleri bu ayı pasmı geçsen